How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan 2015 de nisanlanacaklar burayaaa

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

katre584

olmuşla ölmüşe çare yok.
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
677
333
88
Kısmetse bizde 2015 i düşünüyoruz ama bi türlü zmn geçmek bilmiyo gecsede askerlik bitse sevdiceğim gelse nisanlansak :Dheyecanla bekliyorum 2015 i varmı başka bekleyen :KK31:

2015 i nisan icin degilde dugun icin bekliyorum bende 31 ocak zaman gecmek bilmez biliyorum 9 aydir nisanliyim daha da 3 ay:)

Geçmiyor ya helede heyecanla bekleyin hiç geçmiyo :KK42: ama sizinki düğün ya bak o kdr bekliceksin zmn geldigindede hiçbişey anlamicaksin bi bakmissin hersey olmuş bitmis :KK73: yani bana öyle olacakmış gibi geliyo :-)

Evet ya 2015 hangi ayda sizin nisan tarih belirlediniz mi tatli telaslar baslayacak simdi senin icin:)

Başlasın artık ya :confused:mart nisan gbi olur diye düşünüyoruz dha çook ya ama düğüne arası çok olmaz galiba bizde en fazla 3 ay derler :KK73:

6 ay var canım ben 9 aydir nisanliyim sanki hic geçmiyor ama simdi sen alisverisler yapacaksın ceyiz almaya falan basla zaman çabuk gecer o zaman :)

6 ay var canım ben 9 aydir nisanliyim sanki hic geçmiyor ama simdi sen alisverisler yapacaksın ceyiz almaya falan basla zaman çabuk gecer o zaman :)

Başladım ztn cnm ama dha çok eksik var ya bde calismiyorm taksitle alıyoruz ondan zor oluyo kendi evine aldığın icinmidir bilmem gözü doymuyoki insanın hersey 2 ser 3 er olsn istiyorum annemde kızıyo :-)

herşey çok çok güzel güle güle kullan.benimde kısmetse şubatta sözüm olacak :) bende çok heyecanlıyım yavaş yavaş çeyiz almaya başladım.hepimize kolay gelsin :)

merhaba arkadaslar bizde kısmetse 2015 mart sonu nisan başı gibi düşünüyoruz söz nişan bi arada inşAllah düğünde eylül sonu gibi niyetimiz.2013 eylülden beri çeyiz alısverişi yapıyorum cogu seyi aldık cok sukur.
bu linkte ---> http://www.kadinlarkulubu.com/forum...un-ceyizi-ve-kararsizliklari-d.656717/page-38
ceyizlerimin toparlanmıs hali var yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim :)
burdada yeni güzelleri paylasalım yinee:)

herşey çok çok güzel güle güle kullan.benimde kısmetse şubatta sözüm olacak :) bende çok heyecanlıyım yavaş yavaş çeyiz almaya başladım.hepimize kolay gelsin :)
sağol cnm aldıklarınıda paylaş görelim fikir olur :D

merhaba arkadaslar bizde kısmetse 2015 mart sonu nisan başı gibi düşünüyoruz söz nişan bi arada inşAllah düğünde eylül sonu gibi niyetimiz.2013 eylülden beri çeyiz alısverişi yapıyorum cogu seyi aldık cok sukur.
bu linkte ---> http://www.kadinlarkulubu.com/forum...un-ceyizi-ve-kararsizliklari-d.656717/page-38
ceyizlerimin toparlanmıs hali var yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim :)
burdada yeni güzelleri paylasalım yinee:)
cnm baktımda yeni eklenenlerde çok güzel sen bitirmişsin nerdeyse :-)

granit tencere mi ? tencerelerim alımadı daha. ama seramik almayı düşünmüyorum
hisar rio tencere+korkmaz perla junior+korkmaz tombik sahan seti
şeklinde planlıyorum
hm ben seramik almıştm pişman oldum granit baktım dün çok beğendim seramikten çok daha sağlıklı gbi 5 yılda garanti veriyolar ztn

Burda mesajım dursun biz de 2015 nisan veya mayıscıyız :Davrupa yakasında nişan için restorant dernek sosyal tesis herhangi bir önerisi olan var mı ya kızlar?müziksiz olacak sade bi tören ikram dağıtılıp yüzük takılacak tek..

Back