2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar bn 17. Haftanın içindeyim ara sıra kalbim küt küt atıyo nefes nefese kalıyrm merdiven falan çıkarken sizde de oluyomu bu tarz şikayetler

bende 17.haftayım.bendede oluyor zaman zaman nefesim daralıyor.ilk haftalardan beri zaman zaman yaşıyorum.birde yürüyüşe çıktığımda öksürük problemi yaşıyorum..Bu konuda yalnız değilsin

ben fazla kilo almadım ama karnım çıktı.İlk hamilelik olduğundan karnımın büyüklüğünü karşılaştıramıyorum ama artık hamile olduğum belli. Belağrısı bende de var.Çabuk yoruluyorum.

bende 17 hafta civarındaki arkadaşlara şunu sormak istiyorum.İlerleyen haftalarda ne gibi kontrolleriniz yada testleriniz olacak?Ben dr um konusunda biraz güvensizlik yaşıyorum da..gerçi hep fazlasıyla kaygılı bir insandım belki bana öyle geliyor ondan sormak istedim. Dr gelişimlerinin iyi olduğunu sorun olmadığını söylüyor ama yinede hep kaygı var içimde...

Ben her ay hemogram ve idrar testi yaptırıyorum hamileliliğin başında da yine tam idrar testi kan sayımı ve kanda d vitamini toksoplazma ve adını hatırlamadığım bir sürü şeye bakıldı 14.haftada ikili test yapıldı 3 hafta sonra yine kontrol üm var galiba o zamanda üçlü tarama testi yapılacak bundadn sonra 3 hafta da bir kontrole gitmeye devam edicem ikiz gebelik lerde daha sık kontrol gerekiyormuş öyle dedi dr

bana ikili ,üçlü test yapmadı dr.anlamlı olmayacağını yüksek çıkacağını söyledi.Araştırdım.Yapılması gerçekçi olmaz deniyor ama işte bu mesele benim kafamı çok karıştırıyor.Sizin gibi bazı hamilelere de yapıldığını duydum. kime inanacağımı şaşırdım.İkili test geçti zaten. Boyun kalınlığına baktı dr ikili test haftasında...üçlü testte yapılmayacağını söyledi.

Bana kalsa bende yaptırmazdım ama dr.istedi sonuçlar iki bebeğe göre değerlendiriliyor dedi sonuçlar da öyle çıktı zaten tabi tek gebeliğe göre biraz daha yüksek çıktı ama ikiz olduğunu bildikleri için ona göre değerlendir me yaptılar çok şükür ölçümleri gelişimleride iyi çıktı. Üçlü test nasıl oluyor bilmiyorum ama peritonologmu ne varmış ondan randevu al o bakacak dedi tamam dedim ama anlamadım birşey kontrol zamanı arayıp sorucam onu.

evet ayrıntılı ultrasonu periontoloji bölümü yapıyor.Ayrıntılı ultrasondan bahsetmiş dr un.Ona bende gireceğim.Kendi dr um yapacak sanırım. Yapmazsada dışarıda yaptırırım herhalde.Tüm organlar ve anomaliler inceleniyormuş bu ultrason türünde.Üçlü testi tam olarak bilmiyorum ama kimi dr lar tekil gebelikte dahi 2linin yeterli olduğunu dşünüp yaptırmıyorlarmış. Kimileri yaptırıyor.Hakkımızda hayırlısı olsun...

Amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi sizlerin cinsiyeti belşi oldu mu benim büyük ihtimalle biri kız biri erkek

Amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi sizlerin cinsiyeti belşi oldu mu benim büyük ihtimalle biri kız biri erkek

Benim biri kız..Diğeri çok net göstermedi. Zaten baştan beri genelde yüz üstü takılıyor, saklıyor kendini Dr yüksek ihtimal diğeri içinde kız dedi. Sonraki kontrolde netleşir inş. Sizinki en ideali olmuş en önemlisi sağlıkları elbette.Onlar iyi olsunda çokönemli değil kız erkek...

Allah herkese gönlüne göre versin ben önce sağlıklı olsunlar sonra mümkünse kız erkek olsun diyordum çok şükür öyle oldu. İkisinin de kız olması ayrı güzel bence birbirlerine iyi arkadaş olurlar sana da tabi

Benmde biri kesin kız diğeri de kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi ikili testler ikizlerde pek güvenilir olmuyor dedi doktorum iyi görünüyo ense kalınlklaı falan dedi haftaya 18 hafta bitiyo 19. Haftada olcam ayrıntılı ultrason yapcaz dedi beni ayda bir çağırıyo doktorum

ben ayrıntılı ultrasonu 20-23 haftalar diye biliyordum.randevum 20.haftada.demek daha erkende yapılabiliyormuş.benimde ense kalınlığına baktı dr.ikili test yapmadı.hepimiz için herşey güzel olur inş.

Mrb arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim biri 10+4 diğeri 11+3 aranızda proluton depot kullanan var mı Dr. 35.haftaya kadar bu igneyi vurunmam gerektiğini söyledi

Merhabalar hanımlar. Uzun süredir giremiyorum. Bizde 17 haftalık olduk Doktorum biri kesin kız diğeri %80 kız dedi Hareketleri hissetmeye başladınız mı onu sorucaktım. Herkese huzurlu gebelikler

Selam bende 17+4 oldum ama hala hareketleri hissedemiyorum ama oturunca yada sırt üstü yatınca bebeklerin nerede olduğunu anlayabiliyorum oldukları yer çok sert ve şiş oluyor ayrıca beni fena halde sıkıştırıyorlar şimdiden ileride ne olur halim bilmiyorum

Ayy masallah hepinize beninde sorunum olmamasina ragmen 15 aydir hamile kalamadim cocuklugumdan beri ikiz oosun istedim inaallah bende 2015 te ikiz bebislerimi dunyaya getirirm :):)

Sizinde mi ikiz gebelik dr. Ne diyor bu değere peki? Benim 5.haftada o kadar yüksek değildi ama kişiden kişiye değişir bu durum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…