- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
Canım Rabbim o bebegini saglikla kucağına almayı nasip etsin inş. Sen üzülme ki etkilenmesine yavrunayy maşallah oğluşların sağlıkla doğar inş. canım,bn dr. beğenmiyordum ama sanırım tecrübeliymiş..bebeğin biri kaybolmuş bugn gttik geldik ...şu an da tek hamdolsun vardır bundada bi hayır henüz hissetmedğimden çok fazla üzülmedim korkuyordum zaten ikiside sağlıklı olurmu nasıl olur diye..ama insan yinede üzülyormuş yaa
doktorum bana geri progestana baslicak canim erken dogum olmasin diye.bende 17 kilo aldim.aksaraydayim canim sen nerdesinMerhaba ebruli bende 31+3 üm nidilat kullanyrm doğumu erteliyomş kasılmayı azaltyomş kasılmam olmştu29. Haftada üç güm hastanede kaldım senin nasıl gidiyo toplam kaç kilo aldın ben 16 kilo aldım şuan73 kiloyum bide nerdesin
Aaaa.beni gorse ne diyecek acaba 17 haftada 8.kilomdayimCanim merhaba, ben izmire gidemedim, bugun aydinda alper tanriverdi diye bi dr varmis ona gittim. Ama iyice sinirlerimi ziplatti, bebeklerde sorun goremedi ama kilomla kafayi bozdu. Ben epey kiloluyum, 21 haftada da 5 kilo almisim diye demedigini birakmadi, neredeyse azarladi diyebilirim, bir de kilom yuzinden kalplri y am inceleyememis 4 hafta sonra yine gel dedi. Gidip gitmeme konusunda emin degilim.
Ankara canım benimdedoktorum bana geri progestana baslicak canim erken dogum olmasin diye.bende 17 kilo aldim.aksaraydayim canim sen nerdesin
aminn canım çok sağol ,inşallah bu bebeğime bişey olmadan sağlıkla kucağımıza alırızCanım Rabbim o bebegini saglikla kucağına almayı nasip etsin inş. Sen üzülme ki etkilenmesine yavrun
Tebrikler Bizimkilerde surpriz oldu. Doktorum 14 haftada bize de kiz demishdi, 20 haftada oglan olduklarini oyrendik Inshallah saglikla kovushuruz bebeklerimize. Aminmerhaba arkadaşlar bende 14 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim. doktor kıza benzetti ikisinide. Allah izin verirse ilk bebeklerim olacak. kasıklarımda oluşan ara ara sancılar, kemik ağrıları ve migren beni çok zorluyor, 12 hafta boyunca crinone jel kullandım şimdide progestan fitil kullanıyorum. sadece 1 kilo aldım inşallah çok kilo almam. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın bizimki sürpriz oldu dilerim Allah'tan herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır
Merhaba, aynı dönemdeyiz :) Ben tüp bebek yöntemiyle ikizlere hamileyim. Doktorum bir perinatologa görünmemi istedi. Bir sıkıntı gördüğü için değil ama ikili test yapılmadığı için bizde gitmekte fayda var dedi. Bu cuma gideceğiz. Seninki tüp bebek mi?merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim. doktor kıza benzetti ikisinide. Allah izin verirse ilk bebeklerim olacak. kasıklarımda oluşan ara ara sancılar, kemik ağrıları ve migren beni çok zorluyor, 12 hafta boyunca crinone jel kullandım şimdide progestan fitil kullanıyorum. sadece 1 kilo aldım inşallah çok kilo almam. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın bizimki sürpriz oldu dilerim Allah'tan herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır
Merhaba, aynı dönemdeyiz :) Ben tüp bebek yöntemiyle ikizlere hamileyim. Doktorum bir perinatologa görünmemi istedi. Bir sıkıntı gördüğü için değil ama ikili test yapılmadığı için bizde gitmekte fayda var dedi. Bu cuma gideceğiz. Seninki tüp bebek mi?
Tebrikler Bizimkilerde surpriz oldu. Doktorum 14 haftada bize de kiz demishdi, 20 haftada oglan olduklarini oyrendik Inshallah saglikla kovushuruz bebeklerimize. Amin
Amin inşallah, sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi..öncelikle hayırlı olsun bebeklerin canım, hayır benimkiler tüp bebek değil. bende 2li test yaptırmadım 2 ayrı doktorda ikiz bebeklerde doğru sonuç vermeyeceğini belirtti ense deri kalınlıklarına burun kemiklerine baktılar sorun yok şükür , ikiz bebeklerde bu gibi testler çok doğru sonuç vermeyeceği için perinatolağa gitmen çok doğru bir karar o yüzden ben iki doktorla devam ediyorum birinin beni anlamasını, her soruma yanıt vermesini beğeniyorum diğerinin de ultrason tecrübesini.. sürekli gittiğim doktorum 3lü test yaparız dedi ama onun nedenini de tam anlamadım nöral tüp defekti belli oluyor onda fln dedi.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. sağlıklı evlatlar nasip etsin.
14. haftada ve 15. haftada 2 farklı doktor 1 kız 1 erkek dedi benimki de değişir mi acaba. seni duyunca şimdi şaşırdım. herkese de söyledik :)Tebrikler Bizimkilerde surpriz oldu. Doktorum 14 haftada bize de kiz demishdi, 20 haftada oglan olduklarini oyrendik Inshallah saglikla kovushuruz bebeklerimize. Amin
Tabii canim biz de cok sasirmishdik, kizlarimizi sevmeye bashlarken erkek cikti :) Fark etmez saglikli olsunlar :)14. haftada ve 15. haftada 2 farklı doktor 1 kız 1 erkek dedi benimki de değişir mi acaba. seni duyunca şimdi şaşırdım. herkese de söyledik :)
Aaaa :) yanilmami oldu susush sende.ilk tahmini kacinci hafta da soylediler bizimkide iki erkek sonra iki kiz olursa cok gulerim ozellikle eşimeTabii canim biz de cok sasirmishdik, kizlarimizi sevmeye bashlarken erkek cikti :) Fark etmez saglikli olsunlar :)
bana 14 ve 15 te farklı 2 doktor söyledi. seninkiler kaçıncı hafta belli oldu?Aaaa :) yanilmami oldu susush sende.ilk tahmini kacinci hafta da soylediler bizimkide iki erkek sonra iki kiz olursa cok gulerim ozellikle eşime
Benim 12haftada buyugun erkek sonra 14.haftada ikisibinde erkek oldugunu soyledi dr bakalimbana 14 ve 15 te farklı 2 doktor söyledi. seninkiler kaçıncı hafta belli oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?