Kızlarr uzun bir aradan sonra bennn geldim. 2 yıl falan oldu herhalde siteden uzak kalalı. Allah bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli kucağınuza almayı nasip etsin. özlemişim mesaj atmayı:) ben bebişler ve anneleri için a bebek ayakkabıları ve saç bantları anneler için taç yapıp satıyorum. Bebek mevlüt ve özel günler için inşallah beğenirsiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 de ikiz annesi olacaklar!!
- Konu Sahibi sidelya_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mayıs 2014
- 160
- 91
- 123
- 2 Mayıs 2014
- 160
- 91
- 123
Tekrardan selam kizlar sizin rahim agziniz olculdumu hic ne kadar cikti rahim agzi boyunuz
benim ilk aylar ölçülüyordu ama o zaman alttan muayene oluyordum dr. Normal diyordu ondan sonra hep karından bakıldı o şekilde de ölçülüyormu bilmiyorum dr.hiçbirşey söylemedi çünkü.
Genetikte olabiliyor ailede kimsede olmasa da olabiliyor benim ailemde vardı ama kader kısmet bu işler tabiKizlar konida actim ama.yazan olmadi ikiz annelri ailenizde ikiz bebek sahibi olan varmi genetikmis cogul gebelik benimde ailemde var sizde kimde vardi
- 27 Mart 2014
- 363
- 268
- 78
Canım içinde soru işaretleri kaldysa yaptr benm doktorum hem üni jastanesindr hemde perinatolog ben ına yaptrdmmrb kızlar, ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı? DR herşey yolunda, sen bilirsin istersen ünv hastanesinde yaptır dedi...kararsız kaldım...???
- 14 Eylül 2014
- 69
- 27
- 18
- 40
- 27 Mart 2014
- 363
- 268
- 78
Canım öncelikle hayırlı olsun nerdesin be ankaradayım benm kızlarımda 20 haftalık oldular benm 17. Haftaya kadar dvametti bulantı ve kusma üstelik bide psikolojik olarak kabuledemedim bi türlü başlarda hergün ağlıyrdm napcam ben diye şimdi iyki varlar diyrm bnde doğal yolla hamile kaldım şuan sadece nefes darlığı çekyrm çok nadir de olsa sabahları sadece bılantım oluyo tekmeleri de hissetmeye başladım çok çok çok mutluyum ilk üç ay derlerdi ama ikiz anne adaylarının daha uzun sürüyo ilk dört ay zorlu geçiyo ama geçiyoMerhaba kizlar :) Araniza yeni katildim, 8+2 ikizlerime hamileyim. Dogal yolla kaldim. Ogrenince shok oldum :) Cok kotu gechiriyorum bulantim ve kusmam fena, geceleri uyuyamiyorum. Ne zaman gecher sizce? Inshallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
- 11 Kasım 2013
- 28
- 25
- 88
Bizde ikiz bekliyoruz çift yumurta ikizleri ikiside erkek olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz günleri sayıyorum başlarda çok zorluk çektik lekelenme yaşadım suyumda sızıntı oldu haftalarca uğraştık 2 ay böyle gergin korkulu geçti şimdi çok daha iyiyiz sıkıntılarımız geçti Allah a şükür ben sürekli istirahatteyim kıpır kıpırlar çok güzel bişey Allah isteyen herkese nasip etsin ikiz olması daa heyecan verici hiç gözümde büyümüyor yeter ki kucağıma alayım onları
- 11 Kasım 2013
- 28
- 25
- 88
Bende proluton Depot kullanıyorum hamilelikte salgılanan salgılardan kan sulandırıcı da kullanıyorumMrb arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim biri 10+4 diğeri 11+3 aranızda proluton depot kullanan var mı Dr. 35.haftaya kadar bu igneyi vurunmam gerektiğini söyledi
- 27 Mart 2014
- 363
- 268
- 78
Sen
Bizde ikiz bekliyoruz çift yumurta ikizleri ikiside erkek olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz günleri sayıyorum başlarda çok zorluk çektik lekelenme yaşadım suyumda sızıntı oldu haftalarca uğraştık 2 ay böyle gergin korkulu geçti şimdi çok daha iyiyiz sıkıntılarımız geçti Allah a şükür ben sürekli istirahatteyim kıpır kıpırlar çok güzel bişey Allah isteyen herkese nasip etsin ikiz olması daa heyecan verici hiç gözümde büyümüyor yeter ki kucağıma alayım onları
- 27 Mart 2014
- 363
- 268
- 78
- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
Allah hepinize yardım etsin. Biz 4 kardeşiz, sonuncular ikiz. Biri kız biri erkek. Hikayemi paylaşmak istedim. Kız kardeşimle benim aramda 1.5 yaş var bizde ikiz gibi büyüdük yani. Aklımız kesip okulda kardeşleri olanları görünce dua ederdik hep. Ben erkek, o da kız isterdi. Ve bingo çok şükür rabbim ikimizinde çocuk dualarını kabul etti. Güya namaz kılardık da dua ederdim nolur erkek kardeşim olsun diye... Şuan 18 yaşındalar. Bebe halleri ne iyi idi. Şimdi ikiside ayrı dünyada :) Anneme helal olsun....
- 2 Mayıs 2014
- 160
- 91
- 123
Kızlar ben hala ayrıntılı tarama testi için gün almadım hala kararsızım yaptırsam ve sonuç kötü çıksa allah korusun o zaman ne yaparım hiç bilmiyorum önce buna karaf vermek gerekiyor sanırım sorun olsa da aldırmak istemem açıkcası sizler ne düşünüyorsunuz ne yaptınız. Birde araştırma hastanesinde yaptırmak daha mı iyi randdvu filan alsam kimbilir ne zamana gün verirler bana