2015 de ikiz annesi olacaklar!!

sağol canım, bilmem ki tecrübelerime dayanarak diyorum dedi.yarın kontrolümüz var bakalım ne durumdalar çoook merak ediyorum.. :) büyüdümü kalp atışını duycakmıyım pıtırcıklarımın :) hımm normalde zayıfmıydın orta kilolu mu ben 170 boyunda 63 kilodayım yani görüntü orta :) ben son doğuracağımız halimizi çok merak ediyorum yaa iştahı açık bi insan olarak cinsiyetleri bellimi

inşallah sonuna kadar sağlıkla gider sağlıklı bebeişlerin olur... bnmde sabah bulantıları başladı halsizlik var ,kusma fln olmaz inşallah hayırlsı bakalım,yarın kontrole gitcez bebişlerimizi görcez inşallah

tabi canım onların sağlığı daha önemli. ama son ayları da düşün bence. ikiz hamileyiz sonuçta 2 bebek son aylar zor geçecek bir de kendimiz kilolu olursak daha da zor olur gibi geliyor. beni hatta diyetisyene yönlendirdi. sen de diyetisyen yardımı alabilirsin. ben de 46 kg hamile kaldım 47 gibi bişeyim sanırım aç tok değişiyor.

Canim benim de tup bebek ve bu kisa surede 4.5 kilo aldim.hafif ohss var asiri siskinlik yapiyor diye bende dogru duzgun birsey yiyemiyorum.icecegim sut ayran yiyecegim meyve ceviz genelde siskinlikten dolsyi birini yesem digeri kaliyor.baldirlarim bile sismis cizmelerim olmuyor.bence bu tup bebek isleminden kalma bir odem.o kadar cok hormon ilaci kullandik ki vucut ne yapsin.ama biz dikkat edelim hamur isi tatli yemeyelim de gerisi bos.kilo alirsak saglikli dogsun bebislerimiz veririz.

Ben neyi azaltayim daha da diye düşünüyorum. Evet ya çok kilo kipirdatmaz yerimixden valla...Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inş saglicakla

Dediğin gibi siskinligimiz le büyüyor gobisler.hamur isi ve canım coook istesede tatlı da yokRabbim yavrularimizi sağlık versin inş

Merhaba Ben de 20 haftalik ikizlerime hamileyim, dogal yolla kaldim. 5 kilo aldim. Bence cok kilo alma :)

ayyy ne kadar güzel yaaa çok az almışsın ben şimdiden 10 kilo aldım. iştahım açıldı baya..... hayırlısı artık inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza.....

haklısın canım. çok sağol tekrar. bu arada sen çatlak kremi kullanıyorsundur değil mi? 3. ay sonunda mı başladın ne kullanıyorsun?

canım ya açıkçası ben çatlakları çok kafama takmıyorum. zaten hamilelik öncesinde şişmendım ve defalarca kilo alıp verme şeklindeydi durumum. çatlak kremi olarak mustela kullanabilirsin. veya biraz daha pahalı Lierac diye bi krem var. ya da krem yerine dogal bişeyler kullanmak istiyorsan badem yagı ile masaj yapabilirsin. ama en önemlisi hamilelik döneminde cilt gerilecegi için bol bol su içmek. bi de arkadaşlarımın söylediği şey bu çatlak oluşumu ırsi bir durum oldugu. (mesela biri diyo ki aaa benim annem 3 çocuk dogurdu hiç çatlağı yoktu benim de olmadı :)

Canim allah bebeislerini sana bagislasin dr benim dusunceme gore tecrubelerini biraz erken konusturmus ben cunku ikinci bebegin varligini anca 7.haftada ogrendim.benim boy kilo oranim normal.56ile basladim simdi bir gun 57 i kuru birgun 58 kusuru goruyorum.bende normalde cok istahliydim.ama gebelikle beraber normal insan istahi oldu iki kucuk erkekim var her hangi bir yanilma yoksa:)

Kizlar ben kantaron yaginin catlaklara iyi geldigini duydum.yara kapatici etkisi zaten var.ellerim kaynar suda yandigibda kullanmistim hic iz kalmadi simdi arada gobusume onu suruyorum.
Bu hafta da cok siddetli oksuruk ve geniz akintisi sorunum basladi.dr antibiyotik yazdi ama dogum dr iki gun ilacsiz mucadele onerdi.siddetli oksuruk erken doguma sebep olabilirmis.heryanim viks suan baska tavsiye verecek olan var mi. birde konusmuyorum el isreti diline gectim :)

ayy maşallah oğluşların sağlıkla doğar inş. canım,bn dr. beğenmiyordum ama sanırım tecrübeliymiş..bebeğin biri kaybolmuş bugn gttik geldik ...şu an da tek hamdolsun vardır bundada bi hayır henüz hissetmedğimden çok fazla üzülmedim korkuyordum zaten ikiside sağlıklı olurmu nasıl olur diye..ama insan yinede üzülyormuş yaa

kizlar bir cogunuzda kendi ilk zamanlarimi gördum.biz 32 haftalik olduk insallah ocaga kadar da tasiyabilirim bebislerimi.kilo konusunu konusmussunuz son aylarda daha fazla alindigi bir gercek.ama o zamanda bebislerin kilosuna odaklandiginiz icin kendi kilonuzu unutacaksinzi.ben catlak kremi lierac kullandim kesinlikle bünyeyle alakali malesef catladim.

Allah kalan bebisine saglik versin canim hic uzulme ileri asamada bunu yasamaktansa direk simdi olmasi cok daha iyi olmus bebisin kalp atislarinida duymussunuzdur

Allah kalan bebisine saglik versin canim hic uzulme ileri asamada bunu yasamaktansa direk simdi olmasi cok daha iyi olmus bebisin kalp atislarinida duymussunuzdur
evt kalp atışını duyduk çok şükür ,çok güzeldi ama bn anlayamadım şaşkın şaşkındım yine :) :) bnde öyle düşünyrm canlanıp ii gördükten sonra fln kaybetseydik daha çk üzülcektim hayırlısı Rabbim hakkımızda hayırlısını daha ii bilir ,hamdolsun

evet tabi cilt ve ırsi çekim önemli. benim cildim kuru zaten hamilelik öncesi inceydim ama yine de çatlaklarım vardı. muhtemelen hamilelikte de ne yapsam olur gibi geliyor... bakalım göreceğiz ilerleyen zamanlarda. ama bu son bir haftada karnım çok şişti. bir haftada değişir mi değişiyormuş demek ki biraz da tabi fazla hareketsizlikten olabilir...

Tatlim bende arastirdim.ozel kent hastanesinde Prof.dr.namik demir. Bu isin piri diyorlar ama randevu almak sikintiymis.bakalim arayacagim birazdan
Canim merhaba, ben izmire gidemedim, bugun aydinda alper tanriverdi diye bi dr varmis ona gittim. Ama iyice sinirlerimi ziplatti, bebeklerde sorun goremedi ama kilomla kafayi bozdu. Ben epey kiloluyum, 21 haftada da 5 kilo almisim diye demedigini birakmadi, neredeyse azarladi diyebilirim, bir de kilom yuzinden kalplri y am inceleyememis 4 hafta sonra yine gel dedi. Gidip gitmeme konusunda emin degilim.

Merhaba ebruli bende 31+3 üm nidilat kullanyrm doğumu erteliyomş kasılmayı azaltyomş kasılmam olmştu29. Haftada üç güm hastanede kaldım senin nasıl gidiyo toplam kaç kilo aldın ben 16 kilo aldım şuan73 kiloyum bide nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…