küveze girmemişler saglikli sihhatlice doğmuş lar ne güzel haberler darısı bizlere:) sen de kurtuldun artık yeni maceralar başlıyor :) biberon başlığı olarak prematüre başlıklar var çok az akı o onlardan.böylece alis mi olar göğse geçerken bi dene istersen.kkasikla sı rın gay la çok vakit alio zor oluo.kizim prematüre doğdu ole yapmistim. Sağmak süper arttıri o.bbebislerle mutlu güzel günler.Kizlar bu haftaya kadar kolay gelmedim kasintilarim cok fazlaydi ya degilse bira daha bekleyecektim hic sancim kanamam olmadi cok sukur dogumum planli oldu ameliyatim muhtesemdi hemde kist ameliyati oldum tek kotu giden sey sag yumurtaligim alindi ama olsun rabbim iki tane nur topu gibi evlat verdi bugun 3. Gunum ve ayaktayim epidural sezeryan oldum biraz emme de skinti oldu biberona alistilar emme refleksleri pek kuvvetli deil yeni yeni emmeye basladilar siz siz olun biberon sakin vermeyin kasikla verin sutunuzu veya mamayi sutum cok fazla buda chicco nun sagma makinesinin faydasi tabi once rabbimin verimi kucaga cok fazla aldirmiyorum karinlarini doyuruyorum altlarini alip gazlarini cikartip yatiriuorum oglum uslu kizim biraz fazla ağlıyor dogum kilolari kiz 2300 oglan 2800 dogdu simdilik bu kadar kuveze de girmediler