2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Yaa bende sıcak su tetikliyo diye buz gibi suyun altından çıkmıyorum ne yapacağımızı şaşırdım valla her yol erken doğuma çıkıyo Allah korusun Sağol canım bilmiyodum
Soğuk suyun altına girdiğimde ben stres oluyorum geriliyorum bu da kasılmalara neden olabilir. En iyisi ılık su.
Günde 2 kez giriyorum ben bi de kaşıntı var yaa ona iyi geliyor diyee az kalmaya çalışıyorum bakalimm
Benim zaman zaman kanamam olduğu için 2-3 dk kalıyor çıkıyordum. Ama benim hamileliğim kışa geldi. Haftada 1-2 duş alıyordum korkumdan. Geçti gitti.

Ya bu arada çanta aldınız mi. Ben malzemeleri hazırladım ama çanta alamadım. Artık yuruyemuyorum. İnternetten alicam mecbur.

Kizlar yine bebeklerin yataklarini soracagim...beşik mi oyun parki mi? Aldik alacagiz ama fikre ihtiyacimiz var..sizler ne aldiniz ve tercihinizin nedenini de yazar misiniz.. cok ucuk bisi aramiyoruz...
Ben ikeadan iki tane beşik aldım. Su boyasız ahşap olandan. Yükseklik ayarı var. Beşiğe çok para vermeyin bence. Zaten 2-3 sene yatiyolar. Sonra yatak almak gerekecek zaten. Beşikler 150 TL ydi galiba.

Beyazkure hala işe gidebiliyor musun ? Ben en sonunda çok zorlandım işte oturarak çalışıyorum. Bu hafta heyet raporu aldım. 26+0dan itibaren. 30. hafta yasal doğum iznine kadar evdeyim.

Ya bu arada çanta aldınız mi. Ben malzemeleri hazırladım ama çanta alamadım. Artık yuruyemuyorum. İnternetten alicam mecbur.
Bende gecen hafta var gucumu toplayip bebek carşisina ciktigimda Aldim cantayi...iki ayri canta degilde ikisine bir tane buyuk canta aldik..

Bende gecen hafta var gucumu toplayip bebek carşisina ciktigimda Aldim cantayi...iki ayri canta degilde ikisine bir tane buyuk canta aldik..

Ben bebek çantasını kola asılan tipte değil de sırt çantası olarak aldım. İki bebek ile kol çantası çok zor olur, sırtıma asar gezerim diye düşündüm.

Kizlar ates olçer aldiniz mi? Ne cok cesit varmis ya. Kizilotesi olcerler uzaktan herseyi olcuyomus: bebegin atesini, banyo suyunu, biberonu, oda sicakligini.
Siz hangisinden aldiniz acaba...tavsiyeleriniz paylasir misiniz lutfen.

Ay kızlar Ekim anneleri topiğini takip ediyorum Doğumlar kasılanlar sancısı çıkanlar doktorları sıcaklardan Demiş çok panik oldum ikiz hamileyiz bide

Ay kızlar Ekim anneleri topiğini takip ediyorum Doğumlar kasılanlar sancısı çıkanlar doktorları sıcaklardan Demiş çok panik oldum ikiz hamileyiz bide
Sıcaklar felaket ben sürekli klimalı ortamda kalıyorum yoksa hiç çekilmez. Geceleri çıkıyorum yürüyüşe sadece. Ağustos'u bir atlarsak Eylül daha rahat geçer inşallah

Ben de s
Ben bebek çantasını kola asılan tipte değil de sırt çantası olarak aldım. İki bebek ile kol çantası çok zor olur, sırtıma asar gezerim diye düşündüm.

Ben de sırt çantası düşünüyorum. Benim 4 çocuk olacak inş. Kolların boş olmalı. Hangi sinden aldin. Özellikleri fiyatı nasıl.

Ben de s

Ben de sırt çantası düşünüyorum. Benim 4 çocuk olacak inş. Kolların boş olmalı. Hangi sinden aldin. Özellikleri fiyatı nasıl.
Benim aldığım North face in bir sırt çantası. Özellikle bebek çantası değil. Zorlu koşullara :) sağlam çanta olsun diye aldım. Eğer büyük bir aksilik olmazsa yıllarca kullanırım. Tek özelliği iki yanında biberon da konulabilecek gibi iki cebi var. Geri kalan kısmı normal sırt çantası. İndirimdeydi 160a aldım.

Stylo nun bebek bakım çantası var. Sırt çantası modeli. Onu alicam sanırım. İnş iyidir..

Kizlar bugun detayli ultrasyonumuz yapildi.kizlarim saglikli şukur.ultrasonda 4.5 cm lik miyom cikti doktor onemli bisey degil dedi ama kafam takildi yine herzamanki gibi.bide 2 gundur kasiklarim tutuldu sanirim vantilatorden bugun serum yedim banamisin demedi.dogrulamiyorum kimildayamiyorum bile.Allahim bugunumuze sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…