• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Böyle okuyunca evt yaptırmak yaptirmamaktan daha ii kesinlikle.bana da 100 dedi 50 yaptırdım.sen de iyi ki yaptırmışsın tedavisini oluyorsun en azından. Herşey yolunda gider ins tedavi olduktan sonra bence. 37 leri görürüz hep beraberce ins
bende şeker testine olumlu yaklaşmıyordum ama biraz düşününce zaten hamilelikte kullanmamam gereken bi ton ilaç var C katogorisinde:KK43: şeker yüklemesi bu ilaçlardan daha tehlikeli değildir dedim:KK57: dediğin gibi iyi ki yaptırmışım riskli bir gebelik geçiriyorum şekerinde buna katkı sağlamasını istemezdim doğrusu:KK57: canım ne güzel bir dua etmişsin inşaALLAH görürüz 37. haftaları :KK68::KK68::KK68:

omega ya kaçıncı haftada başlamak gerekiyor?benim doktorum daha vermedi şu an sadece elevit kullanıyorum?
yarın randevum var kızlar inşallah herşey yolundadır cok heycanlıyım belki cinsiyetlerini de söyler doktor:)
Benim doktorum da hiç omegadan bahsetmedi. Deca vit . Kan ilacı.coraspin.levotron. Kullanıyorum.omegayı bi sorayım. InS öğrenirsin yarın bebişlerini bu arada:)

Benim doktorum da hiç omegadan bahsetmedi. Deca vit . Kan ilacı.coraspin.levotron. Kullanıyorum.omegayı bi sorayım. InS öğrenirsin yarın bebişlerini bu arada:)
oyy maşallah ne kadar cok ilaç kullanıyorsun?merak ettim bakalım yarın sorayım bende kullanayım mı diye?

herkese hayırlı geceler uyuma vakti geçti bile sabah erken den randevu var ben heycandan uyuyamadım

omega ya kaçıncı haftada başlamak gerekiyor?benim doktorum daha vermedi şu an sadece elevit kullanıyorum?
yarın randevum var kızlar inşallah herşey yolundadır cok heycanlıyım belki cinsiyetlerini de söyler doktor:)
canım işte ben 19. haftadayım. doktor başla artık dedi.
inşallah yolundadır her şey de artık cinsiyetlerin belli olması gerekiyor benimki o zamanlar belliydi.

kızlar aranızda omega 3 kullanmaya başlayan var mı?
her içtiğimde midem kalkıyor istifra ediyorum pof ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

Imom isimli bir vitamin kullanıyorum, doktor önerisiyle. İcinde omega 3 var, kapsül olduğu için tadı filan yok, yutuyorsun bitiyor. Belki deneyebilirsin.

ben bir tek vitamin alıyorum, şimdilik başka ilacım yok. Decavit vitamin zaten. kan ilacınıda kan degerlerin düşük olduğu için mi verdi yoksa önlem olarak mı basladınız? Coraspirin de kan sulandırıcı pıhtılaşma problemin var sanırım. Levotron ne için kullanılıyor acaba? sen,n ilaçları duyunca birseyler eksik mi kalıyor acaba düşüncesine kapıldım hemen:KK58:

Imom isimli bir vitamin kullanıyorum, doktor önerisiyle. İcinde omega 3 var, kapsül olduğu için tadı filan yok, yutuyorsun bitiyor. Belki deneyebilirsin.
Ben de ilk zamanlar kullandım ondan.sonrasinda decavitt e daha çok vitamin var diye ona geçtim.

Ben 16. Haftadan sonra organik bir boya varmış onunla boyamayi düşünüyorum
Color soin ismi amonyak falan icermiyormus
Paranden resorsinol amonyak içermeyen bir boyaymis
bende dusunuyorum bitkisel ve amonyaksiz boyayla onde toplu beyaz sacim var bir tutam iyice cikti moralimi bozuyor...doktoruna sordunmu peki sen?gerci videolarda olumsuz etkisi yok diyor cogu hstta biri ona bakarsaniz kullandigimiz sampuanlarda kimyasal iceriyor demis cok dogru...

niye mart ya o kadar uzun aralıklarla mı gidiyorsun sen? ben 2-3 haftada bir gidiyorum çok uzatmıyorum. sana doktor mu dedi martta gel diye?
benimkiler erkek. :)
boyum normal 1.65. karnımın çok top gibi kalacağını zannetmiyorum ama daha uzun kilo alınacak dönemler var önümüzde :(
başka bir başlıkta gördüm bazı bayanlar ikiz hamileliklerini 9 kg ile 11 kg ile tamamlamışlar. inanamadım. hem de çocukları 3-3,5 kilo civarı doğmuş. öyle olabilmek için şu ana kadar hiç kilo almamam lazımdı sanırım. ama çok önemsemiyorum gerçekten ağır günler atlattığım için sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler inşallah...
canim ultrason ve doktor kontrollerim farkli benim yani bizim hastanede ikisi ayni gun degil..yurtdisindayim bu arada..mesela carsamba doktor kontrolum var ama ultrasonla bakmiyacak..ultrason icin subata gun veriyorlardi ama ikizlere bakan bir uzman doktor varmis ben illa o olsun diyince malum herkes onu istiyor :) marta kaldi..ama her ay kontrolum var mutlaka ;)
kilo konusunda bence kilo almis olsanda boyuna gore hala zayifsin yani bundan sonra cok asiri almazsan kibar bir hsmile olursun :) bu arada sabah tartildim.bende hamile kaldigim kiloma donmusum.yani bu saatten sonra alacaklarimin her biri alinmis kilolar olacak...bende cok almak istemiyorum cunku kucuk bir oglum var agirlasirsam son aylar ihtiyaclarini karsilayamam..kendim icinde en iyisi abartmamak zaten..tabi istah durumlarinada bagli insallah ilerde herbuldugunu yiyen bir canavara donusmem :) zira oglumda son aylarda oyleydim :)

kızlar aranızda omega 3 kullanmaya başlayan var mı?
her içtiğimde midem kalkıyor istifra ediyorum pof ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

Hapini iciyordum ben tup bebek tedavisi oncesinde 2-3 ay.sonra biraktim.simdi benim soylememle demir+folik asit+b12 yazdi.ama diger ilaclari yazmadi.neye gore bazisina yaziyorlar bazisina yazmiyorlar ben de buna takmis durumdayim.simdi omega 3 e de yazmali demek ki diyorum.ikiz olunca yetmeyebilir gercekten yediklerimiz.

ben bir tek vitamin alıyorum, şimdilik başka ilacım yok. Decavit vitamin zaten. kan ilacınıda kan degerlerin düşük olduğu için mi verdi yoksa önlem olarak mı basladınız? Coraspirin de kan sulandırıcı pıhtılaşma problemin var sanırım. Levotron ne için kullanılıyor acaba? sen,n ilaçları duyunca birseyler eksik mi kalıyor acaba düşüncesine kapıldım hemen:KK58:
Levotron tiroit için. Coraspin kan sulandırıcı. Kansizlik da var kan ilaci onun için.

benim ikiz oldugu kesin degil cuma gunu ogrenicemm 2. keseyi.sadece karin agrim var ve gaz siskinligi.Baska bi sikayetim yok suan 4 + 6 haftalik bnm.sizin nasil gidiyor
canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin... senin değerler nasıl artmıştı caba... bende ikizlerim olsun istiyoruuuuuuum:KK46:

bir sorayım canım bir sonraki gittiğimde. bana multivitamin de verdi de ayrıca omega 3 ü de verdi yani iki ayrı ilaç yutuyorum. ilaçlar yokken inan daha iyiyim multivitamin bile mideme dokunuyor benim :(

canim ultrason ve doktor kontrollerim farkli benim yani bizim hastanede ikisi ayni gun degil..yurtdisindayim bu arada..mesela carsamba doktor kontrolum var ama ultrasonla bakmiyacak..ultrason icin subata gun veriyorlardi ama ikizlere bakan bir uzman doktor varmis ben illa o olsun diyince malum herkes onu istiyor :) marta kaldi..ama her ay kontrolum var mutlaka :KK66:
kilo konusunda bence kilo almis olsanda boyuna gore hala zayifsin yani bundan sonra cok asiri almazsan kibar bir hsmile olursun :) bu arada sabah tartildim.bende hamile kaldigim kiloma donmusum.yani bu saatten sonra alacaklarimin her biri alinmis kilolar olacak...bende cok almak istemiyorum cunku kucuk bir oglum var agirlasirsam son aylar ihtiyaclarini karsilayamam..kendim icinde en iyisi abartmamak zaten..tabi istah durumlarinada bagli insallah ilerde herbuldugunu yiyen bir canavara donusmem :) zira oglumda son aylarda oyleydim :)

sen öyle deyince eski yazılarına baktım da gördüm evet fransadaymışsın canım.
inşallah dediğin gibi az kilo alırız. hepimize zarar sonuçta bir de sonrasında vermesi çok kolay olmuyor. senin durumun daha da zor tabi oğlun var bir de. Allah gücünü arttırsın. benim bu aralar iştahım açık ama aşırı yiyemiyorum hemen reflü başlıyor. az az yersem sorun yok. ama hep canım yaramaz şeyler istiyor. ben de alternatif şeyler yemeye çalışıyorum.

Hapini iciyordum ben tup bebek tedavisi oncesinde 2-3 ay.sonra biraktim.simdi benim soylememle demir+folik asit+b12 yazdi.ama diger ilaclari yazmadi.neye gore bazisina yaziyorlar bazisina yazmiyorlar ben de buna takmis durumdayim.simdi omega 3 e de yazmali demek ki diyorum.ikiz olunca yetmeyebilir gercekten yediklerimiz.
yani aslında kan değerlerine bakıp yazması lazım ama ben bayadır kan vermedim en son hamileliğimin başında vermiştim. omega 3 ile multivitamin verdi bana şimdi. ben meyve sebze ve yumurta ceviz de yiyorum ama ikiz olduğundan gıda ile yeterli olmayacağını takviye almak gerektiğini söyledi. yalnız sorunum; ilaçlarla aram çok kötü. önceki kullandığım ilaçlarda da direkt midem kötü oluyordu bunlarda da öyle. hele o omega 3 :( dün akşam içtim bugün öğlen ağzıma hala balık yağı gibi tat geliyordu :S

sen öyle deyince eski yazılarına baktım da gördüm evet fransadaymışsın canım.
inşallah dediğin gibi az kilo alırız. hepimize zarar sonuçta bir de sonrasında vermesi çok kolay olmuyor. senin durumun daha da zor tabi oğlun var bir de. Allah gücünü arttırsın. benim bu aralar iştahım açık ama aşırı yiyemiyorum hemen reflü başlıyor. az az yersem sorun yok. ama hep canım yaramaz şeyler istiyor. ben de alternatif şeyler yemeye çalışıyorum.
amin canim cok sagol... evet reflu bendede var bu da surekli yeme istegi yapiyor istah degilde yemesem bulanti ve yanma basliyor midemde bu da beni mahvetti valla :(

Back