Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2015 i nisan icin degilde dugun icin bekliyorum bende 31 ocak zaman gecmek bilmez biliyorum 9 aydir nisanliyim daha da 3 ay:)
Evet ya 2015 hangi ayda sizin nisan tarih belirlediniz mi tatli telaslar baslayacak simdi senin icin:)
6 ay var canım ben 9 aydir nisanliyim sanki hic geçmiyor ama simdi sen alisverisler yapacaksın ceyiz almaya falan basla zaman çabuk gecer o zaman :)
sağol cnm aldıklarınıda paylaş görelim fikir olurherşey çok çok güzel güle güle kullan.benimde kısmetse şubatta sözüm olacak :) bende çok heyecanlıyım yavaş yavaş çeyiz almaya başladım.hepimize kolay gelsin :)
cnm baktımda yeni eklenenlerde çok güzel sen bitirmişsin nerdeysemerhaba arkadaslar bizde kısmetse 2015 mart sonu nisan başı gibi düşünüyoruz söz nişan bi arada inşAllah düğünde eylül sonu gibi niyetimiz.2013 eylülden beri çeyiz alısverişi yapıyorum cogu seyi aldık cok sukur.
bu linkte ---> http://www.kadinlarkulubu.com/forum...un-ceyizi-ve-kararsizliklari-d.656717/page-38
ceyizlerimin toparlanmıs hali var yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim :)
burdada yeni güzelleri paylasalım yinee:)
ah canım biter mi daha bi sürü alıncak var ama cogunu hallettik çok şükür. bilgim olan konularda paylasabilirim sizle de fikrimicnm baktımda yeni eklenenlerde çok güzel sen bitirmişsin nerdeyse
gerçi ne kadarda alsak bitmez sen granit aldın mıah canım biter mi daha bi sürü alıncak var ama cogunu hallettik çok şükür. bilgim olan konularda paylasabilirim sizle de fikrimi
granit tencere mi ? tencerelerim alımadı daha. ama seramik almayı düşünmüyorumgerçi ne kadarda alsak bitmez sen granit aldın mı
tamam canım yakın zamanda yuklerim buraya.karacanın çeyız setını aldım.almayı dusunurseniz çok ilgililer.o anlamda tavsiye edebilirim.sağol cnm aldıklarınıda paylaş görelim fikir olur
hm ben seramik almıştm pişman oldum granit baktım dün çok beğendim seramikten çok daha sağlıklı gbi 5 yılda garanti veriyolar ztngranit tencere mi ? tencerelerim alımadı daha. ama seramik almayı düşünmüyorum
hisar rio tencere+korkmaz perla junior+korkmaz tombik sahan seti
şeklinde planlıyorum
tamam canım yakın zamanda yuklerim buraya.karacanın çeyız setını aldım.almayı dusunurseniz çok ilgililer.o anlamda tavsiye edebilirim.