- 21 Temmuz 2011
- 340
- 178
- 103
Amin canim rabbim sizlerind e saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Yazdıklarını okurken agladim valla cok saol iyi olmaniza sevindim allah evlatlarinla mutlu mesut bir hayat nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim rabbim sizlerind e saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Yazdıklarını okurken agladim valla cok saol iyi olmaniza sevindim allah evlatlarinla mutlu mesut bir hayat nasip etsin
Sagol canim .Allah size de nasip etsin saglikla kucaginiza alin yavrularinizi.Canım çok merak ediyodum seni özellikle privia dan dolayı çok mutlu oldum Gül'e Gül'e büyüt bebişlerini
Sagol canim .Allah size de nasip etsin saglikla kucaginiza alin yavrularinizi.
Salam canim mende 29+1 heftelik hamileyem qasinti mendede olur geceleri yata bilmirem.aynen sendeki kimi menimde qarnimda sertlesme olur ama men sam qoyuram INDOMETACIN sami.Slm kızlar bugün itibariyle 30+ 1 günlük olduk ara ara bebeklerim sertleşip taş gibi oluyorlar geçen çarşamba da erken doğum sancısıyla hastaneye yattım ilaç ile durdurdular çok şükür ama korkuyorum da birde vücudumun heryeri kaşınoyor böyle olan var mı
Slm kızlar bugün itibariyle 30+ 1 günlük olduk ara ara bebeklerim sertleşip taş gibi oluyorlar geçen çarşamba da erken doğum sancısıyla hastaneye yattım ilaç ile durdurdular çok şükür ama korkuyorum da birde vücudumun heryeri kaşınoyor böyle olan var mı
Bu gruptan 2 arkadasimizin daha var asiri kasintisi. Watsap grubumuz oldugu icin orda konjsuyoruz daha ziyade. Buraya pek goremiyorlar sanirim. Ama ona ssenden bahsedecegim. Belki benzer bir durum yasiyorsunusdur.
gruba nasıl katılabilirimBu gruptan 2 arkadasimizin daha var asiri kasintisi. Watsap grubumuz oldugu icin orda konjsuyoruz daha ziyade. Buraya pek goremiyorlar sanirim. Ama ona ssenden bahsedecegim. Belki benzer bir durum yasiyorsunusdur.
Slm kızlar bugün itibariyle 30+ 1 günlük olduk ara ara bebeklerim sertleşip taş gibi oluyorlar geçen çarşamba da erken doğum sancısıyla hastaneye yattım ilaç ile durdurdular çok şükür ama korkuyorum da birde vücudumun heryeri kaşınoyor böyle olan var mı
gruba nasıl katılabilirim
Benimde çıkmıştı 3 hafta çok dikkat ettim bibdahaki açlık tokluk askerine bakıldı normal çıktı ama zaten çok yüksek değildi sonrada canım bişey çektiğinde yiyorum ama abartmuyorum inşallah senin de düşer çünkü isteyipte yiyememkn sinir bozucu
Merhaba canım bende 31+3 haftalik hamileyim...3 gün önce sancı yla hastanede yattım ilaçla durdurdular..kaşıntı bendede çok fazla..gebelik kolestazina baktirdim bişe cikmadi..ama artık kasintidan agliyorum öldürdü beni...sertleşme pek olmuyor yada ben anlamıyorum. ..ama sancı anlasilmayacak gibi değildi valla..bebeklerin kaç kilo canimSlm kızlar bugün itibariyle 30+ 1 günlük olduk ara ara bebeklerim sertleşip taş gibi oluyorlar geçen çarşamba da erken doğum sancısıyla hastaneye yattım ilaç ile durdurdular çok şükür ama korkuyorum da birde vücudumun heryeri kaşınoyor böyle olan var mı
Iyi sevindim dikkat edersin arada canınin istediğini yersinBugun 100grlik seker yuklememde yapildi. Bir defa glikozu içmeden, 3 kez de glikozu içtikten sonra saat basi olmak üzere toplamda 4 kez kan alindi, çok şükür şekerim korkutucu boyutta değil, yani insulune gerek kalmadi. Ama diyete devam.
Seninde dediğin gibidir da dedi. Canim birşey çekerse abartmadan azcik yiyebilirsin dedi. Çok sevindim, amman cok suku, yuksek cikar da bebislerede geçer diye çok korkum var di
1176 ve 1127 cnm seninkiler ne kadar kaşıntıyı dıktora söledim normal dedi sertleşme ve kasılma için de aradım dr bol su iç ve dinlen dedi cuma kontrolüm var bakalım ne olacak bir de tüp bebrk tedavisiyle hamile kMerhaba canım bende 31+3 haftalik hamileyim...3 gün önce sancı yla hastanede yattım ilaçla durdurdular..kaşıntı bendede çok fazla..gebelik kolestazina baktirdim bişe cikmadi..ama artık kasintidan agliyorum öldürdü beni...sertleşme pek olmuyor yada ben anlamıyorum. ..ama sancı anlasilmayacak gibi değildi valla..bebeklerin kaç kilo canim
Hoş geldin...Rabbim sana kolaylık versin.. İnşallah hepimizin bebişleri gününü doldururlar ...yaa hiç sorma bu kaşıntılar bendede var kolestaz olabilir mi.. kolestazın belirtilerinden biri idrar rengin koyulaşmasıymış..benim idrarımda 3 haftadır koyu renkte...önemsememiştim ama iki gün sonra dr.randevum var ona soracağım.Slm herkese. Uzun zamandır giremiyorum. Whatsup grubu olunca burada tek tek sayfa açıp okumak biraz zor geliyor. Malum internette çok yiyor burasi. Bilenler bilir 20. Hafta dan beri yatıyorum ve çok şükür dün 31. Haftaya girdik. Hala acilmam 2 cm. Bebeklerde 1700 gr. Civarında . Sadece tuvalete ve yemeğe kalkiyorum . Onun dışında hep yatış . Şu anda tek sorunum aşırı progestan alımına bağlı kaşıntı. Kollarim ellerim avuç içlerim ayaklarimin altı bacaklarım uyuz gibi kasiniyor. Dün cildiyeye gittik. Yapacak bişey yoj doğuma kadar böyle dedi. Krem verdi. Verdiği kremi bir gecede bitirdim. Düşünün nasıl kasiniyo inş bebekler 3 hafta daha durur 34 ü görürüz. 2 kiloyu da gecerler allah herkesin yardımcısı olsun.
benim de öyle fakat geçen bi ara kaşıntı olmuştu..geçti..Benimde oluyo canim bayagidir.geneldr sulu.arada sarimtirak ama kaşknti yok
ayyy kıyamam ne güzel yatıyolar kardeş kardeş...kaç haftalıktı.. görüntüde ne kadar net Maşallah... ben ultrasyonda hiçbişi anlamıyorum görüntüler çok karışık gibi..
Hoş geldin...Rabbim sana kolaylık versin.. İnşallah hepimizin bebişleri gününü doldururlar ...yaa hiç sorma bu kaşıntılar bendede var kolestaz olabilir mi.. kolestazın belirtilerinden biri idrar rengin koyulaşmasıymış..benim idrarımda 3 haftadır koyu renkte...önemsememiştim ama iki gün sonra dr.randevum var ona soracağım.
mekekusu doğum yaptı bizim whatsapp grubumuzun ilk bebekleri doğdu arkadaşlar..
kolestaz kısmını geçtim ben pupp oldum cildim tamamen döktü benim gecmeyebilir dedi cildiye doktoru doguma kadar kaşıntı da mevcut..