- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Oo bebeklerin kilolari iyimiş... Masallah. ama nasil olur ki boyle... bende 29+5 te 1290 civariydi..
Bilmiyorum ki kuzum Salı ne çıkacak bakalım yazarız yine randevun ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo bebeklerin kilolari iyimiş... Masallah. ama nasil olur ki boyle... bende 29+5 te 1290 civariydi..
Benim randevum 27 ne..daha var..kanim dusuk cikti demir ilacini gunde ikiye cikardi...devam eden kabizlik icin de gunde bir duphalak aliyordum..sanirim onuda kafama gore ikiye cikaracagim..Bilmiyorum ki kuzum Salı ne çıkacak bakalım yazarız yine randevun ne zaman
Yastik orijinal gibi olmus..evet internette gordugum yastiklar sanki daha yuksek...ama sen koltuk ayariyla halletmissin zaten...Allah gule gule kullanmayi nasip etsin..Yukari eklediğim resim bugun diktirdigim ikiz emzirme yastığı. Biraz daha yüksek olsa daha guzel olurdu sanki ama tek kisilik koltukta yastigin yanlarini koltuğun yan kollarınin uzerine koyunca tam oluyor. Yanlar ve ön 20 cm genisliginde. Ara boşluk 32 cm. Gri sünger 28 dansite.ben koltuk döşemecisi ne 50 tl ye diktirdim,10 tl de kılıf kumasi toplam 60 tl.ye mal oldu.isteyen arkadaslara fikir olur diye yazdım. Inşallah bol sutumuz ve Emen bebeklerimiz olur
Kizlar parca parca oldu ama kusura bakmayin
1. biberon ne marka aldiniz...arastirdik Aventa markasini met ediyolar..
2. biberon kac gramlik olmali acaba?
3. Sut pompasi calisan anneler icin midir...ben calismiyorum evde oturuyorum ..almama geregi varmidir..onunda markasini yazarsaniz sevinirim...
Ohhh sanirim bu kadar..
Naturel dedikleri cammi plastik mi bizdeCanım ben avent cam naturel aldım 120 lik 2 tane. Süt pompası almadım cerekirse hastaneden kiralıycam
Hastanede kiralik verildigini bilmiyodum..pekiya daha sonra kullanmamiza geregi yokmu acaba..biberonu en kucugunu almissin 240 260 mg var.....buyuduklerinde tekrar mi alacaksin?Canım ben avent cam naturel aldım 120 lik 2 tane. Süt pompası almadım cerekirse hastaneden kiralıycam
Naturel dedikleri cammi plastik mi bizde
Hastanede kiralik verildigini bilmiyodum..pekiya daha sonra kullanmamiza geregi yokmu acaba..biberonu en kucugunu almissin 240 260 mg var.....buyuduklerinde tekrar mi alacaksin?
Benimkilerin de hareketleri asagida da yogun...biri zaten kafasini asagiya donmus...bence normal boyle olmasi..Naturel cam canım. Evet kiralık veriyorlarmış hani sütüm olur olmaz Allah korusun bilemediğim den Pahalı olduğundan şimdi almadım her yerde var zaten. Biberonları küçük aldım yenidoğan boyu bu belki aventi sevmezler başka markaya geçerim yeniden alıcam
Bu arada vajinamın üstünde oynuyolar bugün resmen korktum çok mu aşağıda bebek
Benimkilerin de hareketleri asagida da yogun...biri zaten kafasini asagiya donmus...bence normal boyle olmasi..
Hic disari cikiyo musun hava almak icin..ben hep evdeyim sikiliyorum..disaridada millit bana gunun yakin galiba diye sorup duruyo...tuhaf ama komigime gidio.
Canim.biberon ben Dr. Browns kolik onleyici cam şişe aldim doktorlar öneriyor tanesi 35 lira felandi...göğüs sagma makinesi de 270 liraya aldim markasını unuttum elektrikli ve şarjlı kullanılabiliyor. .ben hem çalışıyorum hemde zaten ikizlerde süt sağma gerekli diye düşündüm bilmiyorumKizlar parca parca oldu ama kusura bakmayin
1. biberon ne marka aldiniz...arastirdik Aventa markasini met ediyolar..
2. biberon kac gramlik olmali acaba?
3. Sut pompasi calisan anneler icin midir...ben calismiyorum evde oturuyorum ..almama geregi varmidir..onunda markasini yazarsaniz sevinirim...
Ohhh sanirim bu kadar..
Canim ben besigi ahşap kucuklerden aldim çünkü yanıma almam gerek ve yatak Odam çok küçük diye 8 aylık felan olunca oda yapacağım ozaman a kadar bunla idare etsinler..Kizlar yine bebeklerin yataklarini soracagim...beşik mi oyun parki mi? Aldik alacagiz ama fikre ihtiyacimiz var..sizler ne aldiniz ve tercihinizin nedenini de yazar misiniz.. cok ucuk bisi aramiyoruz...
2 tanemi aldim peki ahsap yatakdan.benim odada kucuk ne yapacagimi sasirdimCanim ben besigi ahşap kucuklerden aldim çünkü yanıma almam gerek ve yatak Odam çok küçük diye 8 aylık felan olunca oda yapacağım ozaman a kadar bunla idare etsinler..
Evet 2 tane canım2 tanemi aldim peki ahsap yatakdan.benim odada kucuk ne yapacagimi sasirdim
Hadi ya...sen gine dr.una sor bu hareket olayini ... hamileliginin problemli oldugunu bilmiyodum..az kaldi sabret ..yapacak bisi yok..bebekler icin katlanmamiz gerek..Allah saglikli kucagimiza almayi nasip etsin..Seninde hareketler öyleyse normal demekki canım. Ben Nisan'dan beri doktor Kontrolü dışında evden çıktığım sayılıdır :) 12. Haftada kanama geçirdim rahim ağzı 2.48 e düştü sonra toparlandı çok şükür ama o korku bana yetti ondan sonra evden dışarı çıkmadım hiç iş yapmadım Akşama kadar yatıyorum artık Kafayı yedim bide havalar sıcak sıkıntıdan patlıyorum.
Baktim icinde pipeti var galiba...neden bunu tercih ettin acaba..Canim.biberon ben Dr. Browns kolik onleyici cam şişe aldim doktorlar öneriyor tanesi 35 lira felandi...göğüs sagma makinesi de 270 liraya aldim markasını unuttum elektrikli ve şarjlı kullanılabiliyor. .ben hem çalışıyorum hemde zaten ikizlerde süt sağma gerekli diye düşündüm bilmiyorum