• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Günaydınkizlar umarım herkes iyidir bel ağrısından doğru düzgün uyuyamasamda
sabah ettim şükür dün kuvvetlerini şampuan larini sabunlar ını aldık ogluslarimin göğüs çatlakları için krem aldık Dr şimdiden kullanmaya başla dedi hafta sonu da ana Kucağı alınacak ama karar veremedim ya taşıma çantası denilen mi alsam yoksa oto koltuğu gibi olandan mi sizce ne yapsam
tasima cantasi gibi olan hastane cikisi icin daha iyi olsada biyere gidip gelirken arabada emniyet kemeri falan takmak icin en uygunu oto koltugu gibi olanlar..ben onlardan alicam sende ondan al bence ....

Arkadaslar, 27-28. haftasinda olanlar veya gecmis olanlara bir sorum var. Mart ayinda esimin antalyada 1 hafta semineri var, bende oglumla beraber gitmek istiyorum, bebeklerle yazin tatil zor olabilir, oglumda havuza girmek istiyor. O donemde insallah 27 haftada filan olacagim, 7 saatlik yolculuk yapilabilir mi sizce? (olmazsa ucak bileti bakicam). Birde esim seminerde olacagindan oglumla havuza girmeyi planliyorum. Mumkun mu dersiniz hayal mi kuruyorum? Bazi ikiz gebelerin 29 dan sonra filan genelde yatak istirahati yaptiklarini okumustum. 11 subatta doktor randevum var ona da soracagim tabiki de ben genel olarak yorumlarinizi merak ediyorum.
bencede boyle bir riske atma kendini tekil gebelik olsa belki ama ikizlerde zaten erken dogum riski var..birde 7 aydan sonra ucak yolculugu gibi doktorundan rapor alman gerekli...

tasima cantasi gibi olan hastane cikisi icin daha iyi olsada biyere gidip gelirken arabada emniyet kemeri falan takmak icin en uygunu oto koltugu gibi olanlar..ben onlardan alicam sende ondan al bence ....

Bende öyle düşünüyorum dün baktık Kraft in kiler güzel di onlardan alcaz inş. Eksik bitmiyor uyku seti almadım daha

Arkadaslar, 27-28. haftasinda olanlar veya gecmis olanlara bir sorum var. Mart ayinda esimin antalyada 1 hafta semineri var, bende oglumla beraber gitmek istiyorum, bebeklerle yazin tatil zor olabilir, oglumda havuza girmek istiyor. O donemde insallah 27 haftada filan olacagim, 7 saatlik yolculuk yapilabilir mi sizce? (olmazsa ucak bileti bakicam). Birde esim seminerde olacagindan oglumla havuza girmeyi planliyorum. Mumkun mu dersiniz hayal mi kuruyorum? Bazi ikiz gebelerin 29 dan sonra filan genelde yatak istirahati yaptiklarini okumustum. 11 subatta doktor randevum var ona da soracagim tabiki de ben genel olarak yorumlarinizi merak ediyorum.
Hich sanmiyorum, shu an 28 haftamdayim. Inan bana yururken bile zorlaniyorum. Bilmem artik :)

Arkadashlar Nasilsiniz? Dogumu yaklashanlara kolay ve sagkikli dogum arzu ediyorum. Ben de 29 -cu haftamdayim. Hafta sonlari chikip alish-verish yapiyorum artik oglushlarimiz icin. Sizler alish-verishlere bashladinizmi? Neler aldiniz? Hadi paylashin:) Tavsiyyeleriniz ne?

Doktorun daha ii bilir tabii ama biraz yol gidince otura mi yorum arabada. Rahat edemiyorum.ben olsam hiçbir yere gitmem riskli zamanlar. Ikiz i olan ark.im 34. Haftaya kadar ise gitti çalıştı. Ben gidemiyorum mesela zorlanıyorum. Bünyeyle de alakali ama ben olsam gitmem.

canım ikiz hamilelik tekil gibi rahat değil çok iyiyim diyorsun ertesi gün başlıyor ağrılar. ben hamileliğin başından beri istirahatteyim sadece dr.a gitmek için evden çıkıyorum bunu doktorum istedi. dışarı çıkmak yok dedi artık istesemde çıkacak durumda değilim. ev işi yapmıyorum gündüz basit pratik yemek yapıyorum haftasonları yakınlarım gelip bana yardım ediyor bu haftalarda bebekler hareketli vücudunda ağrılar artıyor 7 saatlik yol az değil özel arabayla gidersen belki 1-2 saatte mola verip dinlenebilirsin ama oğlunu havuzda eğlendirmek tehlikeli olur diye düşünüyorum tabii en doğru cevabı doktorun söyleyecektir :KK66:

bencede boyle bir riske atma kendini tekil gebelik olsa belki ama ikizlerde zaten erken dogum riski var..birde 7 aydan sonra ucak yolculugu gibi doktorundan rapor alman gerekli...

Hich sanmiyorum, shu an 28 haftamdayim. Inan bana yururken bile zorlaniyorum. Bilmem artik :)

Anlasılan herkes aynı fikirde, benim tatil planları yatacak gibi gorunuyor :KK61:. Birde doktora sorayım bakalım sansımı deneyeyim. Olmazsa saglık olsun dicem, 1 cocuk 2 bebekle yazın tatil yapmaya calısıcaz artık:KK43:.

Hoşgeldin canim. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınaal inş..benimde 10. Gün değerin 795 ti:) ikiz bebis bekliyorum Allah in izni ile.12. Haftaya kadar çok dikkat et canim.tüp bebek ne kadar zor bi surec.bu nedenle ben hic is yapmadım 3 ayı doldurana dek.sonrası da da yaptığim söylenemez..Allah tüm kullarına sağlıkla yavrularini kucaklatsin inş
çok teşekkür ederim canım,değerimiz yakınmış bakalım Allah ım sağlıcakla taşıyabileceksem günleri dolana kadar çok isterim ikizlerim olsun.hem de biri kız biride erkek olsa süper olur...boş ver işler kalmaz...bende hiç bir şey yapmıyorum bol bol yatıyorummm..Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah ım.....

Arkadashlar Nasilsiniz? Dogumu yaklashanlara kolay ve sagkikli dogum arzu ediyorum. Ben de 29 -cu haftamdayim. Hafta sonlari chikip alish-verish yapiyorum artik oglushlarimiz icin. Sizler alish-verishlere bashladinizmi? Neler aldiniz? Hadi paylashin:) Tavsiyyeleriniz ne?
canım ben alışverişi kendim yapamayacağım evden çıkmam yasak:KK43: geçen haftadaki kontrolümde kasıklarımda yoğun ağrılarım var dedim dr.um hemen NSTye gönderdi sancı çıktı:eek: benim etekler tutuştu tabii benim yerime alışverişi ablam yapacak hatta şuan alışverişte sadece hastane çıkışı ve battaniye alacak:KK66: biberon ve emzirme ürünlerini eşim internetten alacak:KK66: bende ne alacağımı bilmiyorum çok acemiyim şimdiye kadar sıkıntılarla geçti alışverişi hiç düşünmedim ama bundan sonra bebeklere ciciler almak lazım:KK68:

bb
Günaydınkizlar umarım herkes iyidir bel ağrısından doğru düzgün uyuyamasamda
sabah ettim şükür dün kuvvetlerini şampuan larini sabunlar ını aldık ogluslarimin göğüs çatlakları için krem aldık Dr şimdiden kullanmaya başla dedi hafta sonu da ana Kucağı alınacak ama karar veremedim ya taşıma çantası denilen mi alsam yoksa oto koltuğu gibi olandan mi sizce ne yapsam
Bu haftaya kadar alusveris yapmadan nasil dayanabildin ya;) bravo.cnm ben oto kpltugu olani tercih edicem evin icindede cok rahat kullanabilirsin onu hem.birde oto koltigu sart oldugu icin ekstra ikinci bir mssrsf olmaz hem.

canım ben alışverişi kendim yapamayacağım evden çıkmam yasak:KK43: geçen haftadaki kontrolümde kasıklarımda yoğun ağrılarım var dedim dr.um hemen NSTye gönderdi sancı çıktı:eek: benim etekler tutuştu tabii benim yerime alışverişi ablam yapacak hatta şuan alışverişte sadece hastane çıkışı ve battaniye alacak:KK66: biberon ve emzirme ürünlerini eşim internetten alacak:KK66: bende ne alacağımı bilmiyorum çok acemiyim şimdiye kadar sıkıntılarla geçti alışverişi hiç düşünmedim ama bundan sonra bebeklere ciciler almak lazım:KK68:
Cnm sanci dedigin nasil bir sey oluyir.dun 5.dklik mesafeden eve yuruyim dedim karnimin sag tarafi bir sertlesti yirtilacak gibi gerildi.kapkumbaga hizinda girdim eve idum koptu.bugun onun kucuk bebegim oldugunu dusundum sirtini iyle bir yasliyorki tas kesiliyor sagim.bu tehkikeli degildir dimi.

bb
Bu haftaya kadar alusveris yapmadan nasil dayanabildin ya:KK66: bravo.cnm ben oto kpltugu olani tercih edicem evin icindede cok rahat kullanabilirsin onu hem.birde oto koltigu sart oldugu icin ekstra ikinci bir mssrsf olmaz hem.

Alışveriş işi ni bayadir yapıyoruz ama hepsini birden alamıyorsun bazı şeylerde kararsız kalıyorum her hafta bişeler almaya çalışıyoruz

doğumu yaklaşmış anneler yatak olarak ne düşünüyorsunuz?benim evimde yer dar oğlumun odası var ama oraya bebekleri koyamam şimdiden düşünüyorum nasıl bir yatak olabilir diye

doğumu yaklaşmış anneler yatak olarak ne düşünüyorsunuz?benim evimde yer dar oğlumun odası var ama oraya bebekleri koyamam şimdiden düşünüyorum nasıl bir yatak olabilir diye
sorma valla bizdede tek oda var o da kucuk oglumun odasi oraya koyamam bizim odaya iki yatak hic sigmaz ..kara kara dusunuyorum bende...

sorma valla bizdede tek oda var o da kucuk oglumun odasi oraya koyamam bizim odaya iki yatak hic sigmaz ..kara kara dusunuyorum bende...
Benim park yatak var kızimda kullanmıştım. Ona ikisini yatircam ilk etapta.sonra bitane daha alıp diğer odada yaşi y cam sanırım.

Benim park yatak var kızimda kullanmıştım. Ona ikisini yatircam ilk etapta.sonra bitane daha alıp diğer odada yaşi y cam sanırım.

Bende aynisini yapmayi planliyorum. Alisverise gelince daha hic yapmadim oglumdan araba koltugu, yatak , bebek arabasi, salincak, mama sandalyesi vs hersey var ama tabi birer tane daha alicaz. Aynilarini alirim muhtemelen.

Bende aynisini yapmayi planliyorum. Alisverise gelince daha hic yapmadim oglumdan araba koltugu, yatak , bebek arabasi, salincak, mama sandalyesi vs hersey var ama tabi birer tane daha alicaz. Aynilarini alirim muhtemelen.
Benimde park yatak içine Vis ko yatak almıştım memnun kalmadı m yarı ortopedik alcam. Bi kaç erkek kıyafeti aldım dayanamadım. Ama bebek şekeri vb. Yapmıycam sanirım.

Canım ben bu haftamda uçakla seyahat ettim inan o bile zorluyor 27. Haftada daha da zor olabilir ille gideceksen de uçakla git kalk ara ara yürüyüş yap ve bol su iç. Bir de seyahat ödemi arttırıyor. Bende şu birkaç günde çok şey değişti ondan ötürü bacaklarım falan şişti :(

Cnm sanci dedigin nasil bir sey oluyir.dun 5.dklik mesafeden eve yuruyim dedim karnimin sag tarafi bir sertlesti yirtilacak gibi gerildi.kapkumbaga hizinda girdim eve idum koptu.bugun onun kucuk bebegim oldugunu dusundum sirtini iyle bir yasliyorki tas kesiliyor sagim.bu tehkikeli degildir dimi.
canım sancıyı bende anlamadım doktora adet ağrısı hissediyorum dedim NSTye gönderdi kağıtta sancı gözüktü bende şaşırdım :KK64:

Kızlar bu ara ben de kara kara bebek arabasını düşünüyorum. Tek tek alıp aparatla bağlayalım diye düşünüyorum çünkü ikili olanlar çok kullanışsızmış. Kapanınca neredeyse bizim boyumuza geliyormuş. Teklilerde bu çok iyi dediğiniz bir model marka vb var mi?

Back