2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canim masallah bisey kalmamis.kilolarida iyi aslinda ikizlere gore sıkıntı yapma kendine.Allah hayirlisini sagliklisini versin

Canim masallah bisey kalmamis.kilolarida iyi aslinda ikizlere gore sıkıntı yapma kendine.Allah hayirlisini sagliklisini versin
Amin inşallah insan herşeyden nem kapıyor erken doğum korkusu başından beri var bende dr herşey normal desede düşünmekten alamıyorum kendimi sağlıkla dogsunlar hepimizin ki

Amin inşallah insan herşeyden nem kapıyor erken doğum korkusu başından beri var bende dr herşey normal desede düşünmekten alamıyorum kendimi sağlıkla dogsunlar hepimizin ki
Evet canim ikiz olunca herzaman var malesef ama sen atlatmis sayilirsin cok sukur.buarada rizelimisin

Kizlar hamimiza kecmis olsun.Bu istiler bizi birteher eledi.Azerbaycanda da havalar cox sicaq.Mende bide 3- üzlerdi.nefesim catmir.cox zor.Allah kolaylik versin.28+2gunluk hamileyim.

Kızlar bugün taburcu oldum şükür. Sancim geçti. Açıklık 3 cm, ama öncesinde iki normal doğum yaptığım için ondan kalmıştır dedi Dr. En az 3-4 hafta daha beklemesi gerekmiyomus kuveze girmemek için. Bu arada kız 1950 gr, erkek 2250 gr. Allah yardımcımız olsun inş...

Geçmiş olsun canim.Maşallah.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.ay son aylarda boyle sıkıntıli geçiyo demekki

AbArtmış biraz canım 34 ü bitir girmezler inş küveze.kiloları da iyi maşallah benimde 5 buçukta randevum var korkuyorum dua edin

Geçmiş olsun canım 34 ten sonra kuvoze girmiyor sanırım. .benim de 4 te randevum var..kendi doktorum yurtdışına gitmiş başka doktora gitcem inşallah iyilerdir

"Heyat, poSt, 42211671, member: 696607"]Kizlar hamimiza kecmis olsun.Bu istiler bizi birteher eledi.Azerbaycanda da havalar cox sicaq.Mende bide 3- üzlerdi.nefesim catmir.cox zor.Allah kolaylik versin.28+2gunluk hamileyim.[/QUOTE]
Burdada Sicaklar cok, gecengun acilde 2 paket serum verdiler. Simdi daha iyiyim .

Kizlar sabah 8 den beri hastanedeyim kontrole diye geldim yine sancilarim cikti yatis yaptilar koca bi serum yedim tekrar bakicaklar hala devam ediyosa ciger gelistirici igne vurcaklarmis bide kizim haftasina gore 2 hafta geride cikti onada bakilmasi icin baska hastaneye sevk edildim yarinda oraya gitcem sanirim cok moralim bozuk bu arada oglum 1,500 gr kizim 1,350 gr cikti bana dua edin insallah yatmak zorunda kalmam sancilarim dinerde ya bide oyle biseyki sancilari hissetmiyorum ben gayet iyiyim aslinda ama oyle degilmis bu daha kotu degilmi

Allah yardımcın olsun canım sancıların geçsin hemen
.kızında Gününü yAkalasın inş. Bende 5 te gidicem kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bulanıyo bakalım Hayırlısı Hakkımızda

Geçmiş olsun Bol bol dinlen inşallah vakitlice gelsin hepimizin ki

Canim nasılsın bende hastaneye geldim sancim çıktı eve gönderdi hiç kalkmadan yat diye sancı kaç çıktı canım yaziyodur...off çok korkuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…