• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

nasıl geçti randevu??
merhaba bugün ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı çok şükür ense kalınlığı 0.70 herşey yolunda
görünüyor cinsiyet tahmini yaptı ikiside kıza benziyor dedi:)
bu arada çift yumurta ikizleri.15 gün sonra tekrar çağırdı 2 li test yapma taraftarıymış bende tamam dedim.
bacaklarımda kramp oluyor ama onun için bir şey vermedi aslında magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş diye
okumuştum neyse sağlık olsun tüm herkese sağlıklı hamilelikler dilerim

bende dusunuyorum bitkisel ve amonyaksiz boyayla onde toplu beyaz sacim var bir tutam iyice cikti moralimi bozuyor...doktoruna sordunmu peki sen?gerci videolarda olumsuz etkisi yok diyor cogu hstta biri ona bakarsaniz kullandigimiz sampuanlarda kimyasal iceriyor demis cok dogru...
benimde önde ve yanlarda beyazlar çıkıyor ben onları şimdilik koparıyorum:D
boyatmayı bende düşünürüm belki gerek olursa organik boya ile boyatan çok insan var hamileyken

amin canim cok sagol... evet reflu bendede var bu da surekli yeme istegi yapiyor istah degilde yemesem bulanti ve yanma basliyor midemde bu da beni mahvetti valla :KK43:
benim de ilk üç ay öyleydi o yüzden önceki doktorumun tavsiyesi üzerine hep karbonhidratlı beslendim. tabi hiç hoş olmuyor kilolar açısından. şimdiki doktorum kilo konusunda daha hassas o da bir tetikleyici oluyor aslında. kendine çeki düzen vermeye çalışıyorsun. artık ne kadar olursa.

merhaba bugün ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı çok şükür ense kalınlığı 0.70 herşey yolunda
görünüyor cinsiyet tahmini yaptı ikiside kıza benziyor dedi:)
bu arada çift yumurta ikizleri.15 gün sonra tekrar çağırdı 2 li test yapma taraftarıymış bende tamam dedim.
bacaklarımda kramp oluyor ama onun için bir şey vermedi aslında magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş diye
okumuştum neyse sağlık olsun tüm herkese sağlıklı hamilelikler dilerim
hadi bakalım hayırlısı. kramplar için günde bir tane muz yiyebilirsen o da iyi gelir bir ara bende de vardı o gerçekten iyi geliyordu bana.

canan karatay demisti onu ben baskasindan duymadim..ama diyabet olup olmadigimizi anlamak icinde baska caremiz yok yaptirmaktan baska...arkadasim yaptirdi diyabet cikti yaptirmasaydim herseyi yerdim dikkat etmezdim dedi ..ki son ay azcik saldim hemen firlamis doktor ameliyatla alicaz bebegi eger inmezse demis..bence bilmeden 3-4 ay yiyip icmektense bebege hergun zarqr vermektense bir kere yaptirip emin olmak daha mantikli...sonucta bilmeden surekli tatli yiyen annelerde var bir kere icmisiz cokmu? bu da benim fikrim tabi...bende yaptiricam doktorum yazarsa mecburen...
Ben de kizlar bugun yaptirdim, hich de Zor olmadi:)

ya ne güzel
günün hangi saatinde içiyorsun? yemekten önce mi sonra mı? acaba onunla da ilgisi olabilir mi ya da bastıracak bir şey alıyor musun? bir de seninkinin markası ne ?

Ben efa Daily kullanıyorum sabah ac karna yutuyorum hiç ama hiç kokmuyor.
Daha önce de marincap kullanmıştım o da kokmuyordu.

Herkese merhaba Rabbim 2.kez anne olmayı nasip edecek insallah.kizim 9 seneden sonra tüp bebek tedavisi ile oldu 28 aylık Suan ..dondurulmuş embriyoyla yine hamileyim RABBİM bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin insallah.
8.gün değerim 82.2
10.gün Degerim 301
12.gün Degerim.737
Doktor ikiz olabilir diyor ultrason günü netleşecek dedi ama ben cok merak ediyorum sizce ?

sizin değerlerniz kaç çıkmıştı ?

Herkese merhaba Rabbim 2.kez anne olmayı nasip edecek insallah.kizim 9 seneden sonra tüp bebek tedavisi ile oldu 28 aylık Suan ..dondurulmuş embriyoyla yine hamileyim RABBİM bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin insallah.
8.gün değerim 82.2
10.gün Degerim 301
12.gün Degerim.737
Doktor ikiz olabilir diyor ultrason günü netleşecek dedi ama ben cok merak ediyorum sizce ?

sizin değerlerniz kaç çıkmıştı ?
benımde 12. gun degerım 638 dı buyuk ıhtımalle ıkızdır ama cok takılma bak ne güzel bır evladın daha varmış allah bagıslasın herkezınkını.

Moralim.cok.bozuldu.bugun dr kucuk bebegimin sol bobregini goremedi iki ayri makinada 3kere uzun uzun bakti.yinede goremedi haftaya tekrar bakalim dedi.ayrintili.ult.bile girmistim boyle bir sey cikmamisti.aglamaktan mafoldum bebekleride uzdum :(

Cnm ya syrintili ultrasyonda sonycta herseye bakiyolar.aglayip bebisletide sitrese sokma anneleri

Cnm ya syrintili ultrasyonda sonycta herseye bakiyolar.aglayip bebisletide sitrese sokma anneleri
Ayrintili da bobreklekleri ile ilgili baktilarsa hic bir sey soylemedilee ya da bir problem yoktu.tek bobrek hic bir sikinti cikarmaz dedi dr ama cok uzuldum bebegime haftaya gene bakacak.

Moralim.cok.bozuldu.bugun dr kucuk bebegimin sol bobregini goremedi iki ayri makinada 3kere uzun uzun bakti.yinede goremedi haftaya tekrar bakalim dedi.ayrintili.ult.bile girmistim boyle bir sey cikmamisti.aglamaktan mafoldum bebekleride uzdum :KK43:

Üzülme canım iinş. Iyidir bebisin sen üzülme onlarda etkilenecek iyi düşün ki iyi olsun

ya ne güzel
günün hangi saatinde içiyorsun? yemekten önce mi sonra mı? acaba onunla da ilgisi olabilir mi ya da bastıracak bir şey alıyor musun? bir de seninkinin markası ne ?
Ben yemekden sonra kullaniyorum. Yok canim bastiracak bir shey de almiyorum. Marinorum adinda omega 3.

Back