- 14 Eylül 2014
- 69
- 27
- 18
- 40
Tebrikler inshallah hepimiz saglikla kovushuruz :)Merhaba 2015 ikiz anne adaylari :) Rabbim nasip ederse bende 2015 ikiz annesi olacagim.8+4um.Rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insaAllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler inshallah hepimiz saglikla kovushuruz :)Merhaba 2015 ikiz anne adaylari :) Rabbim nasip ederse bende 2015 ikiz annesi olacagim.8+4um.Rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insaAllah.
amin canim bende hep hayurlisini istiyorum tek ikiz hic farketmez Rabbim kucagimiza saglikli nasil alacaksak onu nasip etsin
amiiiiinnn inşaALLAHMerhaba 2015 ikiz anne adaylari :) Rabbim nasip ederse bende 2015 ikiz annesi olacagim.8+4um.Rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insaAllah.
öncelikle hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. biz keseleri bat tarihinden 10 gün sonra gördük biri 4+5 biri 5+3 günlüktü buarada karından yapılan ultrasonla gördü doktoromuz. 1 hafta sonra yani 6.haftada kendilerini ve kalp atışlarını gördük, 7.haftada da kalp atışlarını duyduk.. hakkında hayırlısı neyse o olsun canımmerhaba arkadaşlar bugün kese görmeye gittik çok şükür bir kese görüldü ama dr sanki ikinci de tutunmaya çalışmış olmamış gibi ama belli olmaz dedi 10 gün sonraya kalp atışlarını duymaya gün verdi Rabbim izniyle tabi..
sizde nasıl oldu direk göründümü sonraki muayenelerde ikincikeseyi görenler varmı aranızda merak ettim
hepinizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler geçirmesini gönülden diliyorum bir avazda bebislerinizi kucağınıza alrsınız inşallah
Cok sagol canim Rabbim hayirlisini versin. oo Masallah sen yarilamissin Rabbim saglikla huzurla evlatlarini kucagina almayi nasip etsin insallah...öncelikle hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. biz keseleri bat tarihinden 10 gün sonra gördük biri 4+5 biri 5+3 günlüktü buarada karından yapılan ultrasonla gördü doktoromuz. 1 hafta sonra yani 6.haftada kendilerini ve kalp atışlarını gördük, 7.haftada da kalp atışlarını duyduk.. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
canım bebiklerin hayırlı olsun ben tüp bebek yöntemiyle (ayrı yumurta) ikiz hamileyim doktorlar her zaman en kötü ihtimallerden bahsediyorlar inşaALLAH doğumuna kadar herşey güzel geçer ALLAH C.C size bağışlasın yavrularınıSlm arkdaşlar bnde bat a göre 8+2 günlük ikizlere hamileyim.. Ancak benimkiler tek kese içerisindeler.. Doktor riskleri var dikkatli ol fln dedi.. Bu konuda bilgi sahibi olan yada benim gibi tek kese ikiz gebelik yaşayan varmı ? Bide aşırı bulantım oluyo ama olsun sağlıklı olsunlarda :)
Canım allah razı olsun inşallah hepîmizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...canım bebiklerin hayırlı olsun ben tüp bebek yöntemiyle (ayrı yumurta) ikiz hamileyim doktorlar her zaman en kötü ihtimallerden bahsediyorlar inşaALLAH doğumuna kadar herşey güzel geçer ALLAH C.C size bağışlasın yavrularını
amiiiiiiinnnnn canım inşaALLAHCanım allah razı olsun inşallah hepîmizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
Slm arkadaslar aranizda kasilmasi sertlesmesi olan varmi
28 haftaligim canim evet ama doktorlar hic bisey yapmiyo duzenli hale gelirse ozaman gel yatis yapariz diyorlar zaten rahim agzi boyundada kisalik var inanirmisin lavabo disinda hep uzandigim halde gunde bi 30 defa oluyordurSlm...kaç haftalık hamilesin canım? Kasılmalarönemli. ..
Canim sen ne guzel 3o lu haftalardasin masallah rabbim banada nasip eder insallah senin kasilmalarin nasil benimkiler karnim tas gibi oluyo ve nefesim daraliyor o an ve uzandigim yerde yonumu degistirsem dahi hemen kasilmam oluyo ben simdiden yatamiyorum uykumda donerken karnimda agri oluyorMerhaba arkadaşlar yeni hamileleri ilkönce tebrik ederim allah sağlıklı kolay bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin. Merak ediyorum da benim gibi son 30 lu haftalarda olan var mı benim erken doğum riskim var her an doğum olabilirmiş zaten iyice ağırlaştım sancılar kasılmalar filan arttı, yatmakta uyumakta çok zor olmaya başladı ama çok şükür dayanılmayacak şeyler değil. Doğumun yaklaştığını anlamanın bir yolu var mı acaba hangi kasılma ve ağrı doğum sancısı hangisi normal sıkıntılar bilemiyorum. Birde ben artık her hafta kontrole gidiyorum sizde öyle misiniz?
Canim ben hamileligimin basindan beri uzaniyorum bebislerimi 6. Tup bebek tedavisiyle Rabbim nasip etti ilk once dusuk riski sonra rahim agzi boyu kisaligi ve simdide kasilmalar ve artik sadece lavabo icin kalkabiliyorumÖnemli değil sor tâbi sonuçta bizi bizden başka kimse anlayamaz ve yardım edemez :) benim bu haftaları görmem pek kolay olmadı cnm yaklaşık 2 aydır yatıyorum çünkü bacağımı kırdım ve ameliyat oldum yoksa bu kadar süre yatmaz çk daha erken doğururdum belkide böylesi hayr mış benim için. Benim 30. Haftadan beri var kasılmalarım, bel ve alt karın ağrılarım. 30. Haftada ciğer geliştirici iğnemi oldum sen oldunmu? Benim kasılma dediğim şöyle oluyor. Karnımın genelde iki tarafı da ayrı ayrı taş gibi oluyor ben başta aa ne güzel poposunu dayadı deyip seviyordum meğersem kasılıyorlarmış evlatçıklarım :) neyse işte taş gibi oluncabenim yüzümü ateş basıyor, nefesim daralıyor hemen ayağa kalkmak yada oturmak istiyorum. Nst de bebek harejrt edince kalp atışı gitti ekranda o sırada karnımın tan kısmı taş gibi oldu o sırada sancım yada kasılmam 20 lerden 70 lere fırladı sonra düzeldi hemşire bebek hareketinden dolayı olmuştur doğum sancısı değil bu dedi rahatladım. Ben aylardır gece uyuyamıyorum sabah anca sızıyorum o da 15 20 dk.lık uykular oluyor. Bende bşrtek karın var kocaman öyleki otururken bile bacaklarıma deyiyor acıyor neyseki az kaldı ben bu ay doğururum gibime geliyor zaten
Merhaba arkadaşlar yeni hamileleri ilkönce tebrik ederim allah sağlıklı kolay bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin. Merak ediyorum da benim gibi son 30 lu haftalarda olan var mı benim erken doğum riskim var her an doğum olabilirmiş zaten iyice ağırlaştım sancılar kasılmalar filan arttı, yatmakta uyumakta çok zor olmaya başladı ama çok şükür dayanılmayacak şeyler değil. Doğumun yaklaştığını anlamanın bir yolu var mı acaba hangi kasılma ve ağrı doğum sancısı hangisi normal sıkıntılar bilemiyorum. Birde ben artık her hafta kontrole gidiyorum sizde öyle misiniz?
28 haftaligim canim evet ama doktorlar hic bisey yapmiyo duzenli hale gelirse ozaman gel yatis yapariz diyorlar zaten rahim agzi boyundada kisalik var inanirmisin lavabo disinda hep uzandigim halde gunde bi 30 defa oluyordur
24 ve 26 haftaliklen birer hafta hastanede kaldim ozaman sancilarim vardi bu iki haftadirda kasilmalar var simdilik rahim agzi boyunu etkilemedigini soyluyorlar
Allah korusun dogum olsa yasarmi bebeklerim 28+ 5 gunlukler cok korkuyorum bi 32 haftaya gelseydik ozaman rahatlardim
teşekkür ederim canım amin cümlemizin evlatlarını bağışlasın RabbimCok sagol canim Rabbim hayirlisini versin. oo Masallah sen yarilamissin Rabbim saglikla huzurla evlatlarini kucagina almayi nasip etsin insallah...
canım benimde kasılmalar im çok oluyo hareket edince yada ayakta kalınca özellikle bu hafta kasık ağrısıda başladı ama önemli olan düzenli olmasi 5 dakikada bir falan bide tabi kanama vs eşlik ediyorsa hemen doktora gitmelisinMerhaba arkadaşlar yeni hamileleri ilkönce tebrik ederim allah sağlıklı kolay bir hamilelik geçirmenizi nasip etsin. Merak ediyorum da benim gibi son 30 lu haftalarda olan var mı benim erken doğum riskim var her an doğum olabilirmiş zaten iyice ağırlaştım sancılar kasılmalar filan arttı, yatmakta uyumakta çok zor olmaya başladı ama çok şükür dayanılmayacak şeyler değil. Doğumun yaklaştığını anlamanın bir yolu var mı acaba hangi kasılma ve ağrı doğum sancısı hangisi normal sıkıntılar bilemiyorum. Birde ben artık her hafta kontrole gidiyorum sizde öyle misiniz?