• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kizlar yine bebeklerin yataklarini soracagim...beşik mi oyun parki mi? Aldik alacagiz ama fikre ihtiyacimiz var..sizler ne aldiniz ve tercihinizin nedenini de yazar misiniz.. cok ucuk bisi aramiyoruz...

Bilmiyorum ki kuzum Salı ne çıkacak bakalım yazarız yine randevun ne zaman
Benim randevum 27 ne..daha var..kanim dusuk cikti demir ilacini gunde ikiye cikardi...devam eden kabizlik icin de gunde bir duphalak aliyordum..sanirim onuda kafama gore ikiye cikaracagim..

Kizlar parca parca oldu ama kusura bakmayin
1. biberon ne marka aldiniz...arastirdik Aventa markasini met ediyolar..
2. biberon kac gramlik olmali acaba?
3. Sut pompasi calisan anneler icin midir...ben calismiyorum evde oturuyorum ..almama geregi varmidir..onunda markasini yazarsaniz sevinirim...
Ohhh sanirim bu kadar..:KK64:

20150812_100046.jpg

Yukari eklediğim resim bugun diktirdigim ikiz emzirme yastığı. Biraz daha yüksek olsa daha guzel olurdu sanki ama tek kisilik koltukta yastigin yanlarini koltuğun yan kollarınin uzerine koyunca tam oluyor. Yanlar ve ön 20 cm genisliginde. Ara boşluk 32 cm. Gri sünger 28 dansite.ben koltuk döşemecisi ne 50 tl ye diktirdim,10 tl de kılıf kumasi toplam 60 tl.ye mal oldu.isteyen arkadaslara fikir olur diye yazdım. Inşallah bol sutumuz ve Emen bebeklerimiz olur

Yukari eklediğim resim bugun diktirdigim ikiz emzirme yastığı. Biraz daha yüksek olsa daha guzel olurdu sanki ama tek kisilik koltukta yastigin yanlarini koltuğun yan kollarınin uzerine koyunca tam oluyor. Yanlar ve ön 20 cm genisliginde. Ara boşluk 32 cm. Gri sünger 28 dansite.ben koltuk döşemecisi ne 50 tl ye diktirdim,10 tl de kılıf kumasi toplam 60 tl.ye mal oldu.isteyen arkadaslara fikir olur diye yazdım. Inşallah bol sutumuz ve Emen bebeklerimiz olur
Yastik orijinal gibi olmus..evet internette gordugum yastiklar sanki daha yuksek...ama sen koltuk ayariyla halletmissin zaten...Allah gule gule kullanmayi nasip etsin..

3. Sut pompasi calisan anneler icin midir...ben calismiyorum evde oturuyorum ..almama geregi varmidir..onunda markasini yazarsaniz sevinirim...

Canım ben avent cam naturel aldım 120 lik 2 tane. Süt pompası almadım cerekirse hastaneden kiralıycam

Canım ben avent cam naturel aldım 120 lik 2 tane. Süt pompası almadım cerekirse hastaneden kiralıycam
Naturel dedikleri cammi plastik mi bizde
Hastanede kiralik verildigini bilmiyodum..pekiya daha sonra kullanmamiza geregi yokmu acaba..biberonu en kucugunu almissin 240 260 mg var.....buyuduklerinde tekrar mi alacaksin?

Naturel dedikleri cammi plastik mi bizde

Hastanede kiralik verildigini bilmiyodum..pekiya daha sonra kullanmamiza geregi yokmu acaba..biberonu en kucugunu almissin 240 260 mg var.....buyuduklerinde tekrar mi alacaksin?

Naturel cam canım. Evet kiralık veriyorlarmış hani sütüm olur olmaz Allah korusun bilemediğim den Pahalı olduğundan şimdi almadım her yerde var zaten. Biberonları küçük aldım yenidoğan boyu bu belki aventi sevmezler başka markaya geçerim yeniden alıcam

Bu arada vajinamın üstünde oynuyolar bugün resmen korktum çok mu aşağıda bebek

Naturel cam canım. Evet kiralık veriyorlarmış hani sütüm olur olmaz Allah korusun bilemediğim den Pahalı olduğundan şimdi almadım her yerde var zaten. Biberonları küçük aldım yenidoğan boyu bu belki aventi sevmezler başka markaya geçerim yeniden alıcam

Bu arada vajinamın üstünde oynuyolar bugün resmen korktum çok mu aşağıda bebek
Benimkilerin de hareketleri asagida da yogun...biri zaten kafasini asagiya donmus...bence normal boyle olmasi..
Hic disari cikiyo musun hava almak icin..ben hep evdeyim sikiliyorum..disaridada millit bana gunun yakin galiba diye sorup duruyo...tuhaf ama komigime gidio.

Benimkilerin de hareketleri asagida da yogun...biri zaten kafasini asagiya donmus...bence normal boyle olmasi..
Hic disari cikiyo musun hava almak icin..ben hep evdeyim sikiliyorum..disaridada millit bana gunun yakin galiba diye sorup duruyo...tuhaf ama komigime gidio.

Seninde hareketler öyleyse normal demekki canım. Ben Nisan'dan beri doktor Kontrolü dışında evden çıktığım sayılıdır :) 12. Haftada kanama geçirdim rahim ağzı 2.48 e düştü sonra toparlandı çok şükür ama o korku bana yetti ondan sonra evden dışarı çıkmadım hiç iş yapmadım Akşama kadar yatıyorum artık Kafayı yedim bide havalar sıcak sıkıntıdan patlıyorum.

Canim.biberon ben Dr. Browns kolik onleyici cam şişe aldim doktorlar öneriyor tanesi 35 lira felandi...göğüs sagma makinesi de 270 liraya aldim markasını unuttum elektrikli ve şarjlı kullanılabiliyor. .ben hem çalışıyorum hemde zaten ikizlerde süt sağma gerekli diye düşündüm bilmiyorum

Kizlar yine bebeklerin yataklarini soracagim...beşik mi oyun parki mi? Aldik alacagiz ama fikre ihtiyacimiz var..sizler ne aldiniz ve tercihinizin nedenini de yazar misiniz.. cok ucuk bisi aramiyoruz...
Canim ben besigi ahşap kucuklerden aldim çünkü yanıma almam gerek ve yatak Odam çok küçük diye 8 aylık felan olunca oda yapacağım ozaman a kadar bunla idare etsinler..

Kuzenim ikiz Doğum yaptı hastaneden 1 aylığına 100 liraya kiraladı bana almak daha mantikli geldi bilmiyorumm

Canim ben besigi ahşap kucuklerden aldim çünkü yanıma almam gerek ve yatak Odam çok küçük diye 8 aylık felan olunca oda yapacağım ozaman a kadar bunla idare etsinler..
2 tanemi aldim peki ahsap yatakdan.benim odada kucuk ne yapacagimi sasirdim

Bende phillips avent 120lik cam biberonlardan 2 tane almayi düşünüyorum ilerde ne olur bilinmez henüz Almadım. Yatak olarak ikeadan 2 adet sallanmayan besik aldim ahsap 3 yasina kadar kullansin diye. Sonrasi Allah kerim. 2 tane de ayakli sepet var odamiza onlari koycam. Susleri falan tamam sayilir. 29+1 de ki kilolari 1500 u biraz geckin idi. Hocamiz gelisimleri iyi dedi. Kasık. Agrilari bel agrilari cok fazla.ozellikle kaburga agrilari ama cok sukur hic sikayetci degilim. Aynen bana da dogum yakin heralde diyorlar. Yok diyorum. Sizler kac kilo aldiniz. Ben 65 kilo idim simdi 79.sabahlari inanmazsiniz 77 cikiyorum. Aksam 79 boyum 175 bu arada.:) esim sadece karnimin ciktigini soyluyor:) sizlerde durum nedir. 30ncu haftadayim simdi. Acaba kaci bebeklerin kilosu kaci plesantanin kaci amniyon sivisinin.meraK ediyorum dogrusu...yaglari ve sampuanlari naptiniz???

Seninde hareketler öyleyse normal demekki canım. Ben Nisan'dan beri doktor Kontrolü dışında evden çıktığım sayılıdır :) 12. Haftada kanama geçirdim rahim ağzı 2.48 e düştü sonra toparlandı çok şükür ama o korku bana yetti ondan sonra evden dışarı çıkmadım hiç iş yapmadım Akşama kadar yatıyorum artık Kafayı yedim bide havalar sıcak sıkıntıdan patlıyorum.
Hadi ya...sen gine dr.una sor bu hareket olayini ... hamileliginin problemli oldugunu bilmiyodum..az kaldi sabret ..yapacak bisi yok..bebekler icin katlanmamiz gerek..Allah saglikli kucagimiza almayi nasip etsin..

Canim.biberon ben Dr. Browns kolik onleyici cam şişe aldim doktorlar öneriyor tanesi 35 lira felandi...göğüs sagma makinesi de 270 liraya aldim markasını unuttum elektrikli ve şarjlı kullanılabiliyor. .ben hem çalışıyorum hemde zaten ikizlerde süt sağma gerekli diye düşündüm bilmiyorum
Baktim icinde pipeti var galiba...neden bunu tercih ettin acaba..

Back