- 22 Haziran 2015
- 46
- 12
- 3
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin...İnşallah..Kizlar o kasilmalar yürürken kasiktaki o sertlesmeler bendede oluyo malesef gercekten sanki yolun sonuna gelmisim gibi hissediyorum kendimi Allahim hepimize kolayliklar versin insallah sagliklica gunlerini tamamlayarak dunyaya gelir bebislerimiz bunun icin dua ediyorum
Günaydın canım. ..ben tamamladım sayılır eksikleri...2 tane 10 lu 2 tane 5 li 2 tane 3 lu hastane cikisi aldim..citcitli body 6 tane.tulum 2 tane..çorap eldiven şapka ayrı aldim zaten hastane çıkışında da var..2 tane havlu 2 tane battaniye..kkuvet sampuan sivi deterjan..tirnak makasi..ana kucagi hastaneden gekirken lazm olur diye..islak mendil unibaby aldim emzik ve bibeeon..kendime 2 tane alt ust takim.bi tane boydan gecelik terlik ve tac aldim..emzirme sutyeni..korse..bebek sekeri siparis verdik..daha bi kac eksik var bakaljm tamamlamaya caliscazz
63 tum 75im..ben az almisim..napacam..Kızlar kaç kilo aldiniz 31.haftama girdim 15 kilo almisim...60la başladım 75 im...
Canim bu simdiye kadar aldigin toplam kilo mu....az degil mi..Bende 31 deyim 6 kilo aldım bakalım doğuma kadar ne olacak
Yaa hastanede kaç gün kalacağımiz belli olmaz diye yedek aldim canım benGunaydin kizlar, hastane cikisi hem ikili hem besli hem onlu cok diil mi...ben iki tane onlu aldim, iki tane anakucagi ve digeri seyler senle ayni..
Günaydın kızlar ben alışverişte
Hastane çıkışı
Bol bol tulum aldım bebeği tutmak nicin daha rahat oluyor
Alt üst takımda var
Citcitli badı hem kısa kollu hem uzun. Kollu
Ayakli alt
Agiz mendili
Yelek
Çorap şapka yaka
Havlu
Battaniye
Örgü hırka yelek patik
Biberon enzim biberon temizleme fırçası tırnak makası tarak
Küvet kova masraba banyi filesi banyo sungeri sebamed şampuan bebe yağı sabun
Bütün aspratoru otribebe
Braun kulak ateş ölçer
sayılarını yazmadım bende bilmiyorum iki kız kardeşim yeni doğum yaptı biri kız biri erkek onlarda kıyafet verdi bende aldım bayağı bol oldu sürekli çamaşır yıkamak gerekmicek insallah
Günaydın canım. ..ben tamamladım sayılır eksikleri...2 tane 10 lu 2 tane 5 li 2 tane 3 lu hastane cikisi aldim..citcitli body 6 tane.tulum 2 tane..çorap eldiven şapka ayrı aldim zaten hastane çıkışında da var..2 tane havlu 2 tane battaniye..kkuvet sampuan sivi deterjan..tirnak makasi..ana kucagi hastaneden gekirken lazm olur diye..islak mendil unibaby aldim emzik ve bibeeon..kendime 2 tane alt ust takim.bi tane boydan gecelik terlik ve tac aldim..emzirme sutyeni..korse..bebek sekeri siparis verdik..daha bi kac eksik var bakaljm tamamlamaya caliscazz
Canim bu simdiye kadar aldigin toplam kilo mu....az degil mi..
Kaç kilo bebeklerBilmiyorum ki canım doktor olumsuz birşey söylemiyo bebeklerin kiloları iyi ondan belki.Ama ortalamaya bakınca az evet inş bebişlerim bundan sonra Zayıf kalmaz
Kaç kilo bebekler
Kilolari iyi masallah demekki aldığın kilo bebeğe gidiyor ne guzellEn son ayın 4 ünde gittiğimde 1580 le 1520 ydi galiba o zaman 29+3 tüm bi sonraki randevum haftaya Salı bakalım ne oldular
Kilolari iyi masallah demekki aldığın kilo bebeğe gidiyor ne guzell
Bilmem ben kasılma diyebileceğim bi durum yaşamadım..anlayamadım olduysa da canım...benim bebeklerimden biri zaten çok asagida onu hep hissediyorum al tarafta alıştım yaniiEvet canım inş böyle devam eder,senle biz yakınız kasılmaların ne durumda benim günde 5 6 bazen daha fazla oluyo Cumartesi çok oldu gibi geldi nst ye girdim çıkmadı birşey bide sanki kasıklarıma indi bebişler karnım mı düştü acaba hareketlerini aşağıda hissediyorum bide ağırlık oldu sanki orda sende durumlar nasıl Ağrı sızı var mi
Bilmem ben kasılma diyebileceğim bi durum yaşamadım..anlayamadım olduysa da canım...benim bebeklerimden biri zaten çok asagida onu hep hissediyorum al tarafta alıştım yanii
Oo bebeklerin kilolari iyimiş... Masallah. ama nasil olur ki boyle... bende 29+5 te 1290 civariydi..En son ayın 4 ünde gittiğimde 1580 le 1520 ydi galiba o zaman 29+3 tüm bi sonraki randevum haftaya Salı bakalım ne oldular