• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Slm ikiz annisleri umarım herkes iyidir ben artık çok agirlastim gün geçtikçe zorlanıyorum pazartesi randevum var Dr doğum tarihini netleştirelim artık dedi çok heyecanlıyım hastane çantası hazırladım daha eksiklerim var birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim kızlar doğum için günü belli olan var mı aramızda acaba

Herkese merhaba, bir sorumum var. yardımcı olursunuz belki. birkaç gün önce vajinamın üst - alın kısmı diyeyim şiştiğini fark ettim. Böyle tombik tombik olmuş. Ayaklarımı üşütüyorum geceleri deyip çorapla uyumaya başladım ama henüz bir değişiklik yok. Sizin bir fikriniz , bunu yaşayan var mı acaba?

A
Slm ikiz annisleri umarım herkes iyidir ben artık çok agirlastim gün geçtikçe zorlanıyorum pazartesi randevum var Dr doğum tarihini netleştirelim artık dedi çok heyecanlıyım hastane çantası hazırladım daha eksiklerim var birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim kızlar doğum için günü belli olan var mı aramızda acaba
Ay bende heyecanlandım:) sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın ins. Duaları mız seninle.kolaylikla gönlüne göre olsun hersey.

Maşallah kilo az almissin. Benimde bacaklarımda dayanılmaz kramplar oluyor geceleri.magnezyum kullanıyorum.3 güne 1 falan iciyorum unutuyorum genelde kramp girerse o gün hemen içiyorum. Hergün içmek gerekiyormuş erken doğum katılmalarını engelliyor Muş dogruysa.
Magnezyumu icmeme ragmen kramplar cok siddetli oluyor. Bazen de diyorum acaba bu kramp degil de sanci mi. Sag veya sol kasigima giriyor cunku. Nstye sanci var mi diye 2 kere girdim. O zamanlarda da cok rahattim, birsey cikmadi. Bilmiyorum ya

Masallah, ne guzel yakinlasmissin iyice. Ben de 29 dayim. Umarim saglikli dogumlar gerceklestiririz hepimiz. Kuveze girmeden bebislerimiz. Bebisler kac kg oldu bu arada.

allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Sevgili ikiz anneleri benım cok merak ettiğim bir soru var yardımcı olursanız cok memnun kalıcam gebeliğinizin 5 haftasında filan kan degerleriniz kaç çıktı gercekten ikizlerde yuksek mi oluyor teşeklürler
Deger illaki yuksek olacak diye bir sey yok.Mesela benim katlanmasi yuksek oldu.5. haftamda 2788di ama hep 3 kati artti degerim.İlk ogrendigimde 20ydi iki gun sonra 78di.

hanımlar merhaba mide yanması için ilaç kullanan varmı?
hergün midem yanıyor ne yesem ne içsem başlıyor hemen bende reflü vardı zaten hamilelikte arttı mı acaba?

hanımlar merhaba mide yanması için ilaç kullanan varmı?
hergün midem yanıyor ne yesem ne içsem başlıyor hemen bende reflü vardı zaten hamilelikte arttı mı acaba?

Canim gaviscon surup var ondan icebilirsin.bende de oluyordu.yemekleri cok iyi cigneyip oyle yutuyorum.az ama aciktikca ye.yemekten sonra bir sure dik dur.yatma hemen.geceleri de olunca ben yastik koyuyordum sirtima.bu aralar rahatladim boyle yapinca.

Canim gaviscon surup var ondan icebilirsin.bende de oluyordu.yemekleri cok iyi cigneyip oyle yutuyorum.az ama aciktikca ye.yemekten sonra bir sure dik dur.yatma hemen.geceleri de olunca ben yastik koyuyordum sirtima.bu aralar rahatladim boyle yapinca.
teşekkürler canım bide böyle deneyeyim belki bana da faydası olur.Cuma randevum var doktoruma o şurubu yazdırayım
bende.

çok sakin geçiyor bizim burası :) fazla yazan yok nerde bu anneler:)

Bende hich mide yanmasi olmadi. Genellikle son aylarda oluyormush. Inshallah olmaz :)

Bebeklerin Biri sağda biri solda demişti doktor son kontrolde. Ama çok altta ve üstte hareket hissediyorum. Galiba yer değiştirdi ler. Alta üste gectiler. Rahim ağzında açılma olmasında Allah korusun. Ole bişe olsa anlar miyim acaba.

Kahvaltida peynir yiyorum ama sutu ihmal ediyorum. Insallah hic birimizde olumsuz bir sey yasamayiz.
Canim 51 kg ile basladim smdi 62ye dogru gidiyorum. 29. Haftanin icindeyim. Karnim cok buyuk. Daha ne kadar buyuyecek merak ediyorum. Kramplarim artti. Kasigima giriyor kramp. Onceki hamileligimde bacagima girerdi, bunda kasigima giriyor. Canimi cok yakiyor. Var mi acaba boyle olan baska arkadas

inşallah canım her şey yolunda gider.
aslında iyi gidiyorsun zaten bir ayın var tahminen çoğul gebelik olduğunu farz edersek yani neredeyse tekli gebelik gibi olacak son ayda da aşırı kilo almazsan.
kramplar için belki bana erken ama bende de çok oluyor karnımın alt kısmında patlayacakmışım gibi ağrı oluyor ve gerilme bir de anüs ve kasık bölgesinde. bazen karnım patlayacak gibi hissediyorum...

Herkese merhaba, bir sorumum var. yardımcı olursunuz belki. birkaç gün önce vajinamın üst - alın kısmı diyeyim şiştiğini fark ettim. Böyle tombik tombik olmuş. Ayaklarımı üşütüyorum geceleri deyip çorapla uyumaya başladım ama henüz bir değişiklik yok. Sizin bir fikriniz , bunu yaşayan var mı acaba?

benzeri durum sürekli değil ama ara ara bana da oluyor hatta tayt bile giysem rahatsız ediyor bazen. ama sonra indi. sen devam ederse yine de bir doktora sor

kızlar bende yumurtayı sabah erken kalktığımdan dolayı her gün yiyemesem de haftada 3 gün yiyorum sütü her gün içiyorum (nesquikli) balık haftada 1 et ya da etli yemek hafta da iki.kuru bakliyat hiç tüketmiyorum ama.ya bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimce herkes 30.haftaya kadar ne yaptıysan kar diyor. bebişlerin biri 330 gr diğer 450 gr. bende 56 ile başladım şuan 62 yim. göbüşümde her gün daha da büyüyor. 7 aylık hamile gibi oldu karnım.çatlağım henüz yok her gün (kantaron,kakao,badem,kayısı çekirdeği yağlarından karışım yaptım ) yağ sürüyorum.
canım benim de bebeişlerin biri 300 biri 350 bizi ayrıntılıyı yaptıran doktor panik yaptırdı. perinatologa yolladı. küçük olan neden gelişmedi diye.. moralim çok bozuldu dün. sana bişey dediler mi

Deger illaki yuksek olacak diye bir sey yok.Mesela benim katlanmasi yuksek oldu.5. haftamda 2788di ama hep 3 kati artti degerim.İlk ogrendigimde 20ydi iki gun sonra 78di.
Katlandımı bılmıyorum ilk kan ölçümüm 5 +0 da 8170 cıktı acaba ikiz olabılrmı dedim ama sanki degerler normal gibi

teşekkürler canım bide böyle deneyeyim belki bana da faydası olur.Cuma randevum var doktoruma o şurubu yazdırayım
bende.
Farmodin diye bi ilaç yazdı Dr.um canım.16. Haftada epey yandı modem.her hafta bi kaç gün çok yaniyor .hergun iç dedi ama ben yanmazsa içmiyor um.sen de sor Dr.una mutlaka.

Rabbim sağlıkla nasip etsin yavrularimizi.

Kızlar neler almalı ne zaman diye araştırmaya basladim.odalarını düzenleyeceği inş.perdelerini söyledik:) Rabbim iyi gunkerde kullanmayi nasip etsin inş.

Kızlar göğüs pompaları için çift göğüslü olanı mi tercih etmeliyiz? Marka olarak ne tavsiye edersuniz.fiyatlar da bayagı zorlayacak gibi..

Back