• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Moralim.cok.bozuldu.bugun dr kucuk bebegimin sol bobregini goremedi iki ayri makinada 3kere uzun uzun bakti.yinede goremedi haftaya tekrar bakalim dedi.ayrintili.ult.bile girmistim boyle bir sey cikmamisti.aglamaktan mafoldum bebekleride uzdum :KK43:
canım bozma moralini dur bakalım sonraki gittiğinde ne diyecek...

İnsallah yolundadir kizlar.ya da sagsalim dogarlar omurleri guzel sorunsuz olur
inşallah dediğin gibi canım sağlıkla kucağına alırsın güzel sağlıklı mutlu ömürleri olur. sen moralini bozma bugün çok makale okudum hamilelikte stres bebeklerde zeka geriliğine kadar birsürü rahatsızlık yapabiliyormuş. sen o yüzden olabildiğince iyi şeyler düşün. kendi kendini strese sokma. eğer bir sorun olursa da Allahtan deyip kabul edeceğiz başka yapacak bir şeyimiz yok ne yazık ki...

Levotron tiroit için. Coraspin kan sulandırıcı. Kansizlik da var kan ilaci onun için.

Neyseki kullanabilecegimiz ilaclar uretmişler. Benim ilac belki bir sonraki kontolde degişir bilemiyorum. bu agız kurulugu sekere baglı olabili mi diye pzt aclık ve tokluk kan sekeri ile idrar tahlili yaptırıcam. birde gitmişken tam kan ver dedi. kansızlık cıkmazsa kan ilacı içmem insallah, kabızlık yapıyor diye okumustum. seker yukleme 24 haftadan sonra mıydı?

Herkese merhaba Rabbim 2.kez anne olmayı nasip edecek insallah.kizim 9 seneden sonra tüp bebek tedavisi ile oldu 28 aylık Suan ..dondurulmuş embriyoyla yine hamileyim RABBİM bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin insallah.
8.gün değerim 82.2
10.gün Degerim 301
12.gün Degerim.737
Doktor ikiz olabilir diyor ultrason günü netleşecek dedi ama ben cok merak ediyorum sizce ?

sizin değerlerniz kaç çıkmıştı ?

adetim bir gün geçmişti 73 cikmişti 3 gün sonrada 246 çıktı. adetim 10 gün geçtiğinde 4839 cıkmşıtı. bir arkadasım ıkız olabilir diyince sasırmıs yok cnm bizim ailede hic ok demistim ama 8 haftada ikiz olduğunu öğrendim:)

Ayrintili da bobreklekleri ile ilgili baktilarsa hic bir sey soylemedilee ya da bir problem yoktu.tek bobrek hic bir sikinti cikarmaz dedi dr ama cok uzuldum bebegime haftaya gene bakacak.
Insallah bir sorun yoktur sadece durusundan dolayı filan gorunmemistir. Kafayı takmamak cok zor böyle bir durumda ama aglamanında sorununa hiç faydası olmayacagını dusunerek kendini biraz yatıştırmalısın. İnsallah saglıklı bir sekilde kucagına alırsın. İyi dusunmekte fayda var, saglıklı tek börekle yasayan cok insan var, dermansız dert vermesin Allah. Bol dua edip, allaha sıgınmaktan baska yapacak yok. Insallah bu günlerini bir anda unutturacak güzel haberler almanı dilerim.

Benim doktorum da hiç omegadan bahsetmedi. Deca vit . Kan ilacı.coraspin.levotron. Kullanıyorum.omegayı bi sorayım. InS öğrenirsin yarın bebişlerini bu arada:)
canım bana da dr decavit ve coraspin verdi sen kaçıncı haftanda başladın,coraspin den korkuyorum açıkcası

Moralim.cok.bozuldu.bugun dr kucuk bebegimin sol bobregini goremedi iki ayri makinada 3kere uzun uzun bakti.yinede goremedi haftaya tekrar bakalim dedi.ayrintili.ult.bile girmistim boyle bir sey cikmamisti.aglamaktan mafoldum bebekleride uzdum :KK43:[/QUOT
Ins. Yanlış görmüştür bişe olmuştur. Moralini bozmamaya çalış. Herşeyin hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Coraspin
canım bana da dr decavit ve coraspin verdi sen kaçıncı haftanda başladın,coraspin den korkuyorum açıkcası
Coraspin e 10. Hafta civarında başladım çok önemli olduğunu söyledi. ne zaman kesecek bilmiyorum doğuma yakın birakilir mus. Ikiz leri olan ark.im da icmisti.kkorkma bence cOk faydası var.

Coraspin

Coraspin e 10. Hafta civarında başladım çok önemli olduğunu söyledi. ne zaman kesecek bilmiyorum doğuma yakın birakilir mus. Ikiz leri olan ark.im da icmisti.kkorkma bence cOk faydası var.
benim gittiğim dr normal öyle tüp bebek uzmanı filan değil,zaten benimkiler tüp bebekle olmadı.seninki 10 hafta başlanmış benimki erken değilmi benimkiler 7 haftalık.

Neyseki kullanabilecegimiz ilaclar uretmişler. Benim ilac belki bir sonraki kontolde degişir bilemiyorum. bu agız kurulugu sekere baglı olabili mi diye pzt aclık ve tokluk kan sekeri ile idrar tahlili yaptırıcam. birde gitmişken tam kan ver dedi. kansızlık cıkmazsa kan ilacı içmem insallah, kabızlık yapıyor diye okumustum. seker yukleme 24 haftadan sonra mıydı?
Şeker 24-28 hafta arası. Ben kaçtım biraz 28 e kaldı. Ağız kuru ligi bende de oluo..sşeker çıkmadı. Kan ilaci yinede takviye kullanmak gerekiyormuş değerler ii de çıksa. Bana 24 haftada fln ancak yazdılar söyledim de ole.kole.kanimda düşük sinirda aslında. .

Kizlar aranizda ciddi kabizlik hemoroid problemi yasayip birkac damla lavman kullanan var mi.herseyi denedim lavman uygulamazsam tuvalete cikamiyorum.demir ilacindan beri daha sik uygulamam gerekiyor lavmani.cevrenizde boyle birileri oldu mu ne yaptilar?

Kizlar aranizda ciddi kabizlik hemoroid problemi yasayip birkac damla lavman kullanan var mi.herseyi denedim lavman uygulamazsam tuvalete cikamiyorum.demir ilacindan beri daha sik uygulamam gerekiyor lavmani.cevrenizde boyle birileri oldu mu ne yaptilar?
hemoroid problemini ben de yaşıyorum. kabızlığı da yasadım. çok kötüydü. lavman kullanmadım ama lavmna gibi hakiki zeytinyağı enjekte ettim. ilkinde fayda etmedi. aynı zamanda incir yedim. kuru incir. ac karna ye, yedikten sonra bol su iç. elmayı da ihmal etme. çok kötü bir durum yaa. bu sıralar hemoroid bende de kötüleşti. Korkuyorum valla. duramadım pomad kullandım bir kaç kere. İnşallah bi sıkıntı olmaz.

hemoroid problemini ben de yaşıyorum. kabızlığı da yasadım. çok kötüydü. lavman kullanmadım ama lavmna gibi hakiki zeytinyağı enjekte ettim. ilkinde fayda etmedi. aynı zamanda incir yedim. kuru incir. ac karna ye, yedikten sonra bol su iç. elmayı da ihmal etme. çok kötü bir durum yaa. bu sıralar hemoroid bende de kötüleşti. Korkuyorum valla. duramadım pomad kullandım bir kaç kere. İnşallah bi sıkıntı olmaz.

Canim kaysi incir erik fayda etmiyor.valla yemek yemek demek tuvalete cikmak demek oldu benim icin yerken bile dusunuyorum artik.ilerleyen haftalarda daha cok artiyormus oyle mi oldu sende de.hemoroide ben kantaron yagi suruyorum.pomaddan daha iyi geliyor.en azindan surtunme acisini aliyor.felaket bir acisi var gercekten ceken bilir:(

benim gittiğim dr normal öyle tüp bebek uzmanı filan değil,zaten benimkiler tüp bebekle olmadı.seninki 10 hafta başlanmış benimki erken değilmi benimkiler 7 haftalık.
Benimkiler de doğal ikiz. Bebekler e giden kan akışı daha ii olduğu için daha ii besleniyor lar mis. Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez içmek gerekiyormuş. Bence erken olmasi daha ii.ii.hamile olmadan başlayanlar bile var mesela preeklempsi olanlar ilk gebelikte.

Canim kaysi incir erik fayda etmiyor.valla yemek yemek demek tuvalete cikmak demek oldu benim icin yerken bile dusunuyorum artik.ilerleyen haftalarda daha cok artiyormus oyle mi oldu sende de.hemoroide ben kantaron yagi suruyorum.pomaddan daha iyi geliyor.en azindan surtunme acisini aliyor.felaket bir acisi var gercekten ceken bilir:KK43:
canım yaaa çok üzüldüm:KK43: ALLAH şifa versin:KK68: senin zaten hep bi kabızlık sorunu vardı:KK57: bende bir ara yaşadım ama atlattım aç karnına meyve kurusu yiyip su içerek:KK66: şimdi şekerden dolayı diyet yapıyorum ve tam tahıllı ornanik buğday ekmeği yiyorum oda tam tersi bir etki yaptı wc.den çıkamıyorum:KK43: hamilelikte kabızlık olduğunda dr.lar ilaç verebiliyormuş belki kullandın bilemiyorum ama tez zamanda düzelirsin inşaALLAH:KK68::KK68:

canım yaaa çok üzüldüm:KK43: ALLAH şifa versin:KK68: senin zaten hep bi kabızlık sorunu vardı:KK57: bende bir ara yaşadım ama atlattım aç karnına meyve kurusu yiyip su içerek:KK66: şimdi şekerden dolayı diyet yapıyorum ve tam tahıllı ornanik buğday ekmeği yiyorum oda tam tersi bir etki yaptı wc.den çıkamıyorum:KK43: hamilelikte kabızlık olduğunda dr.lar ilaç verebiliyormuş belki kullandın bilemiyorum ama tez zamanda düzelirsin inşaALLAH:KK68::KK68:

Evet canim zaten vardi.hamilelikte artti.demir ilacina baslayinca daha da artti.kaysi erik hosafina sicak su ve saf zeytinyagi koyuyorum.hic etkisi olmuyor.ekmek cesitlerini de denedim yok yine olmadi.lavman gununu arttiracagim oranini da arttiracagim bu gidisle.neyse Allah beterinden korusun.

Evet canim zaten vardi.hamilelikte artti.demir ilacina baslayinca daha da artti.kaysi erik hosafina sicak su ve saf zeytinyagi koyuyorum.hic etkisi olmuyor.ekmek cesitlerini de denedim yok yine olmadi.lavman gununu arttiracagim oranini da arttiracagim bu gidisle.neyse Allah beterinden korusun.
amin canım:KK68: amin:KK68:ALLAH başka dert vermesin:KK68:

bayanlar hepinize merhabalar...ben aranıza yeni katıldım çiçeği burnunda anna adayıyım tüp bebekle hamileyim,Allah ıma binlerce kere şükürler olsun.transfer tarihime göre hesaplattım 5hafta olarak çıkıyor.bhcg değerlerim 10.gün 828 12.gün 1656 geldi.doktorum çoğul olabilir dedi,benim değerlere yakın olan varsa sizce kaç kese olabilir.

Insallah bir sorun yoktur sadece durusundan dolayı filan gorunmemistir. Kafayı takmamak cok zor böyle bir durumda ama aglamanında sorununa hiç faydası olmayacagını dusunerek kendini biraz yatıştırmalısın. İnsallah saglıklı bir sekilde kucagına alırsın. İyi dusunmekte fayda var, saglıklı tek börekle yasayan cok insan var, dermansız dert vermesin Allah. Bol dua edip, allaha sıgınmaktan baska yapacak yok. Insallah bu günlerini bir anda unutturacak güzel haberler almanı dilerim.
Amin canim cok tesekkur ederim desteginiz icin.ayrintili. ultr£sonda hersey normal diyen dr a taktim kafayi.insallah bu canlarimin nazar boncugu olur.boyle bir puruzle bile sagsalimiz sapasaglam elindeyiz anne derler bi gun bana

Back