Ay masallah yaa.ikiz bile garip geliyo bana bide ucuzzz amaninnnnn.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinSalam qizlar.3-uzlere hamileyim.27+6haftalik hamileyim.azeriyim.aranizda 3- uz hamile olan varmi?nasil gidiyo?mende bu hefteden usaqliq boynunda qisalma oldu.doktorum yataq rejimi yazdi.ancaq yatiyorum.cok zor ama yinede cok sukur.8 yildan sonra hamile kaldim.
Tewekkurler canim sende sagsalim al kucagina bebisleriAy masallah yaa.ikiz bile garip geliyo bana bide ucuzzz amaninnnnn.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
o popoyaa dogru baski hissi bendede oluyor canm heralde agirlastik oyuzden birde benimkiler asagida ozellikle alttakinin hareketleri rahmimde sankiDoğru diyosun canım ya benim de popoma doğru baskı var sanki korktum doktora sorsam nasıl söyliycem diye düşündüm bugün. Yalnız senin kontroller çok uzunnn ben çatlarım haftada gidiyorum ben o bile yetmiyor belki senin kide bu haftadan sonra sıklaşır
Masallah Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin ikiz gebelik bile cok zorken 3 üzü dusunemiyom Allah kolaylik versin her bakimdan insallahSalam qizlar.3-uzlere hamileyim.27+6haftalik hamileyim.azeriyim.aranizda 3- uz hamile olan varmi?nasil gidiyo?mende bu hefteden usaqliq boynunda qisalma oldu.doktorum yataq rejimi yazdi.ancaq yatiyorum.cok zor ama yinede cok sukur.8 yildan sonra hamile kaldim.
Haftada mji iyiymis benjm doktor ayda 1 cagiriyi bizde 4 hafta d olunca hemen gidiyoz erken geldiniz diyo hatta2 gündür baya halsizim zorlanmaya başladım ben yarin tam 31+0 oluyorum
o popoyaa dogru baski hissi bendede oluyor canm heralde agirlastik oyuzden birde benimkiler asagida ozellikle alttakinin hareketleri rahmimde sanki
Salam qizlar.3-uzlere hamileyim.27+6haftalik hamileyim.azeriyim.aranizda 3- uz hamile olan varmi?nasil gidiyo?mende bu hefteden usaqliq boynunda qisalma oldu.doktorum yataq rejimi yazdi.ancaq yatiyorum.cok zor ama yinede cok sukur.8 yildan sonra hamile kaldim.
Ucuz ne guzrl masallahh bebeklerinizeeSalam qizlar.3-uzlere hamileyim.27+6haftalik hamileyim.azeriyim.aranizda 3- uz hamile olan varmi?nasil gidiyo?mende bu hefteden usaqliq boynunda qisalma oldu.doktorum yataq rejimi yazdi.ancaq yatiyorum.cok zor ama yinede cok sukur.8 yildan sonra hamile kaldim.
Cinsiyetler neydi canım. Senin..tek yumurtami..isim.dusundunmu. ..benim çift yumurta iki erkek çınar ve Çağan olacak insallagBende yarın 31+0 I'm şükür 32 ye adım attık. Darısı 34 e.ben çift doktor gidiyorum 15 günde çağırıyorlar işte her hafta birine gidiyorum :)
Cinsiyetler neydi canım. Senin..tek yumurtami..isim.dusundunmu. ..benim çift yumurta iki erkek çınar ve Çağan olacak insallag
Alya olabilir canım Lina yerineBenimde ikisi de kız canım tüp bebek çift yumurta isimler Nil ve Lina düşünüyoruz Nil kesinde Linaya emin olamadık
Maşallah..Salam qizlar.3-uzlere hamileyim.27+6haftalik hamileyim.azeriyim.aranizda 3- uz hamile olan varmi?nasil gidiyo?mende bu hefteden usaqliq boynunda qisalma oldu.doktorum yataq rejimi yazdi.ancaq yatiyorum.cok zor ama yinede cok sukur.8 yildan sonra hamile kaldim.
isimler.biz sayfasında seçtiğin isme uyumlu isimleri bulabiliyorsun. Ahsen mesela. Buglem, Eymen, Ahsen..Kizlar bebislerinizin isimleri netlestimi ya benim erkek belli ama kiza bir türlü isim bulamiyorum banay ardimci olurmusunuz anlami guzel bi isim ariyorum buyuk kizimin adi BUGLEM simdi erkegin ismi MEHMET EYMEN olcak mehmet kayinbabamin adi kizinda elmas olcak kaynanamin adi yanina isim bulamadim buglem ve eymene uyan bi isim de ariyorum acikcasi yardim edin bana
Yaa bebeklerin dogum pozisyonunu almasiyla olabilirde simdiki bebekler pek o pozisyona girmiyo.yoksa eskiden sezeryan mi vardiWilma eles ikiz dogurmus kızlar abd de normal dogumla. Burada normal yapan cok az aslında bekleseler bebek dogumunu kendi secse. Ilk kizimi nornsl dogurdum muhtesem bir duygu. 3200 dogdu bunkar daha zayif okuyor bence kolay sadece 1 dakika sonra digeri geliyor ugrasmak ustemiyor turk doktorlar tek bebegi bile sezeryan yapiyolarr hep
Eymene uygun eslem ve esila olabilir canim anlamlarinin guzel oldugunu duymustumKizlar bebislerinizin isimleri netlestimi ya benim erkek belli ama kiza bir türlü isim bulamiyorum banay ardimci olurmusunuz anlami guzel bi isim ariyorum buyuk kizimin adi BUGLEM simdi erkegin ismi MEHMET EYMEN olcak mehmet kayinbabamin adi kizinda elmas olcak kaynanamin adi yanina isim bulamadim buglem ve eymene uyan bi isim de ariyorum acikcasi yardim edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?