2015 de ikiz annesi olacaklar!!

küveze girmemişler saglikli sihhatlice doğmuş lar ne güzel haberler darısı bizlere:) sen de kurtuldun artık yeni maceralar başlıyor :) biberon başlığı olarak prematüre başlıklar var çok az akı o onlardan.böylece alis mi olar göğse geçerken bi dene istersen.kkasikla sı rın gay la çok vakit alio zor oluo.kizim prematüre doğdu ole yapmistim. Sağmak süper arttıri o.bbebislerle mutlu güzel günler.

arkadaşlar günaydın bir sorum olucak bebişlerinizin kıpırtıları nezamn hissedildi belirgin olarak.ben çok nadır hısedıyor gıbıyım pek anlayamıyorumda kıpırtımı dıye

arkadaşlar günaydın bir sorum olucak bebişlerinizin kıpırtıları nezamn hissedildi belirgin olarak.ben çok nadır hısedıyor gıbıyım pek anlayamıyorumda kıpırtımı dıye
Ben 14 cu haftamdan hiss etdim. Ama farkli ola bilir. Yani korkma :)

ay canım ya Allah bağışlasın. zor günler geride kalmış olsun bundan sonra hep güzelliklerini gör sen onların inşallah...

ben 20 yi bitireceğim daha hissetmiyorum :) ama tahminim bir iki haftaya hissederim gibi...

http://kadin.mynet.com/yazarlar/yasam/tugce-isinsu/22927-isim-analizi-nasil-yapilir.html
Bu siteyi buldum direk isimlerle ilgili yorumlari bulamadim.burda harflrle ilgili yorm var.

Kendi ismime baktım hiç alakası yok yazanlarla karakterimin.....
Bana pek mantıklı gelmedi.
Ama isimlerin enerjisine inanıyorum

yeni dogum yapanları kutluyorum
Saglikla büyüsünler inşallah bebekler..
Canım sut varken neden biberon verdiniz ucunu mü tutamadı emmeye gücü mü yetmedi..???
Epidural olması cok cok iyi hemen emzirmen icin.
Ama ben cok korkağım epidural de sesleri duyuyorsun birde sallanıyor gibi oluyormuş herseyi hissediyormuşuz...
Dayanabilmeyi cok isterim ama sanırım heyecan ve korkudan ben genel anesteziye donerim dayanamaz bayılırım

alp erdem nasıl?

kızlar çok zorlanıyorum yaaa.. ödem olmadım ama bacaklarım çöp gibi karnım kocaman taşıyamıyorum ağrım sancım çok korkuyorum... 30lu haftadakiler sizlerde de böylemiii

Massallah, bebislerinin kilosu cok iyiymiş, bizlerde 36-37. haftaları görelim, saglıkla kucagına almanı dilerim

10. haftamda benimde kanamam olmustu, proluton iğne vuruldum iki kerer haftada birkere ve yatıp dinlendim sonrasında sorun olmadı bu zaman kadar. Umarım seninde problem yoktur, calısıyorsan rapor alıp dinlenmeni tavsiye edebilirim.

Bende 18. haftamda belli belirsiz hissettim ama 19da hissediyordum artık. İlk hamilelikte daha geç hissediliyor, ben ilk hamileliğimde 20. haftada cok az hissetmiştim, sonradan arttı. meraklanma hersey yolundadır.

Peki doktor gelişimlerinde bir değişiklik olmayınca artık alalım falan demiyor mu?

Sanci kanama veya veya suyun gelirse müdahale ederiz dedi gün aşırı nst var sancıları kontrol ediyor bir gün bir gün dür diyo beklemedeyiz yani

alp erdem nasıl?

Tsk ederim güzelmiş ali eren Alp erdem olabilir

Massallah, bebislerinin kilosu cok iyiymiş, bizlerde 36-37. haftaları görelim, saglıkla kucagına almanı dilerim

Amin tsk ederim canım inş. Dikkatli olmak gerekiyor canım sonlara doğru dahada temkinli olmak gerek inş. Gönlüne göre olur
hersey

Canım hic sıkıntı etme.insan hemen hissetmek istiyor ama 20.haftadan sonra yemeklerin arkasından bi tesekkur kipirtisi oluyor.ayakta dolandigimda hissetmiyorum net.yatağa sırt üstü uzanır sam dinlersem anlıyorum..

Onlar yerlerinde iyiler..uyuyorlar, oyun oynuyorlar..anneler bi dogsalar hayırlısı ile deyip merakla bekliyoruz..

kızlar çok zorlanıyorum yaaa.. ödem olmadım ama bacaklarım çöp gibi karnım kocaman taşıyamıyorum ağrım sancım çok korkuyorum... 30lu haftadakiler sizlerde de böylemiii
Korkma arkadasim, bak az kalmis bir kac haftan var. Bende de 3 gundur asagi dogru basinc artti. Ayakta durmuyorum. Sende sanci varsa erken dogum icin ilac vermistir. Yat, bol bol dinlen. Korkma, bak herkesin basina gelenleri yasiyoruz. Rabbim saglik ve dayanma gucu versin. Siraya girdik, benim de 31 bitiyor. Sabret arkadasim

evet sallanti oluyor ben oglumda hissetmistim ama ne oldugunu anlamamistim meger bebegi cikariyorlarmis :) ama oyle korkulacak bisey degil sallanti benim tek korktugum tam uyusmadan keserlermi acaba idi.. ki bir arkadasima olmus kiz ciglik cigliga genele cevirmisler...bende doktora baslamadan sakin kesmeyin ayak parmaklarimi hissediyorum ve oynatiyorum demistim doktorda digerine donup korktu galiba demisti..meger uyusma zaten gobekle diz kapagi arasindaymis o anda o yuzden ayak parmaklarimi oynatabiliyormusum :) sonra onlarda uyustu tabi dogumdan ciktiktan sonra..Allah hepimize kolaylik versin ama bana tercih secenek sunarlarsa genel anesteziyi secicem bu sefer cunku cok gerilmistim zangir zangir titremistim..birde bu sefer iki tane ,insallah genel derler bana bu sefer...

kac kilo aldin peki canim? karnin cok catladimi? bu karnin cok buyumesi falan kabusum oldu valla...

canim peki ikisinide uyutup yatirinca uyanip aglayan bebek digerinide uyandiriyormu?
bebekler ilk 3 ay cevreden gelen sesleri ve birbirlerini onemsemezlermis diye okumustum insallah oyledir,degilse butun gece uyku yok bi biri bi biri perisan oluruz valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…