2015 de ikiz annesi olacaklar!!

merhaba..bende aranıza yeni katıldım. 14.haftadayım. 30 ocak muhtemel doğum tarihi.henüz cinsiyeti belli olmayan çift yumurta ikizlerim var :))) doktor banada 2li ve 3 lü test yapılmayacağını söyledi.sonuçlar yüksek çıkııyor ,yanıltıcı oluyor dedi. Çoğul gebelikler için bu değerlerin belirlenmiş bir aralığı yokmuş. Başta kafama takıldı bu durum ama başka bir şekilde takip edeceğini söyledi. onu tam anlayamadım.Bazı yerlerde ayrıntılı utrasonla bakıldığı söyleniyor.Bilgisi olan var mı?

Evet beni bi Doç. Dr a yönlendirdi doktorum sadece 4lu test die bisey var sadece 1 tup kan aldılar. Yarin sonucu alicam bende inşallah iyi cikar.bu arada ben 18 haftaligim ondam sonrada 20.21. Haftada detaylı ultrason la bakilacak yine bi prof tarafindan.Allahim hayirlisini versin insallah hepimizede.

Slm kızlar bende 8 haftalik ikizlerime hamileyim bişey sormak istiyorum içinizde aşereniniz var mı ben de yok sıkıntı bende mi ?👼😗😆

Kizlar slm bende tup bebek tedahisi ile hamiletim transferin 10. Gunu degerim 250 12. Gunu ise 770 acaba bendemi ikiz annsesiyim dr olabilir dedi . Sizlerin betahcg si kacti ozellikle tup bebek olanlarin ayrica kese ne zaman gorunuyor ikiside gozukuyomu baze tek saniliyor mus tesk. Cplar icin simdiden sevgilerrr

Tüp bebek değildi ama çatlatma iğnesinden 14 gün sonra 780 di değerim. İlk önce 5.haftada tek kese gördü sonra 7.haftada kalp atışı için gittiğimizde çift kese göründü. Biri diğerinin arkasına saklanmış...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bnde tüp bebekle ikizlerime hamileyim şükürler olsun..şu an 10.hafta icindeyiz hatta...bnm transferden sonra 9.gunde 254le başladı değerim sonraki artış 3 katı devam etti..5.haftada tek kese göründü kalp atışı için geç gittim ben biraz 8.haftayi bekledim ve gittiğimizde miniklerimiz süpriz yapti birden 2tane gösterdiler kendilerini...hakkimizda hayırlısı olsun korku içinde devam ediyoruz..sabırsızlıkla bekliyoruz miniklerimizi :)

hayırlı olsun olabilir bence...benm 8.gün 201 11. gün 800 dü..

hayırlı olsun olabilir bence...benm 8.gün 201 11. gün 800 dü..

Tsk ay ikiz olmasi cok guzel ama iste korkular 2 katina cikiyor iste bu sebeple pek tedirginim ben cok stres yaparim gibi geliyor peki ikiside esit gelodiyor mu bu durumda bir bebis sonradan gozuktu ya

Tsk ay ikiz olmasi cok guzel ama iste korkular 2 katina cikiyor iste bu sebeple pek tedirginim ben cok stres yaparim gibi geliyor peki ikiside esit gelodiyor mu bu durumda bir bebis sonradan gozuktu ya

Çok bir fark yok aralarinda 1 gün gibi dedi doktorumuz...korkular tabiki 2kati dediğin gibi..bulantilar kusmalar allah tamamina erdirsi. Inş hepsi geçecek

merhaba
ben aranıza yeni katıldım 10+6 haftalık ikiz bebek anne adayıyım haftaya ense kalınlığı ölçümü yapılacak birde dr geniş kapsamlı bir ultrason varmış
onu yapalım dedi bizde karar veremedik yaptırma konusunda karar veremedik bakalım haftaya tekrar yazarım

merhaba mide bulantıların ne zaman başladı

selamlar bende ıkı kese gozuktu bırı dıgerınden daha kucuk kesın bır sey soylemedıler.9+3 haftalık hamıleyım bakalım hayırlısıı...beklemekteyimm

ne güzel yaa, Rabbimden tekk isteğim di ikizz annesi olmak.. ama nasipp olmadı..
2 tanee dünyalarr yakışıklısı oğlum var :)

ilerdee inşallahhh RABBİM bana da ikizzz hamilelikk yaşatır.. bu duyguyuu yaşamayıı o kadar cok ıstıyorumkii.. yazdıklarınızı okuyuncaa cok duygulandım.. hissettiğinizz o muhteşemm duygunun tarıfı yokturr emınım ...

hamilelerin duası kabul olurmuşşş.. benim içinde dua edermisiniz.. şuann bebek dusunmuyorum.. cocuklarım henuz cok ufaklar.. ama ilerdee hamıle kaldıgımdaa bana da nasipp ederr Allah'ım inşallahh ..

benım kaynanamda -kayınbabamda ikiz kardeşler..kendilerininde en son cocukları ıkızmıss ama ölmüş kayınvalıdemın karnındayken ..bilemdenn hap kullanmışş zehırmenmıişş..
bana nasipp olmadı.. ama cok ısterımm olmasını ..

Kızlar bn 17. Haftanın içindeyim ara sıra kalbim küt küt atıyo nefes nefese kalıyrm merdiven falan çıkarken sizde de oluyomu bu tarz şikayetler

Selam kızlar benimde nasip se ikiz bebekletim olucak benimle aynı haftalarda olan var mı bilmiyorum ama birşey soracaktım benim göbüş epey büyüdü 5 6 aylık hamile gibiyim bide 6 kilo almış gözüküyorum ama görünür de zayıfım bu normal mi onun dışında daha çabuk yoruluyorum yorulduğumda hemen bel ve kasık ağrılarım oluyor dr normal dedi ama bu aylarda böyleysem sonraları nasıl olurum bu konuda çok endişeliyim açıkçası sizlerde durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…