2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Meraba kizlar benim emzirme yastigim theraline. Amazon'da olmasi lazim.ilgilenenler baksin bi. Cokta memnunum :)

Ben de şu an kullanmak için almıştım. Emzik gibi her yere taşıyorum. Hamile destek yastığı olacak çok iyi. İkiz bebek emzirmek için de kullanabilir miyiz acaba?

Evet canım zarla ayrrılmış iki kese ve tek plasenta var. Doktorum 22.haftada ayrıntılı ultrason için peerinatologa yolladı. Orada oğlumun birinde göbek kordonu direnci çıktı. Diğerine göre daha az besleniyormuş bu yüzden. Başta geri kalıyordu haftasından şimdi haftasıyla uyumlu çok şükür ama diğer oğlum önden gidiyor bu defa da. Doktor küçük olan geride kalmadığı surece sorun olmaz dedi. Bizim için kritik hafta 24.hafta idi atlattık çok şükür onu. Ama 10 güne bir kontrole gidiyoruz. Seninkilerin cinsiyeti ne? İnşallah bir sorunla karşılaşmazsın canım

Ben de şu an kullanmak için almıştım. Emzik gibi her yere taşıyorum. Hamile destek yastığı olacak çok iyi. İkiz bebek emzirmek için de kullanabilir miyiz acaba?
Tabi kullanabilirsin. Icinde kullanim Klavuzu da var. Biz iki tane aldik. Esim de kullaniyor. Cok rahatlatici birsey. Uygun pozisyonu zamanla kendin bulacaksin. Karnim iyice büyüyunce daha rahat kullanmaya basladim.
Ben almanyadayim 0dolunay0 canim. Burda 50-60€ arasinda birsey. En kaliteli marka burada. Yoksa daha ucuzlarida var ama en cok kullanilan bu. Benim tahminim Türkiyede de var bu marka. Alisveris merkezlerinde fln olmasi lazim. Ya da internette.

K
Kaça almıştın canım?

Ben

Ben gittigidiyorda bir medikal firmasında bulabildim. Fiyatı biraz pahalı ama ben de memnunum.

Dediğin markayı araştıracağım canım. Ah nerdeeeee. Türkiye'de mağazalarda ikiz ürünleri yok denecek kadar az. Hatta ikiz emzirme yastığı internette bile yok

Kizlar karninizin bazi bolgesinde ara sira sertlesme oluyomuinternetten baktimda pek hos seyler yazmiyo.doktorum normal dedi yorgunken ama gece yatarkende arada oluyo.kafam takildi

İnşallah canım ya en çok korktuğum şey o birinin beslenememesi ama zaten ikizlerde biri daha kilolu biri daha az oluyomus yeterki kritik olmasın ben daha 15. Haftamın içindeyim cinsiyetleri belli olmadı haftaya çarşamba kontrol 16.nın içinde olucam inşallah belli olur ozaman sanirim . Geçen hafta gitmiştim ilk defa hareket ettiklerini gördüm bayagi dir gitmemistim kontrole biri çok hareketli biri ona göre durgun ama hersey normal dedi ense olcmedi anlamadım gerçi göbeğim yağlı olduğu için ölçme felan yapamadı ama iyi gözüküyor dedi sorduğumda 2 hafta sonra belli olur hersey dedi cinsiyet felan bakalım 1 hafta kaldı :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Kizlar karninizin bazi bolgesinde ara sira sertlesme oluyomuinternetten baktimda pek hos seyler yazmiyo.doktorum normal dedi yorgunken ama gece yatarkende arada oluyo.kafam takildi
Bence endişelenme o kadar benimde oluyor yürürken iş yaparken yattıgımda bazen patlıcak gibi geriliyor doktorum gebeligimi ayına göre degil ileriki aylara göre degerlendir diyo hep iki bebek var ne de olsa bazen nefes almak bile güçleşiyor kötü bir şey olsa emin ol kendini çok net belli eder

Göbegindeki yagla ne alakası var ense kalınlıgı ölçümünün anlayamadım benim ikinci hamileligim ve sezeryandı bence senin doktorunun cihazları yetersız ölçümlerin ve testletin uygun haftalarda yapılması gerekir ihmal etme bence

Ense kalinligi ölcumu 11 ve 14.haftalar arası yapılması lazım. .cogul gebelikte 2 li 3 lu test güvenli olmadığı için çok önemli vaktini gecirmissiniz keşke başka bi doktora daha gitseydiniz

Ben doktor olmadığım için alakasını bilemiyorum doktorun söylediği cinsiyet için şuanda belli olmuyor göbeğin yağlı olduğu için 2 hafta sonra herşey belli olur dedi Özele gidemiyorum maddiyattan dolayı oyuzden fakulteye gidiyorum testlerim yapıldı zaten sadece 2li 3lü test yapılmayacakmış doğru çıkmadığı için ve kritik doğumları fakuklteye yonlendiriyolar yoğun bakım unitesi herşeyi yeterli derecede iyi ve ordaki tum hamileler doktordan çok memnundu 1 tanesi de kötü birşey söylemedi ve ters bir durum olsa perinatologda hemen yan tarafında oyuzden benim için en iyisi orası zaten başka seçeneğimde yok.

Ense kalinligi ölcumu 11 ve 14.haftalar arası yapılması lazım. .cogul gebelikte 2 li 3 lu test güvenli olmadığı için çok önemli vaktini gecirmissiniz keşke başka bi doktora daha gitseydiniz

Vaktini geçirmedim 13 haftalıktım kontrolde Başka bir doktora gitme seçeneğim YOK

Sagol canim tesekkurler biraz netten arastirayim dedim kasilma tarzi seyler erken doguma neden oluyor diye korktum acikcasi.cok arastirmicam diyorum ama iste insanin elinde olmuyor.saglikla alalim hep birlikte kucagimiza insallah

Vaktini geçirmedim 13 haftalıktım kontrolde Başka bir doktora gitme seçeneğim YOK
Sakın olun kötü bişe dediğimi düşünmüyorum. ..13.haftada olculmedigine göre vaktini geçirmiş oluyorsunuz sanırım. Bunu demek istemiştim ..14.haftadan sknra isteseniz de ense kalinligina bakilmiyor..göbek Yağlanması ile cinsiyet alakali olabilir belki ama ense kalinligi ile alakali değil...tabiki sizin çocuğunuz siz bilirsiniz en doğrusunu. ..

Bende kötü birşey dediğimi düşünmüyorum vaktini geçirmedim ve başka doktor seçeneğimin olmadığını söyledim kiii Fakulte ye gidiyorum imkanları ve bütün herşeyi ayrıntısıyla incelinen biryer azönce başka ikiz arkadaşlardan öğrendim doktor anormal birşey görmediği için söylemiyormuş ayrıntısıyla kii bu kontroller bizim isteğimize göre zaten ilerlemiyor doktor nezaman uygun görürse diyee biliyorum ben oyuzden istesenizde bakılmıyor diye birşey olamaz zaten ki biz nerden bilelim Doktor dururken

Salam qizlar.Insallah mende eylulde ana olacagam.Azeriyem.3-üz annesiyim.28 haftaliq.insallah 34 haftaya ulasa bilsem cok iyi olur.ama bu arada usaqliq boynunda qisalma var.22 olmus

Siz göbegimdeki yağdan ötürü ense kalınlıgı ölçülmedi yazdıgınız için bende ne alaka dedim herkes kendi imkanları ölçüsünde tabi ki doktorunu hastahanesini seçiyor allah saglıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…