yok canim sutte icemiyorumki malesef butun sut urunleri beni aninda kusturuyor..ilk gebeligimdede cok kustum 6 ay surdu ama en azindan peynir yiyebiliyordum bunda perisan oldum hep karvonhidrat icerikli besleniyorum gerisimidemi mahvediyor insallah bebeklerim beslenebiliyordur...hadi ya gaz yaptığından mı tüketemiyorsun yoksa başka bir sebepten mi?
tadını sevmiyorsan sevdiğin bir corn flakes (mısır gevreği) gibi bir şeyle de tüketebilirsin o bir porsiyon yerine geçiyor.
benim doktorum peynir yoğurt da iyi ama hiçbiri sütün yerini tutmaz diyor. süt özellikle tüketmek lazımmış günde 1-2 bardağa eşdeğer olacak şekilde.
8 kere 10 dakikalık yol baya eder aslında. ben de ufak ufak videolardan pilates ve nefes egzersizleri yapıyorum. zaten o bile baya yoruyor insanı. herhalde ikiz olduğundan bu kadar çok yoruluyoruz diye düşünüyorum tekli gebelikler bu kadar yormuyordur sanırım.
ecet tekil gebelikler cok cok farkli bu kadar erken agislasmiyor insan..mesela ben 6 aya kadar calistim ( ustelik fabrikada )ama bunda imkansiz calisamazdim yigilip kalirdim biyerlerde...o yuzden simdiden boyleysem son aylar ne olur diyor korkuyorum