Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç kilolar canım.Bugün kontrole gittim.bebeklerin suları iyiymiş kilo almadığı mi durumu söyledim. KILO almamak suyu etkilemez Mis. Birbirlerine yakın gidiyor mus kilolari.ssancı çıkmadı. 10 gun sonra tekrar gidicem..artik daha çok cagircak galiba.
ayy paylas valla cok merak ettim..bence cok kibar bir hamilesin ne guzel beslenmene dikkat ettin degilmi?cok az kilo almissin cunku birde boyun kacti canim? kiyaslama degilde gozumde canlandirma yapiyorum :)Canim emin ol hic bir hamile birbirine benzemiyor genelleme ya da kiyas yapmak mumkun degil.ben minyon bi hamisim beni goren 8 aylik saniyor.56 kilo ile hamile kaldim suan 63-64 kiloyum.one dogru sivri giden karnim var henuz yayilma olmadi.ben hastanede 37 haftalik ikoz gebe gordum karni tekillerin 7.ayi kadar anca vardi.yakinda paylasirim gobusumu
merak ettim gobusunu bir foto koysana kiz :)Yaklaşık 4,5 ay oluyor işte 20 hafta bitti 21 e girdik. Karnım büyüdü diye tabi doktora sordum dün normal dedi daha da artacak dedi
masallah canim cok az kalmis darisi bizim basimiza...zaman cakuk gecsede bende senin gibi gun saysam artik...Slm kızlar bugün nst ye girdim çok az sancı var dedi Dr pazartesi tekrar çağırdı eğer bi terslik olmazsa 13 Şubat ta olacak doğum Kasılmalar var çok az da sancı çıktı ayakta durmaya ya dikkat et dedi Dr ogluslarimin eksiği kalmadı gibi , gerçi en önemlisi yok isimlerini belirleyemedik hala sizlerde durum ne herkes iyidir umarım
koymaya çalışayım bakalım başarabilirsem :)))merak ettim gobusunu bir foto koysana kiz :)
masallah canim cok az kalmis darisi bizim basimiza...zaman cakuk gecsede bende senin gibi gun saysam artik...
eneee bu mu koca gobek dedigin bende bisey var sanmistim :) minikmis daha masallah canim...Eki Görüntüle 1401461 İşte böyle
bana göre çok büyük canım ya normalde karın falan dümdüz olduğu için. bir de nefes alma sıkıntısı baya rahatsız ediyor. büyüklük o kadar önemli değil de o daha kötü...eneee bu mu koca gobek dedigin bende bisey var sanmistim :) minikmis daha masallah canim...
fotoğrafı küçült biraz bir de küçük seçeneğini seç yüklersin ya ben telefondan yükledim.bende denedim 5-6 kere ama yuklenmiyor yaa
al bendende o kadar biyerde catlak kelimesini gorunce krem suruyorum :)bana göre çok büyük canım ya normalde karın falan dümdüz olduğu için. bir de nefes alma sıkıntısı baya rahatsız ediyor. büyüklük o kadar önemli değil de o daha kötü...
bu arada çatlaklarla ilgili yazıları okudukça kalkıp kalkıp yağ sürüyorum bugün herhalde 4 5 kere yağlandım :))))
buraya yuklenmiyor ama ozele gonderdim hemen yuklendi :)fotoğrafı küçült biraz bir de küçük seçeneğini seç yüklersin ya ben telefondan yükledim.
yok canim daha bu haftada catlamaz bence o baska biseydir..krem alerji yapiyor olmasin? gerilme aksamlari bendede oluyor gercekten cok rahatsiz edici nefes almakta zorlaniyorum...karnim gerildikce kremliyorum yumusatip rahatlatiyor sanki... bu arada karnimin capini hic olcmedim yarin bir olceyim bakayim kac cikacak.... :) sen tam olarak gobek geliginin ustundenmi altindanmi.nerden olctun?Birgun girmedim 50 tane mesaj olmuş cosmussunuz:) herkesler yazmış. Benim karnım melina1983un neredeyse iki katı sanırım:) sıkıntımda cildimin akşamları cok gerilmesi. Sabah daha rahatım bende merak edip ölçtüm sabah 94 aksam 97 cm. Böyle bir durum yaşayan varmı? Bende mı bi gariplik var 3cm az degil gece bariz küçülüyorum:)
Gün icinde 3 kere kremleniyorum daha dogrusu 2 kere krem bir kere de badem yağı . Bazen karnım kizariyor sanırım belli belirsiz catliyor. Suyu çoğaltım ama cold musaitsen çatlamayı engellemek cok olası degil sanırım. Oğlumda catlsmamistim ama bu sefer büyüme cok hızlı olduğu icin sanırım böyle.
Tam göbek deliğinden ölçtüm en buyuk kısmı orası gibi geliyor bana.yok canim daha bu haftada catlamaz bence o baska biseydir..krem alerji yapiyor olmasin? gerilme aksamlari bendede oluyor gercekten cok rahatsiz edici nefes almakta zorlaniyorum...karnim gerildikce kremliyorum yumusatip rahatlatiyor sanki... bu arada karnimin capini hic olcmedim yarin bir olceyim bakayim kac cikacak.... :) sen tam olarak gobek geliginin ustundenmi altindanmi.nerden olctun?
Ilk baslarda mümkün birsey degil tabiki ama bebekler emme olayını tamamen kavradiktan sonra zaman kazanmak icin ikisini birden emzirmeyi öneriyorlar. Ama nasıl olcak bende merak ediyorum. Dogum yapmış arkadaslar daha net bilgi verir ama onlarda burda cok yok. Belki 2014 ikiz anneleri topiginden sorabilirsin.kızlar ikizler için emzirme yastığı paylaşılmış da ikisini birden mi emzirmeyi düşünüyorsunuz.zor olmaz mı öyle yaa...