• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar bende bgn öğrendim ama keselerin biri büyük biri küçğk belki küçük olanı vücudun atar dedi Çok çok heycanlıyım sata göre 5 +5 im sizlerin keseler aynı büyüklüktemi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BENDE SALI GUNU AYNI SEYI OGREDNIM BELKİ KALIR DEDI DR BIRI 21 MM DİĞERİ 27 MM 5.HAFTA 5 GÜNLÜK CANLARIM:nazar::49:

:nazar:
Benim bgn8 hafta bitti sizde mide bulantısı çok oluyo mu?

BIR ARKADASIMDA IKIZ BEBEKLER HAMILE O COK ZOR GECIYOR KILO VERDI COK BULANTISI VAR BENIM HIC SORUNUM YOK ÇOK SUKUR BELKI VEJETERYAN OLMAMIN ARTISIDIR :1::nazar:

13+2 haftalığım bebeklerden biri 4 gün geriden geliyor....hala mide bulantım ara ara oluyor....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizzlaar bnde ikiz bebek bekliyoruuumm...bugun kontolde 2 kese gördük inanilir gibi değil mucize gercekten..allahim korusun saglikli sihatli zamaninda doğum nasip inş..6+0 haftalik henuz minnacik iki kese😊😊 bulantilariniz var mi bu haftalarda oldumu an geliyor başımı kaldiramiyorum bn :((

Salı günü kontrolde 2 kese gördük çok şükür. bugün itibariyle 5 hafta 6 günlük hamileyim. Arkadaşlar ben de mide kazıntıları şişkinkinlik ve tansiyon düşmesi oluyor. sizde benzer belirtiler yaşıyor musunuz?

15 haftalık olanlar sizdr nasıl belirtiler var.alt taraflarimda ağrılar oluyor bazen sizde olan varmi? Allah hepimize kucagimiza almayı nasip etsin.cok korkuyorum bişey olacak diye zor bulduk.

15 haftalık olanlar sizdr nasıl belirtiler var.alt taraflarimda ağrılar oluyor bazen sizde olan varmi? Allah hepimize kucagimiza almayı nasip etsin.cok korkuyorum bişey olacak diye zor bulduk.

Ben 10. Haftanın içindeyim 9+2 Diğeri de 9 haftalk tam mide bulantısından bıktım ve aşırı halsizlik oluyo bazen de adet agrısı gibi agrım oluyo kaç yaşındasın nerde otrysn

Merhaba kizlar. ikiz gebeliyin belirtileri neler oluyor, bende 10 haftalik gebeyim ilk başdan mide bulantim ve kusmam baş dönmen çok oldu şimdi bir az normalim ama baş ağrilarim çok oluyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben 10. Haftanın içindeyim 9+2 Diğeri de 9 haftalk tam mide bulantısından bıktım ve aşırı halsizlik oluyo bazen de adet agrısı gibi agrım oluyo kaç yaşındasın nerde otrysn

29 yaşındayım marasta oturuyorum.benim cok bulantim olmadi.bol bol dinlenmelisin

Ya kızlar tahlillerim yapıldı ve idrarımda üreme tesbit edildi çok miktarda hem de ve doktorum üç hafta sonra yani 12. Haftamda agumentin 1 gram günde iki tane kullanmamı söyledi ama antibiyotik zararlı değil mi üreme neden oluyor şimdi kafama takıldı çok ya... Bir de kasıklarımda ağrım var ve ateş gibi yanıyorum sizler nasılsınız normal mi benim dırumum sizce?

Bir de aşırı baş ağrım var gün aşırı oluyor hemen hemen ıslak tülbent bağlayıp geziyorum evdeyken dayanılmaz bir ağrı offf Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın😒

Kizlar bende 9 haftalık ikiz anne adayiyim subat basinda sezeryanla dogacaklar ins ben bu ay hamilelik beklemiyordum dermoid kist ameliyati olacaktim tam umidimi kesmisken Rabbim iki tane birden verdi bulantim ve kusmalarim cogaldi bebislerim saglikli olsunlarda bunlar gecici seyler Rabbim hepimizin yardimcisi olsun saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin....

Merhaba kızlar. Bende 12. Haftamdayim çift yumurta ikizlerimi bekliyorum. Doktoruma 1 hafta önce cinsiyet tahminini sordum. Şimdi bişey demek için erken dedi. Doktorlar görüyor ama soylemiyolar diyorlar oyle mi gerçekten dedim güldü. Tamam o zaman tahmin ediyim ama yine de yanılma payimiz var siz alışveriş için acele etmeyin dedi. Birinde herhangi bir çıkıntı yoktu. Bu kız olabilir dedi. Diğerinde çok bariz bir çıkıntı vardı bu da erkek sanırım dedi :) ilk günden beri içime doğan da buydu :) inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucagimiza alırız yavrularimizi :)

Merhaba kızlar. Bende 12. Haftamdayim çift yumurta ikizlerimi bekliyorum. Doktoruma 1 hafta önce cinsiyet tahminini sordum. Şimdi bişey demek için erken dedi. Doktorlar görüyor ama soylemiyolar diyorlar oyle mi gerçekten dedim güldü. Tamam o zaman tahmin ediyim ama yine de yanılma payimiz var siz alışveriş için acele etmeyin dedi. Birinde herhangi bir çıkıntı yoktu. Bu kız olabilir dedi. Diğerinde çok bariz bir çıkıntı vardı bu da erkek sanırım dedi :) ilk günden beri içime doğan da buydu :) inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucagimiza alırız yavrularimizi :)

Elif merhaba ,
Seni dumadumanin actigi haxiran forumundan detaylari ile hatirliyorum, tesaduf bu forumda gordum seninde ikizmis
Hayirli olsun cok sevindim saglikla kucagina aldirsin allahim..
bende 11 haftadayim ikizlerimi bekliyorum.
Ikiz oldugunda ikili test yapilmadigini soylefi dr.
Sen ikili test yaptirdin mi ?

Elif merhaba ,
Seni dumadumanin actigi haxiran forumundan detaylari ile hatirliyorum, tesaduf bu forumda gordum seninde ikizmis
Hayirli olsun cok sevindim saglikla kucagina aldirsin allahim..
bende 11 haftadayim ikizlerimi bekliyorum.
Ikiz oldugunda ikili test yapilmadigini soylefi dr.
Sen ikili test yaptirdin mi ?

Çok sağol canım seninde hayırlı olsun 😊 ben doktoruma sormadan önce internette arastirmistim zaten ikizlerde sağlıklı ölçüm yapılamadığı için testi yapmiyolarmis diye okumuştum. Doktorumda herhangi bişey demedi. Zaten yapmak isteselerde ben yaptırmayı düşünmüyorum hiçbir testi.. hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Bebeginiz sağlıksız dese tutup aldıracak halim yok nasıl olsa. Niye boşuna hamileligimi işkenceye cevireyimki? Hem negatif sonuç alıp sapasağlam bebekler dünyaya getiren o kadar çok insan tanidimki. Değmez bence çektiğim eziyete.

Back