2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kızlar 2cm açılmam varmış çok korkarak bir gece geçirdim... dualarınızı eksik etmeyin biraz daha dursun kuzularım
Doktor ne dedi. Sanırım iğne fln bişeler yapı yorlar bebekler dursun die.dinlen bakalım 1 gun bile önemli. Hayirlisi olsun hakkında bebeklerin kilosu iyiyse sağlıklı olsunlar da 35 de ii. Ama ins dururlar dualarimiz seninle

saolun arkadaşlar beklemeye karar verdım nasılsa gördum ekranda kalp atıslarını sabredıcem artık bu süreçler heyecanlı stresli zamanlar rabbım aksilik yaşatmadan sağ salim dogurmayı nasıp etsin..
canım hatırladın mı beni ? seninde mi ikizler ? :) çok sevindim
biz ilk kontrolde yani keseler için gittiğimiz özel hastanede iki kese gördük .geçengün devlet hastanesne gittim tadınık bir doktorumuz var onada takiplerimi yaptırırım diye gittim .tek kese gördüğünü söyledi 6+ haftalıktım
şiddetli kusma ve bulantıdan su bile içemediğimden mesanem boş olduğu için ikinci keseyi göremedim vajinal ultrasondan bakalım istersen daha net görürüz diye iki kere yineledi ben kabul etmedim birde tanıdık olunca çekiniyor insan
yarın yine özel hastanedeki doktorumuza gidecez bakalım tekmi çiftmi kesinleşir herhalde
kalp atışlarını ne zaman duydun ?

hatırladım canım benım ben 5 haftalıkken gıttım 2 kese görundu 6+2 de gıttım bu seferde kalp atışşlarını ekranda görduk ama sesını duyamadık 2 hafta sonra kontrolum var o zaman dınlıcez ınş umarım senınde ikizdir karından ultrason net bılgı vermıyo benım öle bulantı gıbı belırtım yok henüz inş da olmaz rahat bi gebelık geçiririz bence yarın kesın bellı olur hadı bakalım hayırlı haberler veırrısın ınş...

Karnimin sisligine ikiz diye normal diyor.diger problemlerime kendim care buluyorum.bazen evet daha fazla sisiyor ama tuvaletten sonra bile bayaa sis.zaten yuvarlak top gibi tam hamilelik gobegi:) aynada uzun uzun bakiyorum:)

Canım o hatayı ben de yaptım. Hep yattım ya da evden çıkmadım. Bu sefer iyice kireçleşiyorsun en ufak bir hareketinde Ağrı oluyor. Ya da daha çok zorlanıyorsun. Benden sana tavsiye yapma. Ben geçen hafta hep çıktım dışarı çok Yürüdüm. Şu anda daha iyiyim.

Artik yavas yavas alisverise basladim cikacagim mecbur.doktorum da cok yatmaya tesvik ediyordu ben de korktum yattim hep.kilo hamlik doktorun cok umrunda degil.yeterki bebekleri koruyayim istiyor.ama simdide yuruyus gerekince boyle oldu.son aylar yine sadece tuvalete kalkacaksin diyor bana.

Ya belli olmaz ki kimi son dakikaya kadar kıpır kıpır geçiriyor hamileliğini belki sen de öyle olacaksın. Düşük tehliken yoksa ne kadar yatsan sana o kadar zarar. O Yüzden olabildiğince kendini zorlamadan çok soyutlanmamaya çalış.

Park yatağın içine Vis ko yatak kullanmıştım kızimda memnun kalmadı m. Bu sefer yarı ortopedik yatak alcam.siz nasıl alacaksınız ya da aldınız yatak olarak?

Biz yarı ortopedik pamuk yatak aldık canim güzel görünüyor ama inş iyidir bakalım gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…