• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Sol kasigim cokk agriyor azcik ayaga kalsam. Off daha 16 haftalik acile gittim obur pazar bisey yok dediler aslında. Ama tatilde oldu coknyurudum kalici olduxcok iyiydim inceden
Canim 3 gundur ne cektigimi bir bilsen.ozellikle geceleri sanci cektikce bebeklerde taş gibi oluyo icimde.acidan agliyorum resmen.hem tatil yorgunlugu hemde vantilator carpmasi.serum falan yedim.ama oturdummu kalkamiyom kalktimmi oturamiyorum.cok dikkat edin vallaha.iyiz diye herseyi yapmak istiyoruz ama artik dinlenmemiz lazim

Iyi aksamlar kizlar benimde 6 yasinda kizim var normal dogdu 4 kilo 80 gr dogdu yurt disindayim burda bir sorun olmadigi surece normal dogum oluyor su anda ikizlere hamileyim cift yumurta bir kiz bir erkek bir sorun olmazsa bunlarda normal olur dediler bakalim hayirlisi

Kizlar bebislerinizin isimleri netlestimi ya benim erkek belli ama kiza bir türlü isim bulamiyorum banay ardimci olurmusunuz anlami guzel bi isim ariyorum buyuk kizimin adi BUGLEM simdi erkegin ismi MEHMET EYMEN olcak mehmet kayinbabamin adi kizinda elmas olcak kaynanamin adi yanina isim bulamadim buglem ve eymene uyan bi isim de ariyorum acikcasi yardim edin bana
Ne iyi gelinsin kaynana kayinpeder ismi koyuyorsun annen baban bizimkini de koy demez mi:KK48:

Ne iyi gelinsin kaynana kayinpeder ismi koyuyorsun annen baban bizimkini de koy demez mi:KK48:[/QUOTE

Yok cnm bizimkiler ad koydurma meraklisi degiller esimin ailesi merakli boyle konularda kayinbabamin adi yine iyide yalan yok kaynanamin adini birazda gonulsuz koyuyorum napalim eslerimizi sevince basi seylerede katlanmak gerekiyo :-)

Sancim var. 25 dk da bir giriyor. Belim ve kasıklarım agriyor. Acile gidicem birazdan. İnşallah yalancı sancidir. Korkuyorum. Dua edin...

Off çıldırmış gibi kasiniyorum hamilelikte olabiliyomus son haftalarda çok koruyun kasimaktan kendimi byirtiyorum a ma gec iyi dr iki krem verdi ama ise yaramadı benim gibi olup bi çare bulan varmı uyumak istiyorum artik:KK42:

Off çıldırmış gibi kasiniyorum hamilelikte olabiliyomus son haftalarda çok koruyun kasimaktan kendimi byirtiyorum a ma gec iyi dr iki krem verdi ama ise yaramadı benim gibi olup bi çare bulan varmı uyumak istiyorum artik:KK42:
Bende 3 gundur öyleyim uyku ne mümkün özellikle geceleri oluyor haftaya kontrolüm var soyleyeecm

Sancim var. 25 dk da bir giriyor. Belim ve kasıklarım agriyor. Acile gidicem birazdan. İnşallah yalancı sancidir. Korkuyorum. Dua edin...
Canim gecmis olsun yalanci sanci agri vermez diye okudum. Ama korkma 34 sayilirsin sen. Hakkinda hayirlisi olsun. Karninda sertlesme oluyor mu? Bende yasadim persembe gunu aynisini. Internetten arastirdim biraz. 25 dk bir geliyorsa bu duzenli Sanci. Yalanci sanci düzensiz gelir gider, merak ettim durumunu yaz bakalim :/ tekrar gecmis olsun

Canim gecmis olsun yalanci sanci agri vermez diye okudum. Ama korkma 34 sayilirsin sen. Hakkinda hayirlisi olsun. Karninda sertlesme oluyor mu? Bende yasadim persembe gunu aynisini. Internetten arastirdim biraz. 25 dk bir geliyorsa bu duzenli Sanci. Yalanci sanci düzensiz gelir gider, merak ettim durumunu yaz bakalim :/ tekrar gecmis olsun
Tesekkur ederim. Şuanda hastanedeyim. 3 cm açıklık varmış. 32 haftalık çok riskli dediler. Sancıları durdurdular. Bu gece gözlem yapılacak. İnş yarın gönderirler..
Bu arada ankara zekai tahirdeyim. Kuvez yokmuş burada Devlet hastanelerinin hepsindeki kuvezler dolu dediler. BBurada bile yoksa nerde olacak anlamadım.

D demiralp1 çok geçmiş olsun canım daha önce Açıklık varmıydı bir gecede mi olmus 3 cm :(
Inş 3 cm le 3 hafta daha atlatın canım dün gece seni okudum korktum valla küvezsiz atlatırız inş

Tesekkur ederim. Şuanda hastanedeyim. 3 cm açıklık varmış. 32 haftalık çok riskli dediler. Sancıları durdurdular. Bu gece gözlem yapılacak. İnş yarın gönderirler..
Bu arada ankara zekai tahirdeyim. Kuvez yokmuş burada Devlet hastanelerinin hepsindeki kuvezler dolu dediler. BBurada bile yoksa nerde olacak anlamadım.
Sana küvez bulmak zorundalar. Bunu siz değil doktorlar hallediyor. Hastaneden çıkmayın doğum başladıysa eğer. Onlar nakil için hastane bulduklarında çıkış yaparsınız. Geçmiş olsun.

D demiralp1 çok geçmiş olsun canım daha önce Açıklık varmıydı bir gecede mi olmus 3 cm :KK43:
Inş 3 cm le 3 hafta daha atlatın canım dün gece seni okudum korktum valla küvezsiz atlatırız inş
D demiralp1 çok geçmiş olsun canım daha önce Açıklık varmıydı bir gecede mi olmus 3 cm :KK43:
Daha önce 2 doğum yaptım. Ondan da kalmış olabilir dedi Dr aciklik.. Sancı iki gündür oluyordu ama ağrılı değil, sertlesme şeklinde. Önemli olan düzenli olup olmaması zaten. 25 dk da bi düzenli olmaya başladı. Uzandığım halde gecmedi. Bel ve kasık ağrısı da eklenince geldim zaten. Bekliyorum şimdi. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Nidilat verdiler toplam 5 kere. Serum taktılar. Sancı durunca servise aldılar. Yani normal odaya. Gene sertlesme basladi. Dk tutucam düzenli mi diye.

Sana küvez bulmak zorundalar. Bunu siz değil doktorlar hallediyor. Hastaneden çıkmayın doğum başladıysa eğer. Onlar nakil için hastane bulduklarında çıkış yaparsınız. Geçmiş olsun.
Öyle dediler zaten ama şaşırdım yok deyince. Ankara bile sıkıntılı demekki.inş gerek kalmaz..

Daha önce 2 doğum yaptım. Ondan da kalmış olabilir dedi Dr aciklik.. Sancı iki gündür oluyordu ama ağrılı değil, sertlesme şeklinde. Önemli olan düzenli olup olmaması zaten. 25 dk da bi düzenli olmaya başladı. Uzandığım halde gecmedi. Bel ve kasık ağrısı da eklenince geldim zaten. Bekliyorum şimdi. Ciğer geliştirici iğne yaptılar. Nidilat verdiler toplam 5 kere. Serum taktılar. Sancı durunca servise aldılar. Yani normal odaya. Gene sertlesme basladi. Dk tutucam düzenli mi diye.

inşallah düzenli değildir canım Allah yardımcınız olsun

Canım Sancı nasıldı birde evde yat hiç kalkma
Ya benim dezavantajı yatamamak oldu zaten. İki cocuk, biri 4, biri 6. Bi de ankaraya ziyarete gelmiştik.
Dinlenmek lazım. Kalkmam artık. Dogurana kadar ankaradayim heralde. Sizler de dikkat edin kendinize. Bol bol dinlerin. İnş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...

Ya benim dezavantajı yatamamak oldu zaten. İki cocuk, biri 4, biri 6. Bi de ankaraya ziyarete gelmiştik.
Dinlenmek lazım. Kalkmam artık. Dogurana kadar ankaradayim heralde. Sizler de dikkat edin kendinize. Bol bol dinlerin. İnş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza...

Amin canım inş evet bana doktor günlük 15 ayakta kalabilirsin dedi bende dinlenmeye çalışıyorum senin 2 tane Afacan daha varmış Allah bağışlasın nasıl dinleneceksin :) amanin 4 çocuk :KK48:

Back