2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Insallah canim aynen benimde tek korkum.dogumdan sonra ayri kalmak istemiyorum onlardan.tanidigim tum ikiz gebelikler 37 haftaya kadar gelmis.kendimize dikkat edip yormamamiz lazim.

Buarada amcamin kizininda tek yumurta erkekleri var 3.5 yasindalar.ayni seninkiler gibi tek kesede zarla ayrilmislardi.acayip yaramazlar.insallah bizimkiler akilli uslu olurlar
zihnen ve bedenen sağlıklı doğsunlar ve anne babasını üzmeyen hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

Kizlar bitane forumda bu yastiklarin Turkiyede bulunmadigini yazmislar...hep yabanci ulkelerde varmis..bosuna aramayin..aslinda cok faydali isimizi kolaylastiracak biseymis...yuvarlak minder gibileri de olmaz mi? hem sunger terletir bebekleri..

Kizlar bitane forumda bu yastiklarin Turkiyede bulunmadigini yazmislar...hep yabanci ulkelerde varmis..bosuna aramayin..aslinda cok faydali isimizi kolaylastiracak biseymis...yuvarlak minder gibileri de olmaz mi? hem sunger terletir bebekleri..
Yaa ikisini birden ayni anda emzirmek zor olmazmi.benim tanidigim tum ikiz annelri teker teker emziriyordu

Canim gri sünger diye geçiyor 28 dansite idi sanırım çok net hatırlamıyorum. Bu fotoğrafta yanlardan içe doğru eğimli bir tek onu yapamadı döşemeci. Bu kadarına şükür dedim bende

Tecrübeli anneler daha iyi bilirler ama bana terletmez gibi geliyor hem üzerinde maximum ne kadar kalacaklar ki.

Yaaa sagol canim.birbirinden farkli iki kizim olacak ozaman...seninkilerin cinsiyeti ne canim.saglikla alalim.insallah kucagimiza
Kizlar bizlerde öyle biliyorduk fakat oyle deilmis iki kese iki plesanta olup tek yumurtadan bolunme tek yumurta ikizide olabiliyor bu konudaki kesin teşhis tek kese tek plesanta oldugunda kesinlikle tek yumurta oldugu belli oluyor fakat cift kese oldugunda tek yumurtadanmi bölündü yada iki yumurtami dollendi onu bilemiyor drlar.

Canm birsey sorcam böyle benim gibi tek yumurta ikizi görünce direkt soruyorum benimkide tek yumurta ikizi tek kese geçen haftada tek plasenta olduğu görüldü seninkilerde tek plesenta mı bir sorun yasadinmi ? Normal doktora fakülteye gidiyorum ben hersey normal dedi perinatologa gondermedi zaten ayrıntıliya girceksin 18 den sonra dedi senin nasıl kaçıncı haftadasin nasıl gitti hersey tek yumurta olan pek yok merak ediyorum oyüzden bulunca:)

Evet doktorumda oyle dedi.bende cok merak ediyorum.cinsiyetleri farkli olursa cift yumurta diyebilirim kesin olarak demisti gulerek

Amin canim bende hep boyle dua ediyorum

Cuma günü Dr kontrolün vardi.ogluslarim 570gr olmuşlar. Dr normal dedi. Ben bu ay hic kilo almamisim. Şeker im yüksek çikti. Zaten kendimden supheleniyodum. Şekerim 162 cikti. 15 günlük perhiz uygulayip tekrar ölçüm yapilacak.

Şeker olayi çok zormus, herşey yasak, yasak olmasa da yesemde çok fena carpiyo, bayilcak gibi oluyom. Ailede felan şeker yok, ilk defa karsilasiyorum, çok zorlaniyorum. Zaten tansiyonum hep düşük. 10-6 benim normal halim. Kesinlikle yükselemez dahada düşer ama yukselmez, tabi oda zorluyo..

Başka hamilelik şekeri olan varmi

Canım bende kasıklarımda hissediyorum ama çıkacak gibi hissetmedim. Doktoruna telle ulaşabilirsen sor istersen belki Ayakları aşağıdaysa bebişler tekme atıyodur Aşağıya doğru
Canim cok tskler. Gec oldu ama yinede cvp yazayim dedim. O Günden sonra hastaneye gittim. Muayne oldum. Tam da senin dedigin gibiymis. Her ikiside ayaklariyla rahmime bastiridiklari icin, hareketlerini hissediyormusum megerse. Allaha sukur. Hersey yolundaydi.

Yerler onların ayaklarını sıpalar ya benimkilerin kafalar aşağıda normal doğum pozisyonu almış maymunlarım erken doğmasınlarda 31 girdik hayırlısıyla 5 hafta daha dursunlar

Ona ikisi sığmaz ki :)

Canim gri sünger diye geçiyor 28 dansite idi sanırım çok net hatırlamıyorum. Bu fotoğrafta yanlardan içe doğru eğimli bir tek onu yapamadı döşemeci. Bu kadarına şükür dedim bende
Aynen ya eğim falan önemli değil. İnşallah ben de yaptırabileceğim bir döşemeci bulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…