• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Amin canım inş. Hamilelik kolay değil tabii ama çok şükür rabbime çok zorlamadi Bebeklerim ama sona doğru zorlanmayaabaşladım midem çok kötü mesela yanma var şimdiye kadar 17.5 kilo aldım ama öyle bişe varki bundan bahsetmeden geçemeyeceğim hareketlerini hissetmeye başlayınca sanki dünya sadece senin için dönüyor gibi oluyor harika bi duygu Rabbime şükürler olsun herkese yaşatsın inş. senin bebisler çift yumurta mi
17.5 kilo çok almamis sin aslında. Tek bebekte bile 20-25 kilo alıyorlar. Bencede çok güzel bi duygu.etraftan sürekli moral bozmaya çalışanlar oluyo anlamadigim şekilde. Allahım şükürler olsun sağlıkla sıhhatle zamanlica kavuşur sun bebeklerim izle.:)

17.5 kilo çok almamis sin aslında. Tek bebekte bile 20-25 kilo alıyorlar. Bencede çok güzel bi duygu.etraftan sürekli moral bozmaya çalışanlar oluyo anlamadigim şekilde. Allahım şükürler olsun sağlıkla sıhhatle zamanlica kavuşur sun bebeklerim izle.:)

Evet çok fazla kilo almadım etraftakilere kulaklarını tikayacaksin bence ağzı olan konuşuyor biz bu büyük lutfun tadını çıkarmayız

Evet canm cift yumurta ikizi ben ikinci tup bebek denrmemde hamile kaldim iki embriyo transfer edildi ikisidr tutundu cok sukur zamanla senin yasadigin o muhtesrm duygulari yasamak icin sabirsiZlaniyorum rabbim saglikla tamamina erdirsin seninkiler tek yumurta mi cinsiyetleri ne

Ins.canim allahım esirgesin bebislerimizi bizimkilerde çiftyumurta iki oglusumuz olcak iinş.

Bu hafta perşembeye gün aldım dogum yapacagım bana dua edin

Ayyyy çokheycanladim rRabbimkkolay getirsin iinş. Epidural mi olacak bebeklerin kaçkkilooldular aallahım korusun oonları benim de ggünüm belli oldu 13 Şubatcçokheycanliyim ssonrasındazzamanın olursa bizimle Paylaşolurmu bir avazda iinş.

[QUgüzel haticcc, post: 39114117, member: 152369"]Ins.canim allahım esirgesin bebislerimizi bizimkilerde çiftyumurta iki oglusumuz olcak iinş.[/QUOTE]
Ne guzel artik az kalmis saglikla alalim kuxagimiza bende sabirsizlaniyorum kalp atisi duymak ilk hareketlerini hissetmek cinsiyet heyecani doğum derken zaman çabucak geçsin istiyorum..

mrhaba kızlar bu coraspin kllanan arkadaşlar ne zaman kullanmayı bırakacaz

Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inş. Senin kilerin cinsiyeti ne:nazar::nazar:
Amin canm.insallah yormadan uzmeden saglikla gelir mi miniklerimiz.benimde cift yumirta ikizi ve iki oglus.ayrica aldigin kilo cok guzel.ben suna karar verdim.dogumda bebeklrrim zayif kalfi diye uzulup aglayacagima cok kilo alfim diye uzulurum daha iyi en azindan onlar saglikli olacaklar

Amin canm.insallah yormadan uzmeden saglikla gelir mi miniklerimiz.benimde cift yumirta ikizi ve iki oglus.ayrica aldigin kilo cok guzel.ben suna karar verdim.dogumda bebeklrrim zayif kalfi diye uzulup aglayacagima cok kilo alfim diye uzulurum daha iyi en azindan onlar saglikli olacaklar

Maşallah.kilo konusunda bende takıntı yapmadım bebislerim sağlıklı olsun da herseyden yedim ama abartmadan bide ara ara yedim bi oturmaya yemedi m yani onların sağlıklari herseyden önemli dedigin gibi

ayy ne güzel doğumu yaklaşanlar var inşallah hayırlı doğumlar sizlere.Bizlere de o günleri görmek nasip olsun
bazen zaman geçmiyor sanki günleri sayıp duruyorum evde tek başına olunca zaman daha yavaş geçiyor

merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım 5. haftamdayım dün öğrendim ki bebeklerim ikiz iki keseyide gördük haftayada kalp atışlarını duyacagız inş. dua edın bna arkadaşlar sorunsuz bır hamılelık gecıreyım ve sağlıkla kucagıma alayım bebeklerımı sorum tecrubeli ikiz annelerine hamılelıgınızde ne gıbı zorluklar yaşadınız korkuyorum açıkcası
Hosgeldin, umarim saglikli ve rahat bir hamilelik gecirir, bebislerini saglikla kucagina alirisin

Arkadaslar, 27-28. haftasinda olanlar veya gecmis olanlara bir sorum var. Mart ayinda esimin antalyada 1 hafta semineri var, bende oglumla beraber gitmek istiyorum, bebeklerle yazin tatil zor olabilir, oglumda havuza girmek istiyor. O donemde insallah 27 haftada filan olacagim, 7 saatlik yolculuk yapilabilir mi sizce? (olmazsa ucak bileti bakicam). Birde esim seminerde olacagindan oglumla havuza girmeyi planliyorum. Mumkun mu dersiniz hayal mi kuruyorum? Bazi ikiz gebelerin 29 dan sonra filan genelde yatak istirahati yaptiklarini okumustum. 11 subatta doktor randevum var ona da soracagim tabiki de ben genel olarak yorumlarinizi merak ediyorum.

ÇokOTE="LetsDance, post: 39122454, member: 630064"]Hosgeldin, umarim saglikli ve rahat bir hamilelik gecirir, bebislerini saglikla kucagina alirisin[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim allah razi olsun

Arkadaslar, 27-28. haftasinda olanlar veya gecmis olanlara bir sorum var. Mart ayinda esimin antalyada 1 hafta semineri var, bende oglumla beraber gitmek istiyorum, bebeklerle yazin tatil zor olabilir, oglumda havuza girmek istiyor. O donemde insallah 27 haftada filan olacagim, 7 saatlik yolculuk yapilabilir mi sizce? (olmazsa ucak bileti bakicam). Birde esim seminerde olacagindan oglumla havuza girmeyi planliyorum. Mumkun mu dersiniz hayal mi kuruyorum? Bazi ikiz gebelerin 29 dan sonra filan genelde yatak istirahati yaptiklarini okumustum. 11 subatta doktor randevum var ona da soracagim tabiki de ben genel olarak yorumlarinizi merak ediyorum.
Doktorun daha ii bilir tabii ama biraz yol gidince otura mi yorum arabada. Rahat edemiyorum.ben olsam hiçbir yere gitmem riskli zamanlar. Ikiz i olan ark.im 34. Haftaya kadar ise gitti çalıştı. Ben gidemiyorum mesela zorlanıyorum. Bünyeyle de alakali ama ben olsam gitmem.

canım ikiz hamilelik tekil gibi rahat değil çok iyiyim diyorsun ertesi gün başlıyor ağrılar. ben hamileliğin başından beri istirahatteyim sadece dr.a gitmek için evden çıkıyorum bunu doktorum istedi. dışarı çıkmak yok dedi artık istesemde çıkacak durumda değilim. ev işi yapmıyorum gündüz basit pratik yemek yapıyorum haftasonları yakınlarım gelip bana yardım ediyor bu haftalarda bebekler hareketli vücudunda ağrılar artıyor 7 saatlik yol az değil özel arabayla gidersen belki 1-2 saatte mola verip dinlenebilirsin ama oğlunu havuzda eğlendirmek tehlikeli olur diye düşünüyorum tabii en doğru cevabı doktorun söyleyecektir :KK66:

Günaydınkizlar umarım herkes iyidir bel ağrısından doğru düzgün uyuyamasamda
sabah ettim şükür dün kuvvetlerini şampuan larini sabunlar ını aldık ogluslarimin göğüs çatlakları için krem aldık Dr şimdiden kullanmaya başla dedi hafta sonu da ana Kucağı alınacak ama karar veremedim ya taşıma çantası denilen mi alsam yoksa oto koltuğu gibi olandan mi sizce ne yapsam

Back