2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ayy inanmiyorum dogum yaptimi insallah bebeklerde kendiside sagliklidir. Ya bende sizin whatsapp grubuna girmek istiyorum dediginiz arkadasa ozelden noyu msj attim ama geri donus olmadi sen whatsappdan konusursan soylermisin benide eklesin

Bana numaranı özel mesajla atar mısın yazayım eklesinler..

Kendi ve bebekler nasıllarmış?bizim adımıza da tebrik edin :)

@mekkekusu mekekusu allah bebişlerine saglikli ömürler nasip etsin. Senin sagligin sihatin nasil,
Yanlis hatirlamiyosam sanci ve acilmadan hastanede yatmistin, eve cikmistin. Doğum nasil oldu yine sancimi geldi. kacinci haftadaydin. Bebisler nasillar, kaç kilo doğdular. Ucunuzde iyisiniz inslh

Canim ben de 31+3 um bugün
.30+5 te hastane de yattım ozaman 1700 du kilolari..benim de tüp bebek

Ay bu kaşıntı beni mahvedecej doktor fenistil diye bi jel verdi kullanan varmi acaba
Kaşıntı deme hamileliğim 3ay bulantiyla geçti sonra ne kadarda rahat tim kaşıntı başlayana kadar gece uykumun arasında kasinjyorum deli gibi bacakların haritaya döndü excipial lupo BiDe dermovet krem verdi çoksa fayda etti diyemicem doğumla anca geciyomus sabredip beklicez

Ay bu kaşıntı beni mahvedecej doktor fenistil diye bi jel verdi kullanan varmi acaba

Kızlar excipial fenistil hiçbiri yaramadı cildiye doktoruna gittim azaltti en azından günde bir kere suruyorum kortizon varmış içinde o yüzden advantan m losyon ve kasinti cildirtmadikca icme dedi allerset hap bana fayda etti bilginiz olsun. Karbonatlı soğuk su ile vücudunuzu silin ıslak soğuk havlu da işe yarıyor çok sürmeden...

Herkese merhaba pazar günü dogumum gerçekleşti. 30+2 Günlükken. Normal kontrole gitmiştim. Rahmimin tamamen açıldığını ve bebeğin ayaklarının ve kordonu nun rahmin ağzında olduğunu gördük. Doktor suyun patlar sa doğum başlar çocuk kanala girer ters gelip kordona dolanabilir dedi. Buda bebeği kaybetmemiz demekmis. Hastaneye yatış yaptık. Saat 6 da doğuma alındım. 2 kere epidural anestezi için ilaç verildi fakat Uyusmadi. Daha sonra genel anestezi yapıldı. 18.46 da oğlum 18.47 de kızım dünyaya geldi. Oğlum 2020 gr. Kızım 1940 gr doğdu. Oğlumun hiçbir problemi yoktu. Kızımın biraz solunum sıkıntısı olduğu için burnundan oksijen veriyorlar di. Çok şükür bugün kızım da atlattı ve onunda hicbirseyi yok. Ben bugun eve ciktim. Iyiyim çok şükür. Bebekler hastanede enfeksiyona karşı tedbir amaçlı tutuluyor. 1 hafta 10 güne kadar yanımızda olacaklar ins. Beni merak edip soran herkese sonsuz resekkurler. Allah herkese kolay dogum nasip etsin.

Bana numaranı özel mesajla atar mısın yazayım eklesinler..

mekekusu hayırlı olsun inş sende bebişlerinde sağlıkla çıkarsınız hastaneden

Ay maşallah size mutlu son olmuş çok sevindim :) erken geldi yaramazlar ama anneleri içerde iyi bakmış tombikler maşallah kiloları çok iyi. Ailecek çok geçmiş olsun canım Gül'e Gül'e büyütün

Canim gozunaydin geçmiş olsun...haftasina gore kilolari çok iyi masallah...ben 30+5 te 1700 dedi doktor. .benimkiler baya zayıf geldi

günaydın kızlar. Kafama bir şey takıldı yeni doğum yapanlar ya da yapacaklar mutlaka bilginiz vardır. Kuvez ücretleri ne kadar acaba. Doğum planı yaparken küvez araştırmasını nasıl yapıyorsunuz

günaydın kızlar. Kafama bir şey takıldı yeni doğum yapanlar ya da yapacaklar mutlaka bilginiz vardır. Kuvez ücretleri ne kadar acaba. Doğum planı yaparken küvez araştırmasını nasıl yapıyorsunuz
Küvez ücretsiz. SGK karşılıyor. Bazı ilaçları karşılamayabiliyor. Tabi hastanenin SGK ile anlaşması olması lazım. Memorial ın yok anlaşması bildiğim kadarıyla.

Küvez ücretsiz. SGK karşılıyor. Bazı ilaçları karşılamayabiliyor. Tabi hastanenin SGK ile anlaşması olması lazım. Memorial ın yok anlaşması bildiğim kadarıyla.

Bazı sitelerde günlük ücret yazmışlar şu kadar diye. Ben üniversite hastanesine gidiyorum. Kontrole gidince sorayım artık ücret var mı diye.

Cok tesekkurler cnm. İnş sizde sağlıkla kucağıniza alırsınız.

Canim gozunaydin geçmiş olsun...haftasina gore kilolari çok iyi masallah...ben 30+5 te 1700 dedi doktor. .benimkiler baya zayıf geldi

Cnm bebekler gerçekten iyi gelişmiş. 34 hafta ile uyumlu dedi doktor. Çok güzel beslemissin dedi. Bide eşimin ve benim iri yapılı olmamıza bağladı bu durumu. Siz irisiniz bebeklerde iri dedi.

Cnm şuanda bütün hastanelerde yeni doğan kuvez ücretsiz. Sadece ben bu hastanede doğum yaptım diğer hastanede kuveze girsin diyemiyorsun hangi hastanede doğum yaptiysan bebek oradaki kuveze giriyor. Eğer yer yoksa başka bi hastaneye gonderiyorlar. O yüzden doğum yapacağın hastanenin yeni doğan kuvez bilgilerine bak. Yeni doğan yogun bakımı devlet tarafından onaylı olmasi gerekiyor. Yoksa devlet karşılamıyor .

Teşekkürler canım daha çok erken ama merak etmiştim :) Sana da bebişlerine de sağlıklık, mutluluk diliyorum

Anladım pekj nasılsın agrin felan varmj sezeryan dan dolayi

Allah analı babalı büyütsün mekekusu gözunuzaydin darisi bizlere insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…