demek ki kızlar arsız oluyo
Sanırım 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek ki kızlar arsız oluyo
merhaba hamişler bende yeni katıldım aranıza 11 haftalık ikizlerime hamileyim
Kızlar bende bgn öğrendim ama keselerin biri büyük biri küçğk belki küçük olanı vücudun atar dedi Çok çok heycanlıyım sata göre 5 +5 im sizlerin keseler aynı büyüklüktemi?
BENDE SALI GUNU AYNI SEYI OGREDNIM BELKİ KALIR DEDI DR BIRI 21 MM DİĞERİ 27 MM 5.HAFTA 5 GÜNLÜK CANLARIM
Benim bgn8 hafta bitti sizde mide bulantısı çok oluyo mu?
15 haftalık olanlar sizdr nasıl belirtiler var.alt taraflarimda ağrılar oluyor bazen sizde olan varmi? Allah hepimize kucagimiza almayı nasip etsin.cok korkuyorum bişey olacak diye zor bulduk.
Ben 10. Haftanın içindeyim 9+2 Diğeri de 9 haftalk tam mide bulantısından bıktım ve aşırı halsizlik oluyo bazen de adet agrısı gibi agrım oluyo kaç yaşındasın nerde otrysn
Merhaba kızlar. Bende 12. Haftamdayim çift yumurta ikizlerimi bekliyorum. Doktoruma 1 hafta önce cinsiyet tahminini sordum. Şimdi bişey demek için erken dedi. Doktorlar görüyor ama soylemiyolar diyorlar oyle mi gerçekten dedim güldü. Tamam o zaman tahmin ediyim ama yine de yanılma payimiz var siz alışveriş için acele etmeyin dedi. Birinde herhangi bir çıkıntı yoktu. Bu kız olabilir dedi. Diğerinde çok bariz bir çıkıntı vardı bu da erkek sanırım dedi :) ilk günden beri içime doğan da buydu :) inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucagimiza alırız yavrularimizi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elif merhaba ,
Seni dumadumanin actigi haxiran forumundan detaylari ile hatirliyorum, tesaduf bu forumda gordum seninde ikizmis
Hayirli olsun cok sevindim saglikla kucagina aldirsin allahim..
bende 11 haftadayim ikizlerimi bekliyorum.
Ikiz oldugunda ikili test yapilmadigini soylefi dr.
Sen ikili test yaptirdin mi ?