Insallah canim aynen benimde tek korkum.dogumdan sonra ayri kalmak istemiyorum onlardan.tanidigim tum ikiz gebelikler 37 haftaya kadar gelmis.kendimize dikkat edip yormamamiz lazim.Aynen ben de hem ağlayıp hem gülmüştüm, her ultrasonda da aynı senin gibi mucize olduklarını düşünüyorumBiz de bir kız bir erkek istedik ama tek yumurtada mümkün değilmiş Amiiiin. Tek korkum erken doğum, inşallah 36.-37. Haftalara kadar rahatça geliriz ve kuvöze girmeden sağ salim alırız ikisini de kucağımıza
zihnen ve bedenen sağlıklı doğsunlar ve anne babasını üzmeyen hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.Buarada amcamin kizininda tek yumurta erkekleri var 3.5 yasindalar.ayni seninkiler gibi tek kesede zarla ayrilmislardi.acayip yaramazlar.insallah bizimkiler akilli uslu olurlar
Mousla tasimayi dene.canim resim varda bi turlu buraya yukleyemiyorum boyutu nedeniyle hata deniyor
Telefondan giriyorum canim.acaba ondanmi yuklenmiyorMousla tasimayi dene.
Kizlar bitane forumda bu yastiklarin Turkiyede bulunmadigini yazmislar...hep yabanci ulkelerde varmis..bosuna aramayin..aslinda cok faydali isimizi kolaylastiracak biseymis...yuvarlak minder gibileri de olmaz mi? hem sunger terletir bebekleri..Ben de internette çok aradım bulamadım bir türlü. Yabancı bir sitede denk geldim o da Türk lirasına çevirince 250₺ civarında tutuyordudöşemeci iyi fikirmiş. Süngerin belli özelliği var mı? Bana şu fotoğraftaki gibi olsa yeter aslında.Eki Görüntüle 1602452
Yaa ikisini birden ayni anda emzirmek zor olmazmi.benim tanidigim tum ikiz annelri teker teker emziriyorduKizlar bitane forumda bu yastiklarin Turkiyede bulunmadigini yazmislar...hep yabanci ulkelerde varmis..bosuna aramayin..aslinda cok faydali isimizi kolaylastiracak biseymis...yuvarlak minder gibileri de olmaz mi? hem sunger terletir bebekleri..
Biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar olmasinYaa ikisini birden ayni anda emzirmek zor olmazmi.benim tanidigim tum ikiz annelri teker teker emziriyordu
Hahaha dogru diyosun.insallah sutumuzde bol olur.bolca emziririzBiri yer biri bakar kiyamet ondan kopar olmasin.. bence her duruma hazirlikli olalim...
Canim gri sünger diye geçiyor 28 dansite idi sanırım çok net hatırlamıyorum. Bu fotoğrafta yanlardan içe doğru eğimli bir tek onu yapamadı döşemeci. Bu kadarına şükür dedim bendeBen de internette çok aradım bulamadım bir türlü. Yabancı bir sitede denk geldim o da Türk lirasına çevirince 250₺ civarında tutuyordudöşemeci iyi fikirmiş. Süngerin belli özelliği var mı? Bana şu fotoğraftaki gibi olsa yeter aslında.Eki Görüntüle 1602452
Tecrübeli anneler daha iyi bilirler ama bana terletmez gibi geliyor hem üzerinde maximum ne kadar kalacaklar ki.Kizlar bitane forumda bu yastiklarin Turkiyede bulunmadigini yazmislar...hep yabanci ulkelerde varmis..bosuna aramayin..aslinda cok faydali isimizi kolaylastiracak biseymis...yuvarlak minder gibileri de olmaz mi? hem sunger terletir bebekleri..
Kizlar bizlerde öyle biliyorduk fakat oyle deilmis iki kese iki plesanta olup tek yumurtadan bolunme tek yumurta ikizide olabiliyor bu konudaki kesin teşhis tek kese tek plesanta oldugunda kesinlikle tek yumurta oldugu belli oluyor fakat cift kese oldugunda tek yumurtadanmi bölündü yada iki yumurtami dollendi onu bilemiyor drlar.Yaaa sagol canim.birbirinden farkli iki kizim olacak ozaman...seninkilerin cinsiyeti ne canim.saglikla alalim.insallah kucagimiza
Rica ederimamiiiin inşallah canım. benimki tek yumurta iki oğlum olacak Allah'ın izniyle Mesela biz keseyi görmeye gittiğimizde tek kese vardı, kalp atışı için gittiğimizde tek kese incecik bir zarla ayrılmış içinde iki meleğin kalbi atıyordu
Evet doktorumda oyle dedi.bende cok merak ediyorum.cinsiyetleri farkli olursa cift yumurta diyebilirim kesin olarak demisti gulerekKizlar bizlerde öyle biliyorduk fakat oyle deilmis iki kese iki plesanta olup tek yumurtadan bolunme tek yumurta ikizide olabiliyor bu konudaki kesin teşhis tek kese tek plesanta oldugunda kesinlikle tek yumurta oldugu belli oluyor fakat cift kese oldugunda tek yumurtadanmi bölündü yada iki yumurtami dollendi onu bilemiyor drlar.
0dolunay0 .!.:Aynen ben de hem ağlayıp hem gülmüştüm, her ultrasonda da aynı senin gibi mucize olduklarını düşünüyorumBiz de bir kız bir erkek istedik ama tek yumurtada mümkün değilmiş Amiiiin. Tek korkum erken doğum, inşallah 36.-37. Haftalara kadar rahatça geliriz ve kuvöze girmeden sağ salim alırız ikisini de kucağımıza
Canim cok tskler. Gec oldu ama yinede cvp yazayim dedim. O Günden sonra hastaneye gittim. Muayne oldum. Tam da senin dedigin gibiymis. Her ikiside ayaklariyla rahmime bastiridiklari icin, hareketlerini hissediyormusum megerse. Allaha sukur. Hersey yolundaydi.Canım bende kasıklarımda hissediyorum ama çıkacak gibi hissetmedim. Doktoruna telle ulaşabilirsen sor istersen belki Ayakları aşağıdaysa bebişler tekme atıyodur Aşağıya doğru
Canim cok tskler. Gec oldu ama yinede cvp yazayim dedim. O Günden sonra hastaneye gittim. Muayne oldum. Tam da senin dedigin gibiymis. Her ikiside ayaklariyla rahmime bastiridiklari icin, hareketlerini hissediyormusum megerse. Allaha sukur. Hersey yolundaydi.
Ona ikisi sığmaz ki :)Kizlar bitane forumda bu yastiklarin Turkiyede bulunmadigini yazmislar...hep yabanci ulkelerde varmis..bosuna aramayin..aslinda cok faydali isimizi kolaylastiracak biseymis...yuvarlak minder gibileri de olmaz mi? hem sunger terletir bebekleri..
Aynen ya eğim falan önemli değil. İnşallah ben de yaptırabileceğim bir döşemeci bulurum.Canim gri sünger diye geçiyor 28 dansite idi sanırım çok net hatırlamıyorum. Bu fotoğrafta yanlardan içe doğru eğimli bir tek onu yapamadı döşemeci. Bu kadarına şükür dedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?