Kızlar bn 17. Haftanın içindeyim ara sıra kalbim küt küt atıyo nefes nefese kalıyrm merdiven falan çıkarken sizde de oluyomu bu tarz şikayetler
Selam kızlar benimde nasip se ikiz bebekletim olucak benimle aynı haftalarda olan var mı bilmiyorum ama birşey soracaktım benim göbüş epey büyüdü 5 6 aylık hamile gibiyim bide 6 kilo almış gözüküyorum ama görünür de zayıfım bu normal mi onun dışında daha çabuk yoruluyorum yorulduğumda hemen bel ve kasık ağrılarım oluyor dr normal dedi ama bu aylarda böyleysem sonraları nasıl olurum bu konuda çok endişeliyim açıkçası sizlerde durum nasıl
Ben her ay hemogram ve idrar testi yaptırıyorum hamileliliğin başında da yine tam idrar testi kan sayımı ve kanda d vitamini toksoplazma ve adını hatırlamadığım bir sürü şeye bakıldı 14.haftada ikili test yapıldı 3 hafta sonra yine kontrol üm var galiba o zamanda üçlü tarama testi yapılacak bundadn sonra 3 hafta da bir kontrole gitmeye devam edicem ikiz gebelik lerde daha sık kontrol gerekiyormuş öyle dedi drbende 17 hafta civarındaki arkadaşlara şunu sormak istiyorum.İlerleyen haftalarda ne gibi kontrolleriniz yada testleriniz olacak?Ben dr um konusunda biraz güvensizlik yaşıyorum da..gerçi hep fazlasıyla kaygılı bir insandım belki bana öyle geliyorondan sormak istedim. Dr gelişimlerinin iyi olduğunu sorun olmadığını söylüyor ama yinede hep kaygı var içimde...
Bana kalsa bende yaptırmazdım ama dr.istedi sonuçlar iki bebeğe göre değerlendiriliyor dedi sonuçlar da öyle çıktı zaten tabi tek gebeliğe göre biraz daha yüksek çıktı ama ikiz olduğunu bildikleri için ona göre değerlendir me yaptılar çok şükür ölçümleri gelişimleride iyi çıktı. Üçlü test nasıl oluyor bilmiyorum ama peritonologmu ne varmış ondan randevu al o bakacak dedi tamam dedim ama anlamadım birşey kontrol zamanı arayıp sorucam onu.bana ikili ,üçlü test yapmadı dr.anlamlı olmayacağını yüksek çıkacağını söyledi.Araştırdım.Yapılması gerçekçi olmaz deniyor ama işte bu mesele benim kafamı çok karıştırıyor.Sizin gibi bazı hamilelere de yapıldığını duydum. kime inanacağımı şaşırdım.İkili test geçti zaten. Boyun kalınlığına baktı dr ikili test haftasında...üçlü testte yapılmayacağını söyledi.
Bana kalsa bende yaptırmazdım ama dr.istedi sonuçlar iki bebeğe göre değerlendiriliyor dedi sonuçlar da öyle çıktı zaten tabi tek gebeliğe göre biraz daha yüksek çıktı ama ikiz olduğunu bildikleri için ona göre değerlendir me yaptılar çok şükür ölçümleri gelişimleride iyi çıktı. Üçlü test nasıl oluyor bilmiyorum ama peritonologmu ne varmış ondan randevu al o bakacak dedi tamam dedim ama anlamadım birşey kontrol zamanı arayıp sorucam onu.
Amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi sizlerin cinsiyeti belşi oldu mu benim büyük ihtimalle biri kız biri erkek
Allah herkese gönlüne göre versin ben önce sağlıklı olsunlar sonra mümkünse kız erkek olsun diyordum çok şükür öyle oldu. İkisinin de kız olması ayrı güzel bence birbirlerine iyi arkadaş olurlar sana da tabiBenim biri kız..Diğeri çok net göstermedi. Zaten baştan beri genelde yüz üstü takılıyor, saklıyor kendiniDr yüksek ihtimal diğeri içinde kız dedi. Sonraki kontrolde netleşir inş. Sizinki en ideali olmuş en önemlisi sağlıkları elbette.Onlar iyi olsunda çokönemli değil kız erkek...
Mrb arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim biri 10+4 diğeri 11+3 aranızda proluton depot kullanan var mı Dr. 35.haftaya kadar bu igneyi vurunmam gerektiğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?