2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Bikini bölgesinde canım ne çok asagida ne çok yukarda serçe parmağı kadar baya sert bi sislik

Ben aynı sertliği geçen hafta hissettim doktora gittiğimizde, bende direk dudaklardan birinde hissediliyordu. Doktora özellikle belirttim şikayetimi. Bebekler aşağıda durmuyor, rahim ağzı uzunluğu gayet yerinde dedi. İçim rahatladı. O hafta rapor da alınca evde hep uzattım ayaklarımı ve geçti o sertlik/şişlik. Bir de o hafta çok kabızlık çektim. Bu hafta o şikayetim de kalmadı. Kendini çok yormuş olabilir misin?

Kızlar ben de 2013 ikiz annesiyim, 30 aylık olduk biz, 36+3 de doğum yaptım, sakin erken doğuracam demeyin kendinize, çanta falan konusmussunuz da bu öyle küçük bir ayrıntı ki, sıradan bir sırt çantası işinizi görür, zorlu ama bir o kadar güzel bir zaman sizi bekliyor, çok yipranacaksiniz ama değer, size yardımı dokunacak kimseye sırt dönmeyin, bir gün herkese ihtiyacınız olabilir, son sayfayı okudum sadece ama ates ölcer konusmussunuz, ben braun almıştım, kulaktan ölçer, memnunum, tavsiye ederim.soracaklariniz varsa baktıkça cevaplarim

Allah bagislasin yavrularinizi.. Büyütmüssünüz siz. Darısı bize inş..

Ilk gebelikmiydi masallah guzelce haftanizi tamamlamissiniz insallah bizlerde hayirlica haftalarimizi tamamlayip bebislerimizi kucagimiza aliriz

Byhn06 arkadasim dogumunu yapmissindir ikizler cokmu yoruyo bize geri donusun olmadi cok merak ediyorum durumunu bebislerini kisaca yasadiklarini bi ara firsatini bulunca bizi bilgilendirirsen cok sevirizz

Ben de geçen hafta hastane yattım. Bir de vertigodan dolayı sola yatamıyordum başım dönüyordu. Sağa yatmak iyi değilmiş diye sordum. Tek bebekte sola yatmayı öneriyoruz ama ikiz için bu geçerli değil nasıl rahat ediyorsan öyle yat dediler.

Buyuk ihtimalle cift yumurtadir dedi ama.bu sekilde tek yumurtada olabildigi icin net bisey demiyor.internettede arastirmistim olabiliyormus.insallah sorunsuz atlatiriz canim.benim ilk gebelik ondan hic tecrubem yok.
Ben de perinatologa gidiyorum. Benim de durumum seninle aynıydı. Tüp bebek tedavisi gördüm tek yumurtam gelişmişti o yüzden büyük ihtimal bebekler tek yumurtadır dedi önce. Ama sonra kontrollerde farkedilmeyen bir yumurtan daha olabilir o yüzden çift de olabilir dedi. Yani net bir şey diyemiyolar hele bir de cinsiyetleri aynıysa.

Ben de o dikiş ve iğneyi hastanenin perinotoloji bölümünde duydum. Ama onu yaptıkları kız daha önce 20. hafta başlarında rahim ağzı açılması mı öyle bir hastalıktan düşük yapmış yine aynı sebeple aynı dönemde aynı sorunu yaşayınca öyle bir şey yapmışlardı. Yani herkese yapılan bir şey değil. Allahım herkesin bebeklerini korusun inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirsin herkes.

http://periliatolye.blogspot.com.tr/2013/11/ikiz-emzirme-yastg.html
http://www.ikizanneleriyiz.biz/bebe...n-beslenmesi/ikizleri-emzirme-yontemleri.html

bakın böyle birşeymiş :) çok eğlenceli

Gule gule buyut canim bebislerini.benim merak ettigim ilk baslarda nasil yatirdin ve nasil bir besik tercih ettin.bide bebek araban nasil canim

eğer kafana takılırsa telefonla sorsan yada acildeki doktorlara göster istersen önemli birşey olduğunu sanmıyorum ben geçmezse birkaç güne onların yorumuna göre kontrolünü Öne alırsın
Ay böyle bişe de nasıl söylenir doktora bilmiyorum inşallah kontrole kadar geçer

Ay böyle bişe de nasıl söylenir doktora bilmiyorum inşallah kontrole kadar geçer

Doğru diyosun canım ya benim de popoma doğru baskı var sanki korktum doktora sorsam nasıl söyliycem diye düşündüm bugün. Yalnız senin kontroller çok uzunnn ben çatlarım haftada gidiyorum ben o bile yetmiyor belki senin kide bu haftadan sonra sıklaşır

Haftada mji iyiymis benjm doktor ayda 1 cagiriyi bizde 4 hafta d olunca hemen gidiyoz erken geldiniz diyo hatta2 gündür baya halsizim zorlanmaya başladım ben yarin tam 31+0 oluyorum

Salam qizlar.3-uzlere hamileyim.27+6haftalik hamileyim.azeriyim.aranizda 3- uz hamile olan varmi?nasil gidiyo?mende bu hefteden usaqliq boynunda qisalma oldu.doktorum yataq rejimi yazdi.ancaq yatiyorum.cok zor ama yinede cok sukur.8 yildan sonra hamile kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…