• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Yok canim aslinda oyle bir risk yok. Sadece ikiz gebelikte kullaniliyor,
Chunki ikiz gebelikte erken dogum ihtimali yuksek. Gunde 1 kere kullaniyorum. Inshallah iyi gelir:)
Arkadaşım nidilati nasil buldum. Ben bulamadim. Yok hicbiryerde. Uretilmiyor.
Ben de bu hafta ciger gelistirici ignelerimi oldum. Erken dogum riski yok suanda ama umarim kimsede de olmaz

Kızlar selam bugün Dr kontrolümuz vardı nst ye girdim sancı varmış Dr 13 Şubat a gün vermişti ama o zamana kadarbeklemz bu bebisler dedi önümüzdeki hafta sonuna kalmaz dedi çok heyecandim dua edin benim için lütfen hem korkuyorum hem onları görmek için heycanlaniyorum içim kıpır kıpır :KK71:inş. Sağlıkla gelirler bebislerimiz :nazar::nazar:KORKUYORUM AMA BEN YAAA:KK17:

Kızlar selam bugün Dr kontrolümuz vardı nst ye girdim sancı varmış Dr 13 Şubat a gün vermişti ama o zamana kadarbeklemz bu bebisler dedi önümüzdeki hafta sonuna kalmaz dedi çok heyecandim dua edin benim için lütfen hem korkuyorum hem onları görmek için heycanlaniyorum içim kıpır kıpır :KK71:inş. Sağlıkla gelirler bebislerimiz :nazar::nazar:KORKUYORUM AMA BEN YAAA:KK17:
Ayy arkadasim ya. Ben de heyecanlandim simdi. Rabbim yardimcin olsun. Zamani gelmis senin. Bebisler kac kilo oldular. İnsallah kuveze girmeden, hepiniz de saglikli bir sekilde dogumunu gerceklestirirsin. Ben de hedefi 36~37 olarak koydum ama. Bakalim

Bende tek tek alıp birleştirmeyi düşünüyorum. Evde chicco lightway var bir tane daha alıcam. Hem tam yatıyor hemde kapaninca kucuk kalıyor baston arabalardan. Oğlumda da büyük almamıştık otomobilimiz kucuk çünkü. Şimdide ikiye ayırır oyle bagaja koyarız diye düşünüyorum.
Birde chicco lightwayin ikilisini gördüm oda cok büyük degil aslında onu da aklımda tutuyorum.
Ben geçenlerde babymall a uğradım orada bir iki model beğendim aslında. Ama şu an markaları hatırlamıyorum. Ikiliyi benim kullanan arkadaşlarım da hiç tavsiye etmediler Satıcı adam da dedi çok kullanışsız arabaya da sığmıyor diye. Benim arabamın bagajı da ufak zaten sığdıramam ona. Bir de araba koltuğu ana kucağı olan modeller var aslında iyice araştırıp onlara bir bakmak gerek.

bende canım henüz bebek arabasından önceki eksikleri ne marka alacağıma nasıl bir alışveriş yapacağıma karar veremedim:mad: ama bebek arabası başlıbaşına bir sorun k.k da okuduğum çoğu yerde iki ayrı araba alıp aparatla birleştirmekten bahsedilmiş her marka arabaya bu aparat uymuyormus birde 2 arabayı birleştirince arada boşluk oluyormuş ve aradaki mesafe arabanın enine genişlemesine sebep oluyormuş çoğu asansör ve kapılardan geçmiyormuş:KK57: çok zor bu işler inşaALLAH sen uygun olanı bulup bizimlede paylaşırsın:KK66:
Uygun olana kendimce karar verince paylaşırım tabi canım. O dediklerini ben de okudum. Ufak bir şey de değil ki bu olmadı yenisini alalım diyelim.

hic korkms canim Allahin izniyle saglicakla alicaksin ikisinide kucagina...
ilk hamileligimde normal dogumu cok istemistim olmadi sezeryandi ama guzel gecmisti..simdi artik normal dogum falan dusunmuyorum sezeryanda olsa hic korkmadan gidip gelicem Allahin izniyle yeterki bebekler saglikla dogsun...sana sezeryan icin gunmu verdiler?

maaşaALLAH bu haftalara gelip planlı doğumla yavrulara kavuşmak büyük nimet:KK36: korku ve heyecanlı olman çok normal bundan sonra yeni macera başlıyor:KK66: ALLAH C.C yardımcın olsun canım:KK36::KK36:

dasim ya. Ben de heyalırız ndim simdi. Rabbim yardimcin olsun. Zamani gelmis senin. Bebisler kac kilo oldular. İnsallah kuveze girmeden, hepiniz de saglikli bir sekilde dogumunu gerceklestirirsin. Ben de hedefi 36~37 olarak koydum ama. Bakalim

hic korkms canim Allahin izniyle saglicakla alicaksin ikisinide kucagina...
ilk hamileligimde normal dogumu cok istemistim olmadi sezeryandi ama guzel gecmisti..simdi artik normal dogum falan dusunmuyorum sezeryanda olsa hic korkmadan gidip gelicem Allahin izniyle yeterki bebekler saglikla dogsun...sana sezeryan icin gunmu verdiler?

maaşaALLAH bu haftalara gelip planlı doğumla yavrulara kavuşmak büyük nimet:KK36: korku ve heyecanlı olman çok normal bundan sonra yeni macera başlıyor:KK66: ALLAH C.C yardımcın olsun canım:KK36::KK36:

Tsk ederim arkadaslarim ins. Hepimiz hayirlusiyla ve saglikla kucagimiza aliriz

Sag salim eline al insallh cnm super haber ve zAmanlama bence.kac kilolar.eksiklerini tamamla cantni kontrol et iyi seyler dusun ;)

Sag salim eline al insallh cnm super haber ve zAmanlama bence.kac kilolar.eksiklerini tamamla cantni kontrol et iyi seyler dusun :KK66:

Tsk ederim arkadaşım dünden beri eksiklere bakıyorum ana Kucağı eksik onu da bu aksam alacağız inş. Çok şükür Rabbim ogluslarim iyiymiş ama artık yerleri iyice daralmis dedi dr inş hersey yolunda gider hepimiz için AMİN

Kızlar fikrinize ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz bebislerimin gelmesine az kaldı ve biz hala isim konusunu netlestiremedik iki oglusumuz olcak inş. birine ali eren düşündük sizce başkane oolabilir öneriniz i bekliyorum

Saglikl
Kızlar fikrinize ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz bebislerimin gelmesine az kaldı ve biz hala isim konusunu netlestiremedik iki oglusumuz olcak inş. birine ali eren düşündük sizce başkane oolabilir öneriniz i bekliyorum
Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın ins.bu haftalari görmek çok güzel. Bizde isim bulamadik:) eren emir uyumlu oluyor sanki bi fikir.fikir.isim öneri lerini bizde alalım

Arif Eren & Ali Eren olur mü acaba .?
Arif de Ali ye yakın anlamda Nil karaibrahimgilin oğlunun adı. Ben beğeniyorum..

Hayirli dogumlar simdiden :) birine Berkay birine Berkan olabilir. Birine Mustafa birine Kemal olabilir. Fatih ve Mehmet de olabilir. Baska aklima gelenleri asagiya yazayim. Saglikla gelsin ins bebisler

Ali eren demissiniz, digeri de ali emre olabilir
Eren- Emir
Emre-Emir
Samet-Neşet
Mert-Yiğit

Saglikl

Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın ins.bu haftalari görmek çok güzel. Bizde isim bulamadik:) eren emir uyumlu oluyor sanki bi fikir.fikir.isim öneri lerini bizde alalım

Arif Eren & Ali Eren olur mü acaba .?
Arif de Ali ye yakın anlamda Nil karaibrahimgilin oğlunun adı. Ben beğeniyorum..

Hayirli dogumlar simdiden :) birine Berkay birine Berkan olabilir. Birine Mustafa birine Kemal olabilir. Fatih ve Mehmet de olabilir. Baska aklima gelenleri asagiya yazayim. Saglikla gelsin ins bebisler

Ali eren demissiniz, digeri de ali emre olabilir
Eren- Emir
Emre-Emir
Samet-Neşet
Mert-Yiğit

yaaaa hepsi güzel tsk ederim arkadaşlar yiğit yağız emir dusunduklerimizin arasında ama fatih ve Arif te güzel olabilir ne zormuş ya karar vermek :KK64:

canım Rabbim evlatlarına hayırlı,sağlıklı,uzun ömür nasip etsin:KK68::KK68: benimde ALLAH ömür verirse iki oğlum olacak isimleri %80 ihtimalle Mustafa Agah ve Mahmut Asım olacak:KK68::KK68::KK68:isim koymak çok zor bi iş :eek:evladın anne baba üzerindeki haklarından biri:KK66:

canım Rabbim evlatlarına hayırlı,sağlıklı,uzun ömür nasip etsin:KK68::KK68: benimde ALLAH ömür verirse iki oğlum olacak isimleri %80 ihtimalle Mustafa Agah ve Mahmut Asım olacak:KK68::KK68::KK68:isim koymak çok zor bi iş :eek:evladın anne baba üzerindeki haklarından biri:KK66:

Ne guzel isimlerine karar vermissiniz biz hala karar veremedik allahim esirgesin

Ne guzel isimlerine karar vermissiniz biz hala karar veremedik allahim esirgesin
canım Mustafa Agah ismi eşimin hayaliydi:KK36: 10 sene önce abisinin oğlu olmuştu ( k.pederimin adı Mustafa ) Mustafa ismini koydular eşim Agah ıda ekleyin ben çok seviyorum dedi ama kabul etmediler:KK43: şimdi ALLAH bizede nasip etti cinsiyetlerini öğrendiğimiz gün ismi konuldu Mahmut Asımıda uyumlu olur diye düşündük inşaALLAH doğuma kadar sizde netleştirirsiniz:KK68::KK68::KK68:

Back