• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben de fazla yemek yiyemiyorum. Toplamda 13 kg almisim. 55 le başladım 68 oldum. Ama sadece karnim var. Beni goren zayiflamissin diyor. Bazen unutuyorum yemek yemeyi. Ama bebeklerin kilolari çok iyi dedi Dr. Gecen hafta Erkek 1800 gr, kız 1670 gr.
Yemek yemeyi unuttugun da oluyosa o zaman sen caninin istedigini ve istedigin miktarda yiyosun dimi?

P
Yemek yemeyi unuttugun da oluyosa o zaman sen caninin istedigini ve istedigin miktarda yiyosun dimi?

Yani canım fazla yemek yemek istemiyor. Ama aklıma geleni yiyorum. Sadece reflu oluyor bende gebelikte. Şimdi o çok rahatsız ediyo. Onu tetikliycek şeyleri yemiyorum. Asitli yiyecekler içecekler falan. Bugün soğanlı kısır yedim. Su an refluden uyuyamiyorum.:/

Vantilatorun karşısından kalkamiyorum. İki oğlum var. Biri 4 biri 6 yasında. Onlar da yaza denk gelmişti ama bu seferki bi başka. İçten basiyo sanki sıcak.
Ben birinin ikiz gebeligini kolay gecirdigini, suan tekrar tek bebege hamile olup bu sefer cok zorlandigini duydum...ilginc dimi

P

Yani canım fazla yemek yemek istemiyor. Ama aklıma geleni yiyorum. Sadece reflu oluyor bende gebelikte. Şimdi o çok rahatsız ediyo. Onu tetikliycek şeyleri yemiyorum. Asitli yiyecekler içecekler falan. Bugün soğanlı kısır yedim. Su an refluden uyuyamiyorum.:/
Reflu beni de olduruyo..dayanamadigimda surup iciyorum..

Evet Istanbul'dayim...hic sorma klimayi da korkuyorum acmaya...arada bu dusa girip serinliyorum..bitane teyze sik sik dus al dediydi...sen gine avde yavas yavas yuruyus yap madem dr. disariya cukabilirsin dedi..

Canım evde 500 kere wc yi ziyaret ediyorum spor oluyo bana :)
Bende duştan çıkmak istemiyorum Ağustos bitse rahatlarız

Benim randevum 27 ne..daha var..kanim dusuk cikti demir ilacini gunde ikiye cikardi...devam eden kabizlik icin de gunde bir duphalak aliyordum..sanirim onuda kafama gore ikiye cikaracagim..
Magnezyum iciyomusun icmiyosan sor druna al bende kabizlik cekiodum artk zor oturuyodum beni super duzene soktu

Kızlar çok sıcak ve çok soğuk suyla duş almayın. Duş sürelerini uzun tutmayın. Bunlar Doğumu tetikler.

Yaa bende sıcak su tetikliyo diye buz gibi suyun altından çıkmıyorum ne yapacağımızı şaşırdım valla her yol erken doğuma çıkıyo Allah korusun :KK48: Sağol canım bilmiyodum

Back