• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Birgun girmedim 50 tane mesaj olmuş cosmussunuz:) herkesler yazmış. Benim karnım melina1983un neredeyse iki katı sanırım:) sıkıntımda cildimin akşamları cok gerilmesi. Sabah daha rahatım bende merak edip ölçtüm sabah 94 aksam 97 cm. Böyle bir durum yaşayan varmı? Bende mı bi gariplik var 3cm az degil gece bariz küçülüyorum:)
Gün icinde 3 kere kremleniyorum daha dogrusu 2 kere krem bir kere de badem yağı . Bazen karnım kizariyor sanırım belli belirsiz catliyor. Suyu çoğaltım ama cold musaitsen çatlamayı engellemek cok olası degil sanırım. Oğlumda catlsmamistim ama bu sefer büyüme cok hızlı olduğu icin sanırım böyle.
gece gündüz arası fark ediyordur canım ya hani sabahları kalkınca daha hafif gelirizya onunla ilgilidir. cildinde genel bir kızarıklıksa kullandığın ürünlerden ötürüdür ama böyle çatlak gibi kızarıklıksa o zaman evet çatlak başlangıcı olabilir canım. benim yanlarımda önceden olan çatlaklar vardı. onları çok sorun etmiyorum ama internette o kadar iğrenç çatlak fotoğrafları gördüm ki insan korkuyor ister istemez...

canım bir şey soracağım sana,
doğum sonrası karnına kum torbası gibi bir ağırlık falan koydular mı sarkma olmasın diye bazı hastanelerde yapıyorlarmış. ya da belini bağladınız mı ya da korse taktın mı? şişliklerin indi mi kendini nasıl hissediyorsun?
Kum torbasi koymadilar sezeryani sarmak yeniyken mumkun deil agri oluyo baya ayaga bile zor kalkiyorum ilk zamanlar bir hafta olacak hala zorlaniyorum.nerdeyse gened ayaga kalkip bebislerle ilgilenebiliyorum ilk gun serumlardan dolayi cok sismistim bol su icerek attim sisligi 22 kilo almistim 11 i gitti

kızlar ikizler için emzirme yastığı paylaşılmış da ikisini birden mi emzirmeyi düşünüyorsunuz.zor olmaz mı öyle yaa...
Evet cnm ben paylastim her durum icin alternatif olmali diye dusunuyorum.eger basa cikilabilinirse bu sekilde cok rahat olur bence yukun azalir emzirme saatleri ayni olur :)

Kum torbasi koymadilar sezeryani sarmak yeniyken mumkun deil agri oluyo baya ayaga bile zor kalkiyorum ilk zamanlar bir hafta olacak hala zorlaniyorum.nerdeyse gened ayaga kalkip bebislerle ilgilenebiliyorum ilk gun serumlardan dolayi cok sismistim bol su icerek attim sisligi 22 kilo almistim 11 i gitti
Ay süper hadi bakalım darısı kalan 11 e canım

Kızlar merhaba, bebişlerin ikiz olduğu hangi hafta anlaşıldı? ilk haftalarda görünüyor mu?

Sizin iyiymis valla ben ilerleyen aylarda ne yapacagim bilmiyorum.simdiden gobek capim 107:) ve gobegimde cok hizli buyuyor.2-3 gun once gormus biri bugun gorse ne olmussun yine buyumus gobegin diyor.sastim kaldim.bebekler buyuyorsa iyi de ben buyuyorsam bu kadar hizli fena.bastan beridir de 9 kilo aldim.cok birsey yiyemiyorum aslinda midemde ciddi hazimsizlik var.zorlayarak bebeklere fsydasi olan seyler yiyiyorum ama surekli baslarda yatiyordum vucut tembellesmisti simdi de agirliktan azicik yurusem koltuga yigiliyorum.yani hareket nerdeyse sifir.

Evet cnm ben paylastim her durum icin alternatif olmali diye dusunuyorum.eger basa cikilabilinirse bu sekilde cok rahat olur bence yukun azalir emzirme saatleri ayni olur :)
Ben de başlarda sag ip veririm belki.2 sini emzire mem gibi gelio. biri biberonla içerken diğeri emzirM.dM.donusumlu olarak..acaba nası olcak korkuyorum biraz.bi de kucaga alıştırma mak lazım. Gelen giden çok olcak bizde kimse alınmaz umarım. En çok da kV.

Park yatağın içine Vis ko yatak kullanmıştım kızimda memnun kalmadı m. Bu sefer yarı ortopedik yatak alcam.siz nasıl alacaksınız ya da aldınız yatak olarak?

Sizin iyiymis valla ben ilerleyen aylarda ne yapacagim bilmiyorum.simdiden gobek capim 107:) ve gobegimde cok hizli buyuyor.2-3 gun once gormus biri bugun gorse ne olmussun yine buyumus gobegin diyor.sastim kaldim.bebekler buyuyorsa iyi de ben buyuyorsam bu kadar hizli fena.bastan beridir de 9 kilo aldim.cok birsey yiyemiyorum aslinda midemde ciddi hazimsizlik var.zorlayarak bebeklere fsydasi olan seyler yiyiyorum ama surekli baslarda yatiyordum vucut tembellesmisti simdi de agirliktan azicik yurusem koltuga yigiliyorum.yani hareket nerdeyse sifir.
bende bu sabah olctum 85 gobek capim aksam yediklerimle daha buyuk oluyor tabi...
seni hazimsiik ve kabizlik mahvetti canim o sebepledir bence karninin buyuklugu cunku bakiyorum ancak 6-7 aylikken 100 cm karnimin capi yazmis bircok bayan..bastan beri sende bu problem var zaten karnin hep sisti..doktorun ne diyor bu durum icin?

Ben de başlarda sag ip veririm belki.2 sini emzire mem gibi gelio. biri biberonla içerken diğeri emzirM.dM.donusumlu olarak..acaba nası olcak korkuyorum biraz.bi de kucaga alıştırma mak lazım. Gelen giden çok olcak bizde kimse alınmaz umarım. En çok da kV.
bende senin gibi dusunuyorum ikisini ayni anda emziremem..birine mama birini emziririm sonraki ogundr dirrine mama digerini emziririm zaten ne kadar sutum olur bilmem oglumuda 3 ay emzirebilmistim zaten...

Bence
bence de biraz daha sabredip görebilirsin kalp atı S Larını. yaptıran lar var vajinal ultrason bi sorun olmuyormus.ben olsam beklerim acil bakılacak bişi değilse.

saolun arkadaşlar beklemeye karar verdım nasılsa gördum ekranda kalp atıslarını sabredıcem artık bu süreçler heyecanlı stresli zamanlar rabbım aksilik yaşatmadan sağ salim dogurmayı nasıp etsin..

tekrardan msjımı dikkate alacak bir ark varsa yeniden soruyorum... ikiz gebelik olduğunu kaçıncı hafta öğrendiniz

tekrardan msjımı dikkate alacak bir ark varsa yeniden soruyorum... ikiz gebelik olduğunu kaçıncı hafta öğrendiniz
Benim normal yolla oldu ikizlerim. 7.hafta gittim doktora kalo atisi duyulmuyor haftaya gel dedi. 8.gafta gittim kalp atisi baslamis dedi ama doktor ikiz oldugunu farketmedi bile. 10 ya da 11.haftada simdiki doktoruma kontrol amacli gittim. Ve o zaman ogrendim, sok oldum.
Ama 8. Haftada rahat gorulebiliyor.

Back