Çok sağol canım seninde hayırlı olsun 😊 ben doktoruma sormadan önce internette arastirmistim zaten ikizlerde sağlıklı ölçüm yapılamadığı için testi yapmiyolarmis diye okumuştum. Doktorumda herhangi bişey demedi. Zaten yapmak isteselerde ben yaptırmayı düşünmüyorum hiçbir testi.. hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Bebeginiz sağlıksız dese tutup aldıracak halim yok nasıl olsa. Niye boşuna hamileligimi işkenceye cevireyimki? Hem negatif sonuç alıp sapasağlam bebekler dünyaya getiren o kadar çok insan tanidimki. Değmez bence çektiğim eziyete.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba..bende aranıza yeni katıldım. 14.haftadayım. 30 ocak muhtemel doğum tarihi.henüz cinsiyeti belli olmayan çift yumurta ikizlerim var :))) doktor banada 2li ve 3 lü test yapılmayacağını söyledi.sonuçlar yüksek çıkııyor ,yanıltıcı oluyor dedi. Çoğul gebelikler için bu değerlerin belirlenmiş bir aralığı yokmuş. Başta kafama takıldı bu durum ama başka bir şekilde takip edeceğini söyledi. onu tam anlayamadım.Bazı yerlerde ayrıntılı utrasonla bakıldığı söyleniyor.Bilgisi olan var mı?
Kizlar slm bende tup bebek tedahisi ile hamiletim transferin 10. Gunu degerim 250 12. Gunu ise 770 acaba bendemi ikiz annsesiyim dr olabilir dedi . Sizlerin betahcg si kacti ozellikle tup bebek olanlarin ayrica kese ne zaman gorunuyor ikiside gozukuyomu baze tek saniliyor mus tesk. Cplar icin simdiden sevgilerrr
Kizlar slm bende tup bebek tedahisi ile hamiletim transferin 10. Gunu degerim 250 12. Gunu ise 770 acaba bendemi ikiz annsesiyim dr olabilir dedi . Sizlerin betahcg si kacti ozellikle tup bebek olanlarin ayrica kese ne zaman gorunuyor ikiside gozukuyomu baze tek saniliyor mus tesk. Cplar icin simdiden sevgilerrr
Cnm bnde tüp bebekle ikizlerime hamileyim şükürler olsun..şu an 10.hafta icindeyiz hatta...bnm transferden sonra 9.gunde 254le başladı değerim sonraki artış 3 katı devam etti..5.haftada tek kese göründü kalp atışı için geç gittim ben biraz 8.haftayi bekledim ve gittiğimizde miniklerimiz süpriz yapti birden 2tane gösterdiler kendilerini...hakkimizda hayırlısı olsun korku içinde devam ediyoruz..sabırsızlıkla bekliyoruz miniklerimizi :)
hayırlı olsun olabilir bence...benm 8.gün 201 11. gün 800 dü..
Tsk ay ikiz olmasi cok guzel ama iste korkular 2 katina cikiyor iste bu sebeple pek tedirginim ben cok stres yaparim gibi geliyor peki ikiside esit gelodiyor mu bu durumda bir bebis sonradan gozuktu ya
Çok bir fark yok aralarinda 1 gün gibi dedi doktorumuz...korkular tabiki 2kati dediğin gibi..bulantilar kusmalar allah tamamina erdirsi. Inş hepsi geçecek
Aminn teşekkür ederim ben kilolu hamile kaldım malesef 85 kilo ile başladım ama 2 kilo verdim bulantılar yüzünden. Tavsiyem tabiki kilo verip öyle hamile kalman bende bu kadar erken olmasını beklemiyordum kiloda vermeye başlamıştım ama nasip diyorum artık. Birde belimde 2 tane fıtık ve iltihaplı romatizma var o yüzden çok daha fazla dikkat etmem lazım kilo almamak için.[/QUO
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin en güzel şekilde. sevgili sidelya acaba 5. haftada da belli miydi ikiz oldukları yanıtlarsan sevinirim
Saol canım senin de hayırlı olsun bebişlerin. Malesef ikiz gebeliklerde mide bulantısı vs daha şiddetli oluyormuş. Bende de sindirim sıkıntıları başladı mide ağrısı karın ağrısı karın şişliği falan en son karnımın ağrısı baya arttı bebeklere bi şey oldu sandık doktora gittik hemen ama çok şükür her şey yolunda dedi doktor sindirim düzenleyici ilaçlar verdi. Bi doktora görünsen diş eti çekilmesi ile ilgili baş ağrısının sebebi de o mu ?
çok teşekkürler..18..haftadayız inşaallah hepimiz zamanında sağlıkla kavuşuruz kuzularımıza....Tsk hayirlisi simdi kac ayliksiniz nasil geciyor saglikli sihatli sonuna ersin insalkah sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?