• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

benim bulantilar tam gecmedi hic keyfim yok birde kasiklarim cok agriyor vu ara ondan fazla giremiyorum canim...son aylar cok zor gecicek gibi geliyor :/
bulantıların geçer inşallah 15-16. haftaya doğru geçmesi lazım benim cok sükür sadece bazı kokularda
midem bulanıyor onun haricinde geçti.kasık ağrısı bende de var cuma günü randevum var doktora soracağım
sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda başka bir şey istemiyorum

Merhaba arkadaslar,
Mide yanmasi bende de var. Deli ediyor, kulaklarima kadar vuruyor yanmasi. Gaviscon bana fayda etmedi ama rennie iyi geldi. Rennie surup da olmasa cekilecek gibi degil. Bir de nideyi bos birakinca siddetleniyor
evet mide boş olunca daha kotu oluyor bende sürekli soda içiyorum biraz rahatlatıyor ama ilaç yazdırmam lazım

28.haftada catlamaya baslasi bayada catladi ama takmiyorum fazla bebisler saglikli olsun da 24.haftda cati agrilarim basladi 32.haftada kasintilarim basladi son aylar tasimak cok zor saga sola donemiyorum
cok zor son aylar Rabbim kolay dogum nasip etsin insallah yakin zamanda..bebeklerin erken gelmesi kotu ama cok kalmalarida anneye eziyet vallahi ..Allahim hepimizin yardimcisi olsun?kac kilo almistin peki sen? cok kilo alinmasa belki daha kolay olur diyorum ama sonucta karin kocaman olunca hareketler kisitlaniyor baya sanirim....

bulantıların geçer inşallah 15-16. haftaya doğru geçmesi lazım benim cok sükür sadece bazı kokularda
midem bulanıyor onun haricinde geçti.kasık ağrısı bende de var cuma günü randevum var doktora soracağım
sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalımda başka bir şey istemiyorum
geceleri uyutmuyor bazen beni agriyla uyanip tekrar dalana kadar karnimi ovuyorum :( geriliyor sanki patlayacak gibi oluyor.son aylar cok zor olucak bizim icin Allah yardimcimiz olsun...

geceleri uyutmuyor bazen beni agriyla uyanip tekrar dalana kadar karnimi ovuyorum :KK43: geriliyor sanki patlayacak gibi oluyor.son aylar cok zor olucak bizim icin Allah yardimcimiz olsun...
acaba diyorum gaz sancısıyla mı karıştırıyoruz?benim bugün inanılmaz ağrım var bıçak saplanır gibi oluyor
oğlanı parka götürdüm burda hava cok sıcak bugün oda benimle beraber eve mahkum oldu çünkü ne dolaşmak ne dışarı
çıkmak istemiyor canım:(
zor durdum parkta eve attım kendimi hemen napalım rabbim sabır sağlık versin

geceleri uyutmuyor bazen beni agriyla uyanip tekrar dalana kadar karnimi ovuyorum :KK43: geriliyor sanki patlayacak gibi oluyor.son aylar cok zor olucak bizim icin Allah yardimcimiz olsun...
aynı şikayetler bende de var canım. geceleri uyumakta çok zorlanıyorum hatta burun deliklerim iyice kapandı nefes de alamıyorum sağa sola dönerken karnım ağrıyor. patlayacakmış hissi de var. bugün doktora gittim bunların hepsini sordum ayrıca bir de kbb ye gittim. o da burnunun kapanması hormonlarınla da alakalı dedi. rahatlatacak okyanus suyu ve nemlendirici pomad verdi. doğum doktorum da bu hisler normal dedi. bol bol nemlendirici ve çatlak kremi yağ vb sür dedi. akşamları belki ılık süt içersen uyumanı kolaylaştırır dedi. bir de gün içerisinde spor yürüyüş vb yaparsan daha iyi uyuyabilirsin dedi. ben de artık elimden geldiğince yapacağım bakalım... sen de bunları yap canım.

kızlar benim yüzümde ufak kırmızı lekelenmeler oldu. hiç güneşe de maruz kalmıyorum nemlendiricisiz koruyucusuz da çıkmıyorum ama bir sabah kalktım oldu işte. doktora sordum olur dedi bazen geçer doğumdan sonra bazen de geçmez dedi. belki de çok açık renkliyim ondan da olabilir. sizde de lekelenmeler ya da çil gibi görüntü oluşan var mı?

cok zor son aylar Rabbim kolay dogum nasip etsin insallah yakin zamanda..bebeklerin erken gelmesi kotu ama cok kalmalarida anneye eziyet vallahi ..Allahim hepimizin yardimcisi olsun?kac kilo almistin peki sen? cok kilo alinmasa belki daha kolay olur diyorum ama sonucta karin kocaman olunca hareketler kisitlaniyor baya sanirim....
22 kilo aldim ama yuzumde felan sislik var tek skntim cati agrilari ve kasinti

aynı şikayetler bende de var canım. geceleri uyumakta çok zorlanıyorum hatta burun deliklerim iyice kapandı nefes de alamıyorum sağa sola dönerken karnım ağrıyor. patlayacakmış hissi de var. bugün doktora gittim bunların hepsini sordum ayrıca bir de kbb ye gittim. o da burnunun kapanması hormonlarınla da alakalı dedi. rahatlatacak okyanus suyu ve nemlendirici pomad verdi. doğum doktorum da bu hisler normal dedi. bol bol nemlendirici ve çatlak kremi yağ vb sür dedi. akşamları belki ılık süt içersen uyumanı kolaylaştırır dedi. bir de gün içerisinde spor yürüyüş vb yaparsan daha iyi uyuyabilirsin dedi. ben de artık elimden geldiğince yapacağım bakalım... sen de bunları yap canım.
canim sagol yazdiklarini dikkate alicam yalniz sut urunlerinin hicbirini tuketemiyorum 3 aydir..bu yuzden kalsiyum eksikligi oldu ve disim ortadan ikiye ayrildi..birde bu halimle dis cektirdim... bu arada oglumu okula getirip gotururken gunde 8 kere 10 dakikalik yol yuruyorum gidis gelis..bu yeterlidir sanirim .zaten nefes nefese kaliyorum daha fazlasina mecalim yok...

kızlar benim yüzümde ufak kırmızı lekelenmeler oldu. hiç güneşe de maruz kalmıyorum nemlendiricisiz koruyucusuz da çıkmıyorum ama bir sabah kalktım oldu işte. doktora sordum olur dedi bazen geçer doğumdan sonra bazen de geçmez dedi. belki de çok açık renkliyim ondan da olabilir. sizde de lekelenmeler ya da çil gibi görüntü oluşan var mı?
senin ikizlerin cinaiyeti bellimiydi? genelde kizda olur lekelenme.arkadasimin iki kizindada oldu bu sefer olmadi erkekmis :)

acaba diyorum gaz sancısıyla mı karıştırıyoruz?benim bugün inanılmaz ağrım var bıçak saplanır gibi oluyor
oğlanı parka götürdüm burda hava cok sıcak bugün oda benimle beraber eve mahkum oldu çünkü ne dolaşmak ne dışarı
çıkmak istemiyor canım:(
zor durdum parkta eve attım kendimi hemen napalım rabbim sabır sağlık versin
yok canim gaz sancisi fegil bu onu ayirt edebiliyorum..bende cok halsizim iglumun okulu tatile girdi 3 hafta evden cikmadik, agladi sen artik beni hicbiyere goturmuyorsun diye ,cok uzuldum.ama elimde degilki :(

Bende de oldu. Gunes lekesi gibi. Fazla degil ama sinir ediyor beni. Umarim dogumdan sonra gecer

Ay evet ya o lekeler bendede oldu hele çatlaklar onlar daha kötü ya ne yapalım bebislerimiz için değer öyle değil mi :KK52:

canim sagol yazdiklarini dikkate alicam yalniz sut urunlerinin hicbirini tuketemiyorum 3 aydir..bu yuzden kalsiyum eksikligi oldu ve disim ortadan ikiye ayrildi..birde bu halimle dis cektirdim... bu arada oglumu okula getirip gotururken gunde 8 kere 10 dakikalik yol yuruyorum gidis gelis..bu yeterlidir sanirim .zaten nefes nefese kaliyorum daha fazlasina mecalim yok...
hadi ya gaz yaptığından mı tüketemiyorsun yoksa başka bir sebepten mi?
tadını sevmiyorsan sevdiğin bir corn flakes (mısır gevreği) gibi bir şeyle de tüketebilirsin o bir porsiyon yerine geçiyor.
benim doktorum peynir yoğurt da iyi ama hiçbiri sütün yerini tutmaz diyor. süt özellikle tüketmek lazımmış günde 1-2 bardağa eşdeğer olacak şekilde.
8 kere 10 dakikalık yol baya eder aslında. ben de ufak ufak videolardan pilates ve nefes egzersizleri yapıyorum. zaten o bile baya yoruyor insanı. herhalde ikiz olduğundan bu kadar çok yoruluyoruz diye düşünüyorum tekli gebelikler bu kadar yormuyordur sanırım.

senin ikizlerin cinaiyeti bellimiydi? genelde kizda olur lekelenme.arkadasimin iki kizindada oldu bu sefer olmadi erkekmis :)
yok canım tam tersi ikisi de erkek. doktor ten rengimin çok açık olmasıyla da ilgili olabileceğini söyledi. umarım kalıcı olmazlar. bakınca çok belli olmuyor ama yine de insan istemiyor duru bir yüzün varken minik de olsa leke...

Bende de oldu. Gunes lekesi gibi. Fazla degil ama sinir ediyor beni. Umarim dogumdan sonra gecer

inşallah geçer ya. benimkiler pek güneş lekesi gibi değil pek güneşe de çıktığım yok zaten böyle minicik toplu iğne başından çok daha ufak kırmızı lekeler.

Back