• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canim bendim bebeklerimin arasinda 1hafta fark var en basindan beri o yuzden gelisimleri ayni gitmiyor.bir bebegim 22+1gunluk digeri 21+1gunluk.ve farkta bazen 8gun cikti bazen 5gun.beni hic strese sokup telaslandirmadilar.senin dr abartmis mi acaba.cunku aralarinda ciddi bir fark yok.
10 gün fark görünüyor şu an. döllenmeden dolayı bizim de 4 gün fark vardı. bilmiyorum çok korkuyorum sadece

Arkadasim, tek yumurta miydi senin. Su doktorlara bazen sinir oluyorum. 50 gr farktan sebep anneyi strese sokmanin anlami ne yaa. Benim de bebisler o agirliktayken bende de 60 gr fark vardi. Doktorum o kadar cok fark yok onemli degil dedi. Bebislerin biri daha iyi beslenirken, digerine kan az gidermis, beslenmesi iyi olmadigi icin gelisim geriligi olurmus. Kilo takibini ondan dikkat ediyorlar ama ne varmis o kadardan yaa. Benimkilerde hala fark var. Esit olani da daha duymadim ben. Icin rahat olsun. Allahin izniyle birsey olmaz. Yemeye dikkat edelim biz
yok ayrı yumurta canım. biri kız biri erkek. küçük olan kız ayrıntılıda kalbinde de bikaç sıkıntı var dedi. midesi büyük dedi. garip garip bişeyler dedi. perinatolog yolladı. çok telaşlıyım

upload_2015-1-19_13-52-3.png

Benim doktorum bebekler arasında 10 güne kadar farkı normal sayarız demişti yumurtanın biri daha geç döllenmis olabilir.. Bunda endişelenecek bisey yok.
Ama ikiz annelerini bekleyen en buyuk zorluk adil olamama duygusuymus..
Anne karninda başlıyor neden onu besleyemiyorum kaygısı...
Sonra onu daha mı cok kucağıma aldım
Digerine haksizlikmi ettim
Neden o az yedi neden onunboyu kısa gibi üzüntüler hep yaşanıyormuş..
o adil olabilme yetebilme duygusu bende şimdiden başladı. en korktuğum şeydir bu hayatta eşit olamama. umarım alışırız zamanla...

Arkadaslar bu aralar cok yazamadım ama bir onceki mesajımdaki tabloyu yapmaya basladım, bildigim kadarıyla bazı bilgiler girdim. Uygun bulursanız sizde bilgilerinizi gonderirseniz, tabloya ekleyebilirim.

28.haftada catlamaya baslasi bayada catladi ama takmiyorum fazla bebisler saglikli olsun da 24.haftda cati agrilarim basladi 32.haftada kasintilarim basladi son aylar tasimak cok zor saga sola donemiyorum

ben şimdi bile sağa sola dönerken zorlanıyorum herhalde o haftalarda hiç dönmem öyle kalırım diye düşünüyorum :KK46:

yok ayrı yumurta canım. biri kız biri erkek. küçük olan kız ayrıntılıda kalbinde de bikaç sıkıntı var dedi. midesi büyük dedi. garip garip bişeyler dedi. perinatolog yolladı. çok telaşlıyım
Canim, icini ferah tut. Rabbim insallah saglikli bir sekilde dunyaya gelmelerini nasip edecektir. Bir arkadasta ayrintilida kalbinde parilti cikmis, oda telaslanmis, dogumdan sinra ise bebeklerinin ikisininde saglukli oldugunu gormus. Diger konu basliklarina yazmis. Insallah seninkiler de saglikli olacaktir.
Ben hic bir tahlili, ayrintiliyi yaptirmadim. Umarim sagliklidirlar hepimizinkiler.

[QUOTOzlTzk, post: 38931156, member: 448606"]allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.[/QUOTE]
Amin ins. Hepimiz için

Slm kızlar bugün Dr randevum vardı nst ye girdim çok şükür bebislerim iyiymiş:nazar::nazar: Dr 13 Şubat a gün verdi çok heyecanlıyım inş. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi :KK46::KK46:sizlerde durum ne varmı başka günü belli olan

10 gün fark görünüyor şu an. döllenmeden dolayı bizim de 4 gün fark vardı. bilmiyorum çok korkuyorum sadece
Iki bebek arasındaki fark 4 günden 10 güne mi çıkmış. Bence bu kadar erken sl kini yapma.bir uzmana görün öncelikle. Benim Dr devlet hastanesinde olmasına rağmen ölçümleri birden fazla tekrar ediyor ult.yanilma payi yüksek diyor.aldin i randevu

Iki bebek arasındaki fark 4 günden 10 güne mi çıkmış. Bence bu kadar erken sl kini yapma.bir uzmana görün öncelikle. Benim Dr devlet hastanesinde olmasına rağmen ölçümleri birden fazla tekrar ediyor ult.yanilma payi yüksek diyor.aldin i randevu
perinatologa randevu aldım. başka sıkıntıları da var kızımın. çok duaya ihtiyacım var.

Ben bazen.oyle kaliyorum zaten nst ye giriyorum kalkarken iskence cekiyorum resmen
Slm kızlar bugün Dr randevum vardı nst ye girdim çok şükür bebislerim iyiymiş:nazar::nazar: Dr 13 Şubat a gün verdi çok heyecanlıyım inş. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi :KK46::KK46:sizlerde durum ne varmı başka günü belli olan
sağlıkla kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)

38. Hafta falan oluyor galiba maşallah çok ii.saglikla sıhhatle kavuşur sun bebislere ins:) şeker yuklemesi yaptırmış miydin yaptırdıktan 100 mg mi yaptırmıştı n.ben henüz yaptirmadim.

38. Hafta falan oluyor galiba maşallah çok ii.saglikla sıhhatle kavuşur sun bebislere ins:) şeker yuklemesi yaptırmış miydin yaptırdıktan 100 mg mi yaptırmıştı n.ben henüz yaptirmadim.

Tsk ederim inş. Hepimiz sağlıkla kavuşur Uz bebislerimize şeker yüklemesi yaptırdım 100mg yapıldı ama çok şükür bişe çıkmadı inş. seninki de temiz çıkar

Back