• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Tesekkur ederim. Şuanda hastanedeyim. 3 cm açıklık varmış. 32 haftalık çok riskli dediler. Sancıları durdurdular. Bu gece gözlem yapılacak. İnş yarın gönderirler..
Bu arada ankara zekai tahirdeyim. Kuvez yokmuş burada Devlet hastanelerinin hepsindeki kuvezler dolu dediler. BBurada bile yoksa nerde olacak anlamadım.
Zekai tahir gibi bi hastanede nasil kuvez yok anlamiyorum yaa.Allah kimseyi zor durumda birakmasin.gecmis olsun canim.

Ya benim dezavantajı yatamamak oldu zaten. İki cocuk, biri 4, biri 6. Bi de ankaraya ziyarete gelmiştik.
Dinlenmek lazım. Kalkmam artık. Dogurana kadar ankaradayim heralde. Sizler de dikkat edin kendinize. Bol bol dinlerin. İnş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...

Çok geçmiş olsun. Inşallah durur kuzular 3-4 hafta daha. 3 cm açıklık çok değil bu açıklıkla uzun süre durabilenler var. İnşallah sağlıkla gelsinler vakitlice :)

Zekai tahir gibi bi hastanede nasil kuvez yok anlamiyorum yaa.Allah kimseyi zor durumda birakmasin.gecmis olsun canim.
Çok yogunmus, hepsi doluymuş. Diğer hastanelerde ayniymis. Ama bi şekilde buluyorlar heralde.
Bugün de burdaymisim. Göndermiyorlar. Hayırlısı bakalım...

Kızlar ben henüz bebekleri tam anlamıyla hissedemiyorum kaçinci haftada hissetmeye başladınız?birde 22. Ve 30. Haftalarda çalısmam gerekiyor ögretmenim bi zarari olur mu ayakta durmamin rapor falan mi almaliyim ?

Kızlar ben henüz bebekleri tam anlamıyla hissedemiyorum kaçinci haftada hissetmeye başladınız?birde 22. Ve 30. Haftalarda çalısmam gerekiyor ögretmenim bi zarari olur mu ayakta durmamin rapor falan mi almaliyim ?
İlk gebeliklerde geç oluyor. 20-21 haftalıkken hissedersiniz inş. Anlarsın zaten. Gaz gibi falan değil.

20.hafta civarı hissettim ben ilk..bende ogretmenim 24 kadar çalıştım. Yaz tatiline girdik...doktoruna bi sor çalışma durumunu acaba riskin felan varmi ona göre calisirsin canım...ya da sadece seminerlere gidersin

Sen nasılsın kontrolün ne zaman

Ben Sıcaklardan berbat durumdayım nefes alamıyorum canım ya kontrolüm yarın heyecan Yaptım inş iyi Şeyler duyarım bakalım ne kadar oldu bizim tosbalar.
Doğum yaklaştıkça Kontrole gitmeyede korkuyorum Sancı felan çıkacak diye.
Seninde az kalmış kontrole sor bakalım Şişlğe ne diyecek ama bence baskıdan olan birşey

Kizlar benimde kontrolum yarin bakalim neler duycam dr dan bugunlerde daha cok agirlastim sanki yurumekte bile zorlaniyorum sag taraf kasigimda adet sancisi gibi agrilarim oluyo ara ara bi sorun olmasindan cok korkuyorum hayirlisiyla en azindan bi 6 hafta daha idare edebilselerde kuveze girmek zorunda kalmasalar cok iyi olcak hakkimizda hayirlisi bakalim

Ben Sıcaklardan berbat durumdayım nefes alamıyorum canım ya kontrolüm yarın heyecan Yaptım inş iyi Şeyler duyarım bakalım ne kadar oldu bizim tosbalar.
Doğum yaklaştıkça Kontrole gitmeyede korkuyorum Sancı felan çıkacak diye.
Seninde az kalmış kontrole sor bakalım Şişlğe ne diyecek ama bence baskıdan olan birşey
Bende baskıdan diye tahmin ediyorum..gece kasintilarina daha fazla dayanamayip bende yarın burda bi doktora gidebilirim kendi doktorum yurtdusindan gelene kadar kaşıntı sürerse mahvolurum..yarın gidersem buna sisligi söylemem ama...evet yaklaşıyor. .benim kuzen ikizleri 34 te dogurdu bi anda sancilandi açılma 8 cm olmuş. ..ben de korkuyorum o yuzdenn

Kizlar benimde kontrolum yarin bakalim neler duycam dr dan bugunlerde daha cok agirlastim sanki yurumekte bile zorlaniyorum sag taraf kasigimda adet sancisi gibi agrilarim oluyo ara ara bi sorun olmasindan cok korkuyorum hayirlisiyla en azindan bi 6 hafta daha idare edebilselerde kuveze girmek zorunda kalmasalar cok iyi olcak hakkimizda hayirlisi bakalim

Bende bugün çatlıycak gibi karnım bebeklerde bi hareketli 34 ü atlatsak hayırlıysa

Bende baskıdan diye tahmin ediyorum..gece kasintilarina daha fazla dayanamayip bende yarın burda bi doktora gidebilirim kendi doktorum yurtdusindan gelene kadar kaşıntı sürerse mahvolurum..yarın gidersem buna sisligi söylemem ama...evet yaklaşıyor. .benim kuzen ikizleri 34 te dogurdu bi anda sancilandi açılma 8 cm olmuş. ..ben de korkuyorum o yuzdenn

Canım bende kaşıntı 28. Haftadan beri var koleztas çıktı ilaç kullanıyorum geçti çok şükür yine yarın tahlillerimi yeniliycem inş senin kolestaz değildir ilaç kullanmak zorunda kalmazsın kaşıntıların nerelerde avuç içleri ayaklar kollar bacaklar kaşınıyo kolestazda genelde ama alerjide olabilir yarın kan tahlili ver ast alt safra asitleri onlardan belli oluyo.

Ay işte bende sancılanmaktan suyumun gelmesinden çok korkuyorum hayırlısıyla 34 36 dan sonra Planlı sezeryan olsun inş psikopata bağladım iyice

Kizlar merhaba yaklasik 1 haftadir arada su gibi akintim oluyo.yarin kontrolum var ama boyle bisey yasayan oldumu:110:
Su gibi akintimi? Benim hic bisiyim yokken su gibi akintim geldi hemen doktora gittim ve bebegin suyu oldugu ortaya cikti21 haftalikken erken dogumla kaybettim kizlarimi hemen doktora git canim.

Su gibi akintimi? Benim hic bisiyim yokken su gibi akintim geldi hemen doktora gittim ve bebegin suyu oldugu ortaya cikti21 haftalikken erken dogumla kaybettim kizlarimi hemen doktora git canim.
Sagol canim ozaman gittim.olur dedi doktor normalmis.bebeklerin suyunada bakti normal dedi.persembe ayrintili ultrasona girdim ordada sulari iyiydi.ben acaba bebeklerin suyumi diye sordum yok dedi.insallah oyle bisey degildir canim.

@ demiralp1 geçmiş olsun insllah 3 hafta daha dayanirlar haftaya alttan muayene edecekmiş beni de dr açılma var demesinden korkuyorum ama olsa bi belirti olurdu heralde bebklerimin biri 2350 diğeri 2050 gr aradaki kilo farkı açılmış çok fark olursa da erken alabiliriz dedi şimdilik 1eylul doğum olacak diyo insallah acele etmezler bugün her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne oldum hayırlısıyla vaktinde alalım kuzulrumizi insallah

Back