• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

benim arada zar vardı monamniyotik diakaryinikti Mono mono dedi son doktor arada zar yok her doktor ayri sey söylüyor

Hahaha dogru diyosun.insallah sutumuzde bol olur.bolca emziririz
Dun bebek cantasi icin nihayet alisverise cikabildik...aşiri yorulmam ve yurumekte zorlanmam ayri konu.. aman kizlar gecikmeyin haliniz varken halledin bu isi...emzirme yastiklarini sordum...satici iki bebegi ayni anda emzirmen mumkun degil dedi..bi kere o kadar sutunun olmasi mumkunati yok...oyle ayarla ki ikisinin arasinda iki saat civarinda fark olsun..o zamana kadar diger bebek icin sutun tekrar dolar...aslinda adam haksizda degil..ikiz anneler bu yastigi cok nadir kullanirmis...

Dun bebek cantasi icin nihayet alisverise cikabildik...aşiri yorulmam ve yurumekte zorlanmam ayri konu.. aman kizlar gecikmeyin haliniz varken halledin bu isi...emzirme yastiklarini sordum...satici iki bebegi ayni anda emzirmen mumkun degil dedi..bi kere o kadar sutunun olmasi mumkunati yok...oyle ayarla ki ikisinin arasinda iki saat civarinda fark olsun..o zamana kadar diger bebek icin sutun tekrar dolar...aslinda adam haksizda degil..ikiz anneler bu yastigi cok nadir kullanirmis...
Yaa evet bende kullanan pek gormedim.zaten mutlaka ek mama verecez birine mama verirken birine meme veririz olmadi.ayyy ne yapacagimizi sasiracaz.bende dun bikac badi tulum falan aldim.daha erken gibi geliyo ama firsat buldukca alip kenara koymak lazim.simdiden uzun sure ayakta durunca baski yapiyolar.Allah kolaylik versin canim

benim arada zar vardı monamniyotik diakaryinikti Mono mono dedi son doktor arada zar yok her doktor ayri sey söylüyor
Detayli ultrasonda kesinn cikar canim ne oldugu.nerde yaptiracan detayliyi.ben prof.dr.aydan asyali biriden randevu aldim persembeye.insallah hersey yolundadir

H
Ona ikisi sığmaz
Yaa evet bende kullanan pek gormedim.zaten mutlaka ek mama verecez birine mama verirken birine meme veririz olmadi.ayyy ne yapacagimizi sasiracaz.bende dun bikac badi tulum falan aldim.daha erken gibi geliyo ama firsat buldukca alip kenara koymak lazim.simdiden uzun sure ayakta durunca baski yapiyolar.Allah kolaylik versin canim
Aman diim...iki adim atip oturacak yer ariyordum..bir an once bitsin diye fiyatini bile bosverdim yeterki listeyi tanamlayim..oysa etraftaki dukkankar dolu gezip bakilabilirdi..

H

Aman diim...iki adim atip oturacak yer ariyordum..bir an once bitsin diye fiyatini bile bosverdim yeterki listeyi tanamlayim..oysa etraftaki dukkankar dolu gezip bakilabilirdi..
Benimde duzgun bi liste yapmam lazim.yolum yarisini tamamlamak demek zaten.kendini cok zorlama canim.bundan sonra dinlenmene bak nekadar cok dinlenirsen bebisler o kadar cok buyur.

Bende kötü birşey dediğimi düşünmüyorum vaktini geçirmedim ve başka doktor seçeneğimin olmadığını söyledim kiii Fakulte ye gidiyorum imkanları ve bütün herşeyi ayrıntısıyla incelinen biryer azönce başka ikiz arkadaşlardan öğrendim doktor anormal birşey görmediği için söylemiyormuş ayrıntısıyla kii bu kontroller bizim isteğimize göre zaten ilerlemiyor doktor nezaman uygun görürse diyee biliyorum ben oyuzden istesenizde bakılmıyor diye birşey olamaz zaten ki biz nerden bilelim Doktor dururken :KK66:
Kizlar aslinda ben bu testi yaptirma konusunda gereksiz oldugunu cok duydum... hele ikizlerde pek anlasilmiyomus o yuzden cogu dr.lar bu testi yaptirmiyorlarmis... hastanede beklerken diger hamilelerden yaptirmadiklarini ogreniyordum..

Benimde duzgun bi liste yapmam lazim.yolum yarisini tamamlamak demek zaten.kendini cok zorlama canim.bundan sonra dinlenmene bak nekadar cok dinlenirsen bebisler o kadar cok buyur.
Sagol canim..Zaten yuruyemiyorum daha.. oturup kalkmakta zorlaniyorum...her kalkista karnimin agirligi asagiya inerken sanci yapiyor..yururken kasiklarim agriyor...
Burda benim haftalarda ayni seyleri yasayanlari daha once okumustum... simdi kendim yasiyorum...sizleri korkutmim yinede dayanilir gibi Allaha cok sukur..

Dediğin markayı araştıracağım canım. Ah nerdeeeee. Türkiye'de mağazalarda ikiz ürünleri yok denecek kadar az. Hatta ikiz emzirme yastığı internette bile yok :KK43:
Yav ikiz emzirme yastigini napacan allah askina ya. Cok sacma yani . Normal emzirme yastigi kullan. Illa ikisini birden emzirmek zorunda degilsin. Ikisini emzirirken aniden birinin genzine süt kacti napacaksin? Ikisini birden tek bir Empire yastigiyla idare edemezsin. Ben cok gereksiz buluyorum ben normal bi remziye yastigi aldim. Allah nasip ederse teker teker emziricem.

Kizlar o kasilmalar yürürken kasiktaki o sertlesmeler bendede oluyo malesef gercekten sanki yolun sonuna gelmisim gibi hissediyorum kendimi Allahim hepimize kolayliklar versin insallah sagliklica gunlerini tamamlayarak dunyaya gelir bebislerimiz bunun icin dua ediyorum

Günaydın kızlarr..
Bebekleri için alışveriş yapanlar neler aldınız? Listenizde neler vardı? Paylaşırsanız bize de yardımcı olursunuz :KK68:

Günaydın kızlar ben alışverişte
Hastane çıkışı
Bol bol tulum aldım bebeği tutmak nicin daha rahat oluyor
Alt üst takımda var
Citcitli badı hem kısa kollu hem uzun. Kollu
Ayakli alt
Agiz mendili
Yelek
Çorap şapka yaka
Havlu
Battaniye
Örgü hırka yelek patik
Biberon enzim biberon temizleme fırçası tırnak makası tarak
Küvet kova masraba banyi filesi banyo sungeri sebamed şampuan bebe yağı sabun
Bütün aspratoru otribebe
Braun kulak ateş ölçer
sayılarını yazmadım bende bilmiyorum iki kız kardeşim yeni doğum yaptı biri kız biri erkek onlarda kıyafet verdi bende aldım bayağı bol oldu sürekli çamaşır yıkamak gerekmicek insallah

Detayli ultrasonda kesinn cikar canim ne oldugu.nerde yaptiracan detayliyi.ben prof.dr.aydan asyali biriden randevu aldim persembeye.insallah hersey yolundadir
Valla ben boludayim Canım tipta yaptırırim onlar daha iyi inceliyor insallah zar vardir arada mono mino en zor tek yumurta gebeliği Allah hepimize kolaylik versin

Ay evet ikisini aynı anfa emzirmek mummun degil kiz8mdan biliyorum dakka basi meme istiyorlar nasil olacak bilmiyorum kizimi 2 yasina kadaf emzirdim bunlar o kadar emememz herhalde emzik alistirmak sart bence ikizlere bazen memede uyuyotkar cunku o arada digeri ne yapacak

Günaydın kızlarr..
Bebekleri için alışveriş yapanlar neler aldınız? Listenizde neler vardı? Paylaşırsanız bize de yardımcı olursunuz :KK68:
Günaydın canım. ..ben tamamladım sayılır eksikleri...2 tane 10 lu 2 tane 5 li 2 tane 3 lu hastane cikisi aldim..citcitli body 6 tane.tulum 2 tane..çorap eldiven şapka ayrı aldim zaten hastane çıkışında da var..2 tane havlu 2 tane battaniye..kkuvet sampuan sivi deterjan..tirnak makasi..ana kucagi hastaneden gekirken lazm olur diye..islak mendil unibaby aldim emzik ve bibeeon..kendime 2 tane alt ust takim.bi tane boydan gecelik terlik ve tac aldim..emzirme sutyeni..korse..bebek sekeri siparis verdik..daha bi kac eksik var bakaljm tamamlamaya caliscazz

Ay evet ikisini aynı anfa emzirmek mummun degil kiz8mdan biliyorum dakka basi meme istiyorlar nasil olacak bilmiyorum kizimi 2 yasina kadaf emzirdim bunlar o kadar emememz herhalde emzik alistirmak sart bence ikizlere bazen memede uyuyotkar cunku o arada digeri ne yapacak
Yaa mumkun degil canim okadar emmeleride.emzik olayi sart.susuturucu olacak.onada nasil alistiracam bilmiyorum insallah bana benzerler ben cocukken bir elimde bir agzimde istermisim emzigi

Back