Canım bir sonraki ultrasonda netleşir benim de ilk sefer emin olamamıştı hatta tek dedi diğerini kas olabilir gibi yorumladı ama sonra her şey netleşti özellikle de kalp atışlarından sonra...Hanimlar merhaba.
Allahim insallah hamileliginizi guzel, rahat gecirir ve bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder.
Bugun doktor muayenesine gittim ve doktor beta degerimi gordukten sonra ikiz olabilir dedi fakat ultrasonda tek kese gorundu. 5+3 gunluk hamileyim.
Sizler ikiz annesi olacaginizi hangi haftalarda ogrendiniz?
Canim korkma insaallah bir sey olmaz burada bir iki arkadas kanamalar gecirdik hem de sancili filan cok sukur iyiyiz simdi hatta ben dun bile kanama gordum dr sana igne verir proluton filan vurunursun insaallah hicbir seycik olmaz Allaha emanetAradim da dusuk riski olabir yarin kontrole cagirdu cok korkuyorummmmm
6 haftalık tek kese göründü. 7 haftalıkkan 2 kese göründü. hala daha aralarında 4 gün fark var. seninde öyle olabilir. 1 hafta sonra kesin belli olur diye düşünüyorumHanimlar merhaba.
Allahim insallah hamileliginizi guzel, rahat gecirir ve bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder.
Bugun doktor muayenesine gittim ve doktor beta degerimi gordukten sonra ikiz olabilir dedi fakat ultrasonda tek kese gorundu. 5+3 gunluk hamileyim.
Sizler ikiz annesi olacaginizi hangi haftalarda ogrendiniz?
Canım bir sonraki ultrasonda netleşir benim de ilk sefer emin olamamıştı hatta tek dedi diğerini kas olabilir gibi yorumladı ama sonra her şey netleşti özellikle de kalp atışlarından sonra...
6 haftalık tek kese göründü. 7 haftalıkkan 2 kese göründü. hala daha aralarında 4 gün fark var. seninde öyle olabilir. 1 hafta sonra kesin belli olur diye düşünüyorum
hayırlısı olsun canım..Haftaya kalp atisi icin gidicem kontrole. Belki o zaman belli olabilir. Ama siz 7. haftalarda ikinci keseyi gordugune gore benim de o haftalarda netlesir heralde. Beta degerimi doktor 2000 lerde beklerken benim degerim 8000 lerdeydi. Bende neden boyle oldugunu sordugumda ikiz olabilir dedi. Bakalim Allah'tan hayirlisi herseyin kizlar. Once saglik.
Haftaya kalp atisi icin gidicem kontrole. Belki o zaman belli olabilir. Ama siz 7. haftalarda ikinci keseyi gordugune gore benim de o haftalarda netlesir heralde. Beta degerimi doktor 2000 lerde beklerken benim degerim 8000 lerdeydi. Bende neden boyle oldugunu sordugumda ikiz olabilir dedi. Bakalim Allah'tan hayirlisi herseyin kizlar. Once saglik.[/QU
Haftaya kalp atisi icin gidicem kontrole. Belki o zaman belli olabilir. Ama siz 7. haftalarda ikinci keseyi gordugune gore benim de o haftalarda netlesir heralde. Beta degerimi doktor 2000 lerde beklerken benim degerim 8000 lerdeydi. Bende neden boyle oldugunu sordugumda ikiz olabilir dedi. Bakalim Allah'tan hayirlisi herseyin kizlar. Once saglik.
slm kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mı.
Günaydın anne adayları,
aranızda ikizlere hamile olup özel sağlık sigortası kullanan varmı acil cevap bekliyorum
muayene ücreti normalin iki katı veya daha fazlası alındı ve sigortamdan kaynaklı olduğu çoğul gebeliklerde bu şekilde alındığı söylendi böyle birşey yaşayan yada yok bende kullanıyorum ama böyle olmadı diyen lütfen cevap yazssın..
Canım teşekkür ederim cevap verdiğin için ama arkadaşına sorma imkanın varmı birinci ağızdan detaylı öğrenebilsem keşke sigorta şirketim türk tabiblerin belirlediği birşey deyip çıktı işin içinden yani tam yaşayan biri varsa netleşirsem belki itiraz falan edilir ne bileyim rabbim sağlık versin parasında da değilim ama neticede neden sömürülelim o parayı çocuklarıma kullanırımCanim ben ozel sigortali degilim ama arkadasim ikiz cocuk sahibi ve ozel sigortaliydi. Muayene parasi iki kat falan alinmiyordu. Sigorta sirketi ile ikiz gebelik tek gebelik diye bir anlasma yapilmiyor, dogum sigortasi diye anlasma yapiyosun bence ara sigorta sirketi temsilcini gorus derim onunla zaman kaybetmeden.
Canım teşekkür ederim cevap verdiğin için ama arkadaşına sorma imkanın varmı birinci ağızdan detaylı öğrenebilsem keşke sigorta şirketim türk tabiblerin belirlediği birşey deyip çıktı işin içinden yani tam yaşayan biri varsa netleşirsem belki itiraz falan edilir ne bileyim rabbim sağlık versin parasında da değilim ama neticede neden sömürülelim o parayı çocuklarıma kullanırım
canım bende test gününden 15 gün sonra ilk muayeneye gittim kalp atışları ile beraber iki keseyide gördük Rabbim hepimiz için hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsinmerhaba arkadaşlar bugün kese görmeye gittik çok şükür bir kese görüldü ama dr sanki ikinci de tutunmaya çalışmış olmamış gibi ama belli olmaz dedi 10 gün sonraya kalp atışlarını duymaya gün verdi Rabbim izniyle tabi..
sizde nasıl oldu direk göründümü sonraki muayenelerde ikincikeseyi görenler varmı aranızda merak ettim
hepinizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler geçirmesini gönülden diliyorum bir avazda bebislerinizi kucağınıza alrsınız inşallah
amin canim bende hep hayurlisini istiyorum tek ikiz hic farketmez Rabbim kucagimiza saglikli nasil alacaksak onu nasip etsincanım bende test gününden 15 gün sonra ilk muayeneye gittim kalp atisları ile beraber iki keseyide gördük Rabbim hepimiz için hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?