- 20 Mayıs 2014
- 68
- 41
- 18
Su ana kadar 20 kilo aldim bebisler bi kiz bi erkekcınsıyetlerı neler bıde kac kılo aldınız bebısler kac kg cok merak ettım
Tek.skntim cati agrilarim birde kasinti musallat oldu sormayin 32. Haftadan bu yana kollarim bacaklarim.sirtim.kasiniyor cok zor gercekten sancim yok cok sukursizin nasıl gidiyor? bir sıkıntı var mı sancılar falan başladı mı?
Bol su icip fazla yorulmamak sagolsun bu konuda esim cok destek oluyor zaten ikiz gebelikler riskli.bence izne ayrilin baslarda dusuk tehkikem vardi cok.sukur.su an 35+2 oldukmasallah 35. haftadasınız galiba. darısı bizlere ve 37 lere inş. saglıklıca. ben 26. haftadayım ayaklarımda şişlikler oluyor çalısıyorum acaba rapor mu istemeliyim. siz nasıl 35 lere geldiniz tüyolarınız var mı:)
Soguk sodada ise yariyor hende bebeklere faydaliteşekkürler canım bide böyle deneyeyim belki bana da faydası olur.Cuma randevum var doktoruma o şurubu yazdırayım
bende.
Ben sordum doktoruma gun vernedi 37 dolsun ancak oyle gun verebilirim dedi 37 den oncedegelenilir dediSlm ikiz annisleri umarım herkes iyidir ben artık çok agirlastim gün geçtikçe zorlanıyorum pazartesi randevum var Dr doğum tarihini netleştirelim artık dedi çok heyecanlıyım hastane çantası hazırladım daha eksiklerim var birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim kızlar doğum için günü belli olan var mı aramızda acaba
canım benim de bebeişlerin biri 300 biri 350 bizi ayrıntılıyı yaptıran doktor panik yaptırdı. perinatologa yolladı. küçük olan neden gelişmedi diye.. moralim çok bozuldu dün. sana bişey dediler mi
Canim bendim bebeklerimin arasinda 1hafta fark var en basindan beri o yuzden gelisimleri ayni gitmiyor.bir bebegim 22+1gunluk digeri 21+1gunluk.ve farkta bazen 8gun cikti bazen 5gun.beni hic strese sokup telaslandirmadilar.senin dr abartmis mi acaba.cunku aralarinda ciddi bir fark yok.canım benim de bebeişlerin biri 300 biri 350 bizi ayrıntılıyı yaptıran doktor panik yaptırdı. perinatologa yolladı. küçük olan neden gelişmedi diye.. moralim çok bozuldu dün. sana bişey dediler mi
Merhaba arkadaslar,teşekkürler canım bide böyle deneyeyim belki bana da faydası olur.Cuma randevum var doktoruma o şurubu yazdırayım
bende.
Teşekkür ederim canim.inşallah canım her şey yolunda gider.
aslında iyi gidiyorsun zaten bir ayın var tahminen çoğul gebelik olduğunu farz edersek yani neredeyse tekli gebelik gibi olacak son ayda da aşırı kilo almazsan.
kramplar için belki bana erken ama bende de çok oluyor karnımın alt kısmında patlayacakmışım gibi ağrı oluyor ve gerilme bir de anüs ve kasık bölgesinde. bazen karnım patlayacak gibi hissediyorum...
Arkadasim, tek yumurta miydi senin. Su doktorlara bazen sinir oluyorum. 50 gr farktan sebep anneyi strese sokmanin anlami ne yaa. Benim de bebisler o agirliktayken bende de 60 gr fark vardi. Doktorum o kadar cok fark yok onemli degil dedi. Bebislerin biri daha iyi beslenirken, digerine kan az gidermis, beslenmesi iyi olmadigi icin gelisim geriligi olurmus. Kilo takibini ondan dikkat ediyorlar ama ne varmis o kadardan yaa. Benimkilerde hala fark var. Esit olani da daha duymadim ben. Icin rahat olsun. Allahin izniyle birsey olmaz. Yemeye dikkat edelim bizcanım benim de bebeişlerin biri 300 biri 350 bizi ayrıntılıyı yaptıran doktor panik yaptırdı. perinatologa yolladı. küçük olan neden gelişmedi diye.. moralim çok bozuldu dün. sana bişey dediler mi
Teşekkür ederim canim.
Acaba o karninin patlayacak gibi olmasi, kasilmadan olmasin. Tas gibi oluyor, geriliyor. Ben magnezyumu icmeyi artirinca ve izne cikip, evde dinlenince o kasilmalarim azaldi. Doktor da bir arkadasima oyle olunca su icip, sol tarafina donup yat demis. Sanci olarak goruyor doktorlar. Bebisler alt taraftaysa da kasik bolgesini cok zorluyor. Hareket ettikce bir de, kasikta yanma oluyor benim de.
Ben Pe ri na Tolo g a gidiyorum hep de fark çıkıyor. Sorun var demedi hiç olabiliyor demekki.canım benim de bebeişlerin biri 300 biri 350 bizi ayrıntılıyı yaptıran doktor panik yaptırdı. perinatologa yolladı. küçük olan neden gelişmedi diye.. moralim çok bozuldu dün. sana bişey dediler mi
masallah canim cok az kalmis dogumuna..peki karnin cokmu buyuk?birde cok catladimi ve kacinci haftada basladi catlaklar? cok korkuyorum son aylar icin nasil tasiycam diye..Su ana kadar 20 kilo aldim bebisler bi kiz bi erkek
Benim normal bir değer çıktı yüksek değildi. Hatta 8. Haftada gittik tek bebekte. Bir sonraki kontrolde öğrendik ikiz olduğunu 14.haftalarda fln. Herkeste yüksek çıkacak die bişe yok bu durumda:)Sevgili ikiz anneleri benım cok merak ettiğim bir soru var yardımcı olursanız cok memnun kalıcam gebeliğinizin 5 haftasında filan kan degerleriniz kaç çıktı gercekten ikizlerde yuksek mi oluyor teşeklürler
Bir de ayaklarda vb şişlik oluyor mu ben de şişlik başladı yavaştan ayaklarim da. Yemeklerini fln kendin yapabiliyor musun sürekli yatmak mi gerekiyor.ins 37 leri görürüz sağlıklı caSu ana kadar 20 kilo aldim bebisler bi kiz bi erkek
benim bulantilar tam gecmedi hic keyfim yok birde kasiklarim cok agriyor vu ara ondan fazla giremiyorum canim...son aylar cok zor gecicek gibi geliyor :/çok sakin geçiyor bizim burası :) fazla yazan yok nerde bu anneler:)
Benim de 5. Hafta da 8.293 cikmisti. Dr cogul olabilir demisti 6. Hafta ultrasKatlandımı bılmıyorum ilk kan ölçümüm 5 +0 da 8170 cıktı acaba ikiz olabılrmı dedim ama sanki degerler normal gibi
Evet canim ellerim ayaklarim cok sistu bazen burnumun bile sistigini goruyorum yemekleri kendim yapiyorum bazen ev felan supuruyorum ama cok zorlaniyorum kanaman felan yoksa cokta hareket siz kalma kendini yormadanBir de ayaklarda vb şişlik oluyor mu ben de şişlik başladı yavaştaklarim da. Yemeklerini fln kendin yapabiliyor musun sürekli yatmak mi gerekiyor.ins 37 leri görürüz sağlıklı ca
28.haftada catlamaya baslasi bayada catladi ama takmiyorum fazla bebisler saglikli olsun da 24.haftda cati agrilarim basladi 32.haftada kasintilarim basladi son aylar tasimak cok zor saga sola donemiyorummasallah canim cok az kalmis dogumuna..peki karnin cokmu buyuk?birde cok catladimi ve kacinci haftada basladi catlaklar? cok korkuyorum son aylar icin nasil tasiycam diye..
sona gelmişsiniz rabbim bize de nasip etsin inş.Tek.skntim cati agrilarim birde kasinti musallat oldu sormayin 32. Haftadan bu yana kollarim bacaklarim.sirtim.kasiniyor cok zor gercekten sancim yok cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?