Kizlar dogum yaptim saglikli bi sekilde darisi tum hamilelere
Masallah, bebeklerin kilosu gayet iyi. Kilo versede sıkıntı cikmaz Insallah. Rabbim guzel ve saglikli doğumlar nasip etsin. Darisi bize ins.
Yani birincisi birden çok isim koyduğun zaman o çocuk hep hayati boyunca Girdiği her sınavda Gittiği her okulda her ülkede sorun yaşıyor. Tek bir isminin olması ayrı bir de Brezilyalı gibi iki isim bir de soyisim olması ayrı. Basit olan Güzeldir öyle düşünüyorum ben. Anne baba isimleri olunca zaten eski isimler oluyor çoğunlukla gerçi ali güzel bir isim kabul ediyorsan sıkıntı yok ama benim de eşimin de ön isimleri büyüklerden gelme o Yüzden İkimiz de karşıyız. Sen o insani onore edeyim derken küçük bir bebek hayati boyunca taşıyor o ismi hele bir de ölmüş yakınlarının isimlerini koyuyorlar bence o daha kötü. Ben insanların isimlerinin enerjilerini taşıdığına inanıyorum. Yakın bir Arkadaşımın ismi ölmüş amcasının ismi mesela o çocuk da hayati boyunca hep Acılar hep hüzünler Yaşadı. Yani o an için değil Ömrü boyunca gururla onurla ve rahatlıkla taşıyabileceği bir isim Olmalı. Bu benim fikrim tabi.
Akrofonoloji de isimlerin taşıdığı enerji ile ilgili İnternet'e yaz görürsün zaten canım.
masallah canim saglikla buyut evlatlarini insallah..sezwryan oldu dimi? bebekler sakinmi cok agliyormu nasil?Kizlar dogum yaptim saglikli bi sekilde darisi tum hamilelere
korkunu panigini anliyorum canim cok haklisin Rabbim bebeklerimizi korusun..temmuz topiginde cevaplamistim ben bir bak istersenneden kimse sorumu cevaplamıyor.hiçbiriniz kanama yaşamadığınız içinmi.?(inşallah yaşamamışsınızdır) rabbim hepimizin bebeklerine sağlık verir inşallah
Benim 8. Hafta olmuştu.aspirin kullanmadı m.ama tüp bebek surecinde yaşanması muhtemel%90 demişti Dr.Rabbime emanet kuzucuklarımı zMerhabakar kızlar,dun geç hastanelik oldum ,anlama yaşadım,çok şükür bebeklerin iyi ama ben çok korktum ihmal etmemek için hastaneye gittim,aranızda erken dönemlerde kanama yasayan oldu mu?aspirin yapmış olabilirmi
O gobiş ler bu haftalarda zorlamaya başladı. Hayırlısı ama 30 dan sonrasını merak etmiyor değilim:) canım haftalatimuz yakin.21. Haftada 350 g di bebisler senin kiler kaç g? Annelik iç gidusu mu nedir.herşeyi yiyemiyorum.kilo almazlar diye korkuyorum insanAslında çok zor değil tek Yumurtayla çifti ayırmak nasıl öyle farklı görüş içindeler anlamadım olmadı 3. Bir doktora mi gitsen...
Zorlanman o haftalarda normal canım ben 20. Haftamdayım ben bile başladım penguen gibi yürümeye. Karnım çıktı kavun yutmuşum gibi. Allah yardımcın olsun...
Analı babalı buyusun inş miniklerin..sağlıkla buyut yavrulariniKizlar dogum yaptim saglikli bi sekilde darisi tum hamilelere
Ya orası öyle tabi canım. Sağlıkla kucağına al inşallah.Belli bi haftadan sonra anlamak zormuş. Muhtemelen tek yumurta diolar.ayrıntılı ultrasonda tam bilemem muhtemelen tek dedi.dediğim gibi sağlıklı sıhhatli olsunlarda.cok da önemli deli tek çift.
Ben şimdi Olduğum yerden çok ayrıntılı İnternet'e giremiyorum da canım yarın girebilirsem ve bulursam yazarım yine sana. En azından okuyup bilgi edinebilirsin.http://kadin.mynet.com/yazarlar/yasam/tugce-isinsu/22927-isim-analizi-nasil-yapilir.html
Bu siteyi buldum direk isimlerle ilgili yorumlari bulamadim.burda harflrle ilgili yorm var.
Ay süper sağlıklıdır inşallah bebişler. Darısı bizlerin başına. Sen artık paylaşırsın bizimle deneyimlerini.Kizlar dogum yaptim saglikli bi sekilde darisi tum hamilelere
Rica ederim canım en azından bir fikir edinirsin.Haklısın aslında bende ismin sahibinin özelliklerini aldıklarını düşünüyorum ama eşimi de kiramiyorum ne yapalım artık takdir Allahtan bakcam şimdi akrofonolojiye tsk ederim
Canım ya evet haftalarımız çok yakın bakalım nasıl gideceğiz.. Ben en son iki hafta önce gittim doktora gelişimleri iyi dedi kilolarını ölçebilirim ama daha yaşam sınırına gelmediklerinden ölçmeye gerek yok dedi. Ama şu ana kadar iyiler zaten son haftalarda gelişmeleri duruyormuş yer daraldığından. O Yemeğe çok dikkat etme durumu bende de var mutlaka süt yumurta yiyorum bir de tatlı şekerli şeyler hiç yemiyorum. Hamur ve ekmekten kaçınıyorum. Yalnız bir haftadır seyahatteydim hem çok dikkat edemedim yediğime hem de seyahatte vücut çok ödem yapıyor. Şu anda hiç tartıya çıkmak istemiyorum inan.O gobiş ler bu haftalarda zorlamaya başladı. Hayırlısı ama 30 dan sonrasını merak etmiyor değilim:) canım haftalatimuz yakin.21. Haftada 350 g di bebisler senin kiler kaç g? Annelik iç gidusu mu nedir.herşeyi yiyemiyorum.kilo almazlar diye korkuyorum insan
Peki doktor gelişimlerinde bir değişiklik olmayınca artık alalım falan demiyor mu?Slm doğum a az kkaldı uyku bbölük bbölük wc iihtiyacı cçoğalıyor yyürümekte zorlaniyorum uzun süre oturdugumda veya uzandigimda aayağa kalkıp yyürümek zor oluyor tek başıma ddışarı çıkmiyorum bebislerin kilo artışında cçok degisiklik olmadı aslında 2800 biri 2830 ddiğeri ama dDr ddoğumdan sonra 100 gr filan gider diyor ödem olur mus bebislerde çok ayakta kalmamaya dikkat etmek gerek ben hamileligimin bbaşından beri aaynı ddüzende beslendim sık ssık azar azar yedim en önemlisi bol su içtim bbugün yataklarini kurduk eeşimle park yatak almıştık ay iiçim bi hhoşoldu gözlerimdoldu eeşim noldu şimdi diyo Rabbim hepinizin yavruslarini korusun Yardımcıolabilmisimdir iinş. Senin yavruslarincinsiyeti neydi canim
Ağrılar için korse falan önerdi mi doktor canım?Canım seninle nasibimiz yakın gibi. Benim de 5.5 yaşında bir oğlum var. Şimdi de ikizlerime hamileyim. Onların cinsiyeti de erkek :) Çift yumurta benimkiler. Bugün hiç temizlik yapmadım, eşim yaptı. Sadece beni zorlamayan bir yemek yaptım. Ondan bile belim ağrıdı, hemen uzanıyorum böyle olunca. İyi ki yapılacak işlerimi bebeklerle ilgili son ana bırakmamışım. Benim bebişlerin kiloları da 30.haftanın sonunda biri 1500 dü,diğeri 1480 di. Doktor aralarında fark pek yok dedi. Bu arada bana 28.haftanın sonunda ve 30. haftanın sonunda olmak üzere akciğer gelişimi için -erken doğum ihtimaline karşı- iğne vurdurdu doktorum. Sana yaptı mı? Maksimum önlem alacağız dedi. Canım dikkat edelim şurada birkaç haftamız kalmış önemli olan bebişlerimiz ...
Canım bende çok olmadı ama birçok yakınımda oldu. Normal tekil hamilelikte bile erken dönemde oluyor Çoğul gebeliklerde daha da çok rastlanıyor o Tür kanamalara. Bana doktorum destek olsun diye 3. Ay bitimine kadar progesteron vermişti. Aspirin de olsa doktora sormadan alma.Merhabakar kızlar,dun geç hastanelik oldum ,anlama yaşadım,çok şükür bebeklerin iyi ama ben çok korktum ihmal etmemek için hastaneye gittim,aranızda erken dönemlerde kanama yasayan oldu mu?aspirin yapmış olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?