2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben zaten genelde kabuzlik prob yasardim. Onceki hamileligimde magnezyumun bagirsaklarima iyi geldigini anladim. Bu sefer de doktordan hemen istedim. O da fayda ediyor, gunde 2 tane elma ve ac karna incir. Iyi geliyor. Ama tabiki duzenli bir tuvalete cikamiyor yine de. Kantaron yagini denemedim. Ama tuvalete cikmak kabus oluyor bazen. Baslarda kabizlik vardi ama hemoroid uykudaydi. 2 haftadir hemoroid costu maalesef. Umarim daha da ilerlemez.
Senin ne oldu arkadasim, bi duzelme var mi

Canım hayırlı olsun. Inşallah güzel bir hamilelik geçirir, sağlıkla kucağına alırsın bebek/bebeklerini

Ben bugun cikip bal ve limon alacagim.balim bitmisti.genelde ilik balli limon onerildi.limon belki cok az kullanirim midemde bu aralar reflu var.meyveyi yiyiyorum inciri de baslardayiyiyordum cok fazla etkilememisti.simdi zaten hic umudum kalmadi ondanda cunku demir ilaci daha kotulestirdi.magnezyumu doktoruma soyleyecegim.bu hafta detayli ultrasonum var.cok tesekkurler canim.degisiklik olursa yazarim canim.

Bende zaman zaman kabizlik problemi yasıyorum. Hemoroid ise kronik problemim 12 senedir var. Bir kac tavsiye de ben vereyim dedim:) sabah ac karnına portakal ya da armu t üzerine su içip yarım saat kadar sonra kahvaltı yapabilirsin. Bende ise yariyor. Bende bir sefer ilac aldım magnesicalcine gibi bir toz var 3 ay bittiyse düşük dozlarda kullanabilirsin yazıyor prospektusunde. Gün icinde çorbana yada yoğurduna kepek katistirabilirsin ama cok su icmek gerekiyor. Birde kabak çekirdeği cok fazla magnezyum içeriyor ben ilk hamileliğimde magnezyum ilacı yerine 1avuc kabak çekirdeği citliyirum bağırsaklarında çalıştırıyor.
Hemoroid icin tavsiyem sıcak suya oturmak ben doktoruma sordum sorun olmaz gebelikte dedi. Eğer oturmak zor olursa tek kullanılmak eldivene sıcak su doldurup tam makata gelecek sekilde yerleştirip yalnız kaba etlere degil. Bunu günde 2-3 kere yapmak lazım çalışıyorsan da aksam eve gelir gelmez ve yatmadan yapabilirsin. Gecmis olsun!

Cok tesekkurler canim.herkes o kadar yardimci ki burda Allah razi olsun hepinizden.kabak cekirdegi de alacagim o zaman.sicak suya sanirim oturamam da eldiven olayini uygulayabilirim.karnim cok sertlesti egilme hareketi yapamiyorum:) tekrar tesekkurler...

Merhaba Siyah erik kurusu da cok yardimci oluyor. Her gun sabahlari 4-5 tane tuket

Hoşgeldin canim. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınaal inş..benimde 10. Gün değerin 795 ti:) ikiz bebis bekliyorum Allah in izni ile.12. Haftaya kadar çok dikkat et canim.tüp bebek ne kadar zor bi surec.bu nedenle ben hic is yapmadım 3 ayı doldurana dek.sonrası da da yaptığim söylenemez..Allah tüm kullarına sağlıkla yavrularini kucaklatsin inş

Ben bu durumu yaşamadım canım.ama tedavi sürecinde kabız olmamak için kuru kayısı yedim bol bol ve bol su içtim..bi de ark.un dediği gibi kabak çekirdeği.. Bol su içebiliyorsan azalır.ben simdi bile 3 lt su iciyorum.

Annemde olmuştu cok acı çekiyordu herseyi denedik iyi gelen şuydu
Annemde kilolu olduğu icin oturamiyordu.
Klozetin icine göre bir plastik kap aldık. İcine sirke ve sıcak su koyduk Klozete onun buharına oturuyordu bacaklarına havlu örtüyor o buhar onu cok rahatlatıyor hem acısını azaltıyordu hemde iyileşmesine cok yardımcı oluyordu.
Tavsiye ederim hemoroid acısı çekenlere..

merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 5. haftamdayım dün öğrendim ki bebeklerim ikiz iki keseyide gördük haftayada kalp atışlarını duyacagız inş. dua edın bna arkadaşlar sorunsuz bır hamılelık gecıreyım ve sağlıkla kucagıma alayım bebeklerımı sorum tecrubeli ikiz annelerine hamılelıgınızde ne gıbı zorluklar yaşadınız korkuyorum açıkcası

Hayırlı olsun sağlıkla kucağımiza alırız hepimiz inş. Değişikduygular yyaşıyor insan hem çok mutlu hem çok endişeli yani bebisler gibi hersey iki katı oluyor Allahım bebislerimizi korusun zor ama çok muhteşem bi duygu bence

saol canım allah razı olsun bencede cok degısık bir duygu rabbım kolaylaştırsın işimizi senın baya ilerlemiş hamileleğin rabbım hayırlı doğumlar nasıp etsin bu süreç içinde çok zorlandın mı yani hamileliğin nasıl geciyor kilo alımı falan çok oldumu

Merhaba Siyah erik kurusu da cok yardimci oluyor. Her gun sabahlari 4-5 tane tuket

Erik kaysi pek ise yaramadi canim.tesekkurler tavsiye icin.

Zaten cok su icerim.kabizlik onceden vardi hamilelikte artti demir ilaciyla daha da artti maalesef.

Evet guzel fikirmis gercekten.bunu da deneyecegim.cok sagolun.

Amin canım inş. Hamilelik kolay değil tabii ama çok şükür rabbime çok zorlamadi Bebeklerim ama sona doğru zorlanmayaabaşladım midem çok kötü mesela yanma var şimdiye kadar 17.5 kilo aldım ama öyle bişe varki bundan bahsetmeden geçemeyeceğim hareketlerini hissetmeye başlayınca sanki dünya sadece senin için dönüyor gibi oluyor harika bi duygu Rabbime şükürler olsun herkese yaşatsın inş. senin bebisler çift yumurta mi

Buna kesinlikle katiliyorum.hareketlerini ve sana daha anne karninda verdigi tepkileri hissetmek hic bir duyguya benzemiyor bambaska birsey.

Evet canm cift yumurta ikizi ben ikinci tup bebek denrmemde hamile kaldim iki embriyo transfer edildi ikisidr tutundu cok sukur zamanla senin yasadigin o muhtesrm duygulari yasamak icin sabirsiZlaniyorum rabbim saglikla tamamina erdirsin seninkiler tek yumurta mi cinsiyetleri ne

Bu hafta perşembeye gün aldım dogum yapacagım bana dua edin
2 gün sonra yani.supeeer.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayi nasip etsin.Herşey kolaylıkla ve gönlünce olsun ins. Sen de bizlere dua et ins 37 li haftalara gelelim sağlıkla. bizleri haberdar et mümkün oldugunca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…