Çok sağol canım seninde hayırlı olsun 😊 ben doktoruma sormadan önce internette arastirmistim zaten ikizlerde sağlıklı ölçüm yapılamadığı için testi yapmiyolarmis diye okumuştum. Doktorumda herhangi bişey demedi. Zaten yapmak isteselerde ben yaptırmayı düşünmüyorum hiçbir testi.. hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Bebeginiz sağlıksız dese tutup aldıracak halim yok nasıl olsa. Niye boşuna hamileligimi işkenceye cevireyimki? Hem negatif sonuç alıp sapasağlam bebekler dünyaya getiren o kadar çok insan tanidimki. Değmez bence çektiğim eziyete.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba..bende aranıza yeni katıldım. 14.haftadayım. 30 ocak muhtemel doğum tarihi.henüz cinsiyeti belli olmayan çift yumurta ikizlerim var :))) doktor banada 2li ve 3 lü test yapılmayacağını söyledi.sonuçlar yüksek çıkııyor ,yanıltıcı oluyor dedi. Çoğul gebelikler için bu değerlerin belirlenmiş bir aralığı yokmuş. Başta kafama takıldı bu durum ama başka bir şekilde takip edeceğini söyledi. onu tam anlayamadım.Bazı yerlerde ayrıntılı utrasonla bakıldığı söyleniyor.Bilgisi olan var mı?