• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

ayy maşallah oğluşların sağlıkla doğar inş. canım,bn dr. beğenmiyordum ama sanırım tecrübeliymiş..bebeğin biri kaybolmuş bugn gttik geldik ...şu an da tek hamdolsun vardır bundada bi hayır henüz hissetmedğimden çok fazla üzülmedim korkuyordum zaten ikiside sağlıklı olurmu nasıl olur diye..ama insan yinede üzülyormuş yaa:KK43:
Canım Rabbim o bebegini saglikla kucağına almayı nasip etsin inş. Sen üzülme ki etkilenmesine yavrun

Merhaba ebruli bende 31+3 üm nidilat kullanyrm doğumu erteliyomş kasılmayı azaltyomş kasılmam olmştu29. Haftada üç güm hastanede kaldım senin nasıl gidiyo toplam kaç kilo aldın ben 16 kilo aldım şuan73 kiloyum bide nerdesin
doktorum bana geri progestana baslicak canim erken dogum olmasin diye.bende 17 kilo aldim.aksaraydayim canim sen nerdesin

Canim merhaba, ben izmire gidemedim, bugun aydinda alper tanriverdi diye bi dr varmis ona gittim. Ama iyice sinirlerimi ziplatti, bebeklerde sorun goremedi ama kilomla kafayi bozdu. Ben epey kiloluyum, 21 haftada da 5 kilo almisim diye demedigini birakmadi, neredeyse azarladi diyebilirim, bir de kilom yuzinden kalplri y am inceleyememis 4 hafta sonra yine gel dedi. Gidip gitmeme konusunda emin degilim.
Aaaa.beni gorse ne diyecek acaba 17 haftada 8.kilomdayim:KK45:sikinti cikmamis.gitme bence.saglik kadar moralde bizim icin cok onemli.herseyi biliyorlar bunu mu bilmiyorlar.olumsuzluklar bile duzgun ifade edilirek olumlu hale getirilebilir.bilgi kadar uslup da cok onemli

Merhaba ben de 23 haftalık ikizlerime hamileyim. İkisi de erkekmiş, şükür bel ağrılarım dışında bir problemim yok. 12 kilo aldım, dikkat etmek istiyorum ama sık acıkıyorum...

merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim. doktor kıza benzetti ikisinide. Allah izin verirse ilk bebeklerim olacak. kasıklarımda oluşan ara ara sancılar, kemik ağrıları ve migren beni çok zorluyor, 12 hafta boyunca crinone jel kullandım şimdide progestan fitil kullanıyorum. sadece 1 kilo aldım inşallah çok kilo almam. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın bizimki sürpriz oldu dilerim Allah'tan herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır :KK46::KK46:

merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim. doktor kıza benzetti ikisinide. Allah izin verirse ilk bebeklerim olacak. kasıklarımda oluşan ara ara sancılar, kemik ağrıları ve migren beni çok zorluyor, 12 hafta boyunca crinone jel kullandım şimdide progestan fitil kullanıyorum. sadece 1 kilo aldım inşallah çok kilo almam. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın bizimki sürpriz oldu dilerim Allah'tan herkes sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alır :KK46::KK46:
Tebrikler Bizimkilerde surpriz oldu. Doktorum 14 haftada bize de kiz demishdi, 20 haftada oglan olduklarini oyrendik Inshallah saglikla kovushuruz bebeklerimize. Amin

Merhaba, aynı dönemdeyiz :) Ben tüp bebek yöntemiyle ikizlere hamileyim. Doktorum bir perinatologa görünmemi istedi. Bir sıkıntı gördüğü için değil ama ikili test yapılmadığı için bizde gitmekte fayda var dedi. Bu cuma gideceğiz. Seninki tüp bebek mi?

Merhaba, aynı dönemdeyiz :) Ben tüp bebek yöntemiyle ikizlere hamileyim. Doktorum bir perinatologa görünmemi istedi. Bir sıkıntı gördüğü için değil ama ikili test yapılmadığı için bizde gitmekte fayda var dedi. Bu cuma gideceğiz. Seninki tüp bebek mi?

öncelikle hayırlı olsun bebeklerin canım, hayır benimkiler tüp bebek değil. bende 2li test yaptırmadım 2 ayrı doktorda ikiz bebeklerde doğru sonuç vermeyeceğini belirtti ense deri kalınlıklarına burun kemiklerine baktılar sorun yok şükür , ikiz bebeklerde bu gibi testler çok doğru sonuç vermeyeceği için perinatolağa gitmen çok doğru bir karar o yüzden ben iki doktorla devam ediyorum birinin beni anlamasını, her soruma yanıt vermesini beğeniyorum diğerinin de ultrason tecrübesini.. sürekli gittiğim doktorum 3lü test yaparız dedi ama onun nedenini de tam anlamadım nöral tüp defekti belli oluyor onda fln dedi.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Tebrikler Bizimkilerde surpriz oldu. Doktorum 14 haftada bize de kiz demishdi, 20 haftada oglan olduklarini oyrendik Inshallah saglikla kovushuruz bebeklerimize. Amin

teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun evlatların. evet bir kaç arkadaşımızdan da aynı şeyleri duyduk cinsiyet değişikliği gibi artık nasibimizde ne varsa o. eskiden anne babaların hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun lafına inanmazdım ama gerçekten öyleymiş erkek kız önemli değil sağlıkla gelsinler hepimizinki inşallah:KK46::KK46:

öncelikle hayırlı olsun bebeklerin canım, hayır benimkiler tüp bebek değil. bende 2li test yaptırmadım 2 ayrı doktorda ikiz bebeklerde doğru sonuç vermeyeceğini belirtti ense deri kalınlıklarına burun kemiklerine baktılar sorun yok şükür , ikiz bebeklerde bu gibi testler çok doğru sonuç vermeyeceği için perinatolağa gitmen çok doğru bir karar o yüzden ben iki doktorla devam ediyorum birinin beni anlamasını, her soruma yanıt vermesini beğeniyorum diğerinin de ultrason tecrübesini.. sürekli gittiğim doktorum 3lü test yaparız dedi ama onun nedenini de tam anlamadım nöral tüp defekti belli oluyor onda fln dedi.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Amin inşallah, sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi..

arkadarşalr öncelikler herkese merhaba
artık yavaş yavaş hamileliğimizin zor dönemlerine doğru ilerliyoruz
benim ikinci hamileliğim olduğu için biraz daha tecrübeliyim diyordum ama ikiz gebelik çok başkaymış
önceki gebeliğimde bu zamanlarımda daha hamile olduğumun farkına bile varmamıştım günlük yaşantım aynen devam ediyordu,
fakat bu kızlar bana hiç unutturmuyor
çok ağırlaştım
biraz seri hareket etsem başım dönüyor
yemeğimi biraz aksatsam sinir krizi geçiriyorum
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sizler nasılsınız?

diğer bir konuda da yardımızına ihtiyacım var
ocak ayında ALANYA ya taşınıyorum
orada bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa lütfen yazın
benim için çok önemli

14. haftada ve 15. haftada 2 farklı doktor 1 kız 1 erkek dedi benimki de değişir mi acaba. seni duyunca şimdi şaşırdım. herkese de söyledik :)

14. haftada ve 15. haftada 2 farklı doktor 1 kız 1 erkek dedi benimki de değişir mi acaba. seni duyunca şimdi şaşırdım. herkese de söyledik :)
Tabii canim biz de cok sasirmishdik, kizlarimizi sevmeye bashlarken erkek cikti :) Fark etmez saglikli olsunlar :)

Herkese selam :) 14. haftam bitti. Bu cuma ayrıntılı ultrason var. İnşallah cinsiyetlerini öğreniriz. Öncelikle sağlıklı olsunlar tabi de yine de insan merak ediyor. Alışveriş yapmayı heyecanla bekliyorum :)

Back