• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

B

Ben daha kontrola gitmedim 4 gun sonra falan tippa giderim ben de korkuyorum cunku 1 haftadir yurt disinda tatildedydim turdu cok yurudum cok gezdim kasiklarim ağrıdı onceden alinmamis olsa iptal ederdim edemedim insallah bebislerime bisey olmaz
Ay aynen bende 3 haftadir artvindeydim birazda gezdik.yol falanda yoruyodur illaki.biraz netten arastirdim.oluyomus bu aylarda ama yinede takip edilmesi gerekliymis.ben yarin bildiririm canim sana doktor ne dediyse.zaten tatil yuzunden kontrolumden 2 hafta gecikti

Yaa bu sekilde tek yumurtada olabiliyor dedi doktorum.artik dogunca bakacaz diyor benziyormu diye.ama illaki benzerler yeni dogan her bebek benziyor zaten birbirine:KK15:
Su gibi akinti birinci gebeligim de oluyordu kizimda bence cokta kafana takma insallah iyilerd ama benimki tek yumurya doktor anladi hemen tek plesanta cift emriyo monokoryonik diamniyorik seninlinin anlasilmamai ilginc

Su gibi akinti birinci gebeligim de oluyordu kizimda bence cokta kafana takma insallah iyilerd ama benimki tek yumurya doktor anladi hemen tek plesanta cift emriyo monokoryonik diamniyorik seninlinin anlasilmamai ilginc
Buyuk ihtimalle cift yumurtadir dedi ama.bu sekilde tek yumurtada olabildigi icin net bisey demiyor.internettede arastirmistim olabiliyormus.insallah sorunsuz atlatiriz canim.benim ilk gebelik ondan hic tecrubem yok.

Buyuk ihtimalle cift yumurtadir dedi ama.bu sekilde tek yumurtada olabildigi icin net bisey demiyor.internettede arastirmistim olabiliyormus.insallah sorunsuz atlatiriz canim.benim ilk gebelik ondan hic tecrubem yok.
insallhh sorunsuz atlatiriz evet bol bol dua nazardan da cok korkuyorum Allah korusun bebislerimizi benim de ilki kiz bunlar erkek kiz ikizlrrde vokk tatli oluyor:KK68::nazar:

insallhh sorunsuz atlatiriz evet bol bol dua nazardan da cok korkuyorum Allah korusun bebislerimizi benim de ilki kiz bunlar erkek kiz ikizlrrde vokk tatli oluyor:KK68::nazar:
Ay evet onceden pek ilgimi cekmezdi simdi hosuma gidiyo.bakimi zor olacak ama allah yardim eder insallah.senin kiz kac yasinda.insallah onun yuku azalmistirda rahat edrrsin minnoslari buyuturken

Benim hic rahim agzim.olculmedi o neden olculuyor bir de ikiz bebklerde erken dogmasin diye bir igne varmis haberi olan var mi rahim agzi dikiloyormus bide size neler yapildi normal kadin dogumculwr bisey bilmiyor bence riskli gebelik bolumu de yok ne yapmali acaba tippa gitsem olur mu

Benimkilerde tek yumurta ikizi daha 8 haftalıkken anlaşıldı şimdi 14 üncü haftam bitiyor fakülteye gidiyorum tek kese tek plasenta oyüzden tehlikem sürekli devam ediyomuş hep dikkat ediyorum kendime çok ağrım var kasiklarimda ve bebeklerin olduğu yerde büyüdükleri içinmi acaba? Bişey daha sorcam dedim perinatologluk değilmiyim Hayır şuanda herşey normal gözüküyor dedi zaten 18. Haftadan sonra ayrıntılıya girceksin dedi doktor sizde normal doktormu bakıyor bide enseyi de olcmedi sordum iyi gözüküyor sorun yok dedi amabakmadi 2 hafta sonra gene gitcem busefer hersey belli olur dedi cinsiyet felan bişey varmı felan

Benimkilerde tek yumurta ikizi daha 8 haftalıkken anlaşıldı şimdi 14 üncü haftam bitiyor fakülteye gidiyorum tek kese tek plasenta oyüzden tehlikem sürekli devam ediyomuş hep dikkat ediyorum kendime çok ağrım var kasiklarimda ve bebeklerin olduğu yerde büyüdükleri içinmi acaba? Bişey daha sorcam dedim perinatologluk değilmiyim Hayır şuanda herşey normal gözüküyor dedi zaten 18. Haftadan sonra ayrıntılıya girceksin dedi doktor sizde normal doktormu bakıyor bide enseyi de olcmedi sordum iyi gözüküyor sorun yok dedi amabakmadi 2 hafta sonra gene gitcem busefer hersey belli olur dedi cinsiyet felan bişey varmı felan
12. Haftada ense ölçüldü ben de. ikili yapilmiyormus ikizlerde agri ben de de var hele tatilden so ra yurumekten sonra artti çok araba yolcugu yaptim korkuyorum acile gideyim diyorum bugun

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.
Şuanda 34+1 im. 2200 gr lar. Iki side popo popo duruyorlar sezeryan gibi görünüyor simdilik
çift yumurta erkek bebişlerimiz olacak inşallah
Hazırlıklar bitmek üzere. Yataklarının park yatak aldık. Benim çanta hazır. Oğluslarin cantasi hazir
Hatta dün ikiz emzirme yastığının sungerini bile kestirdik şimdi kilif dikiliyor
Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı doğmalarını nasip etsin
Hos geldin...Amin...sen nerdeyse tamamlamişsin yolu Maşallah..
İkiz emzirme yastigi nerden aldin hangi marka...resmi varsa paylasir misin..

12. Haftada ense ölçüldü ben de. ikili yapilmiyormus ikizlerde agri ben de de var hele tatilden so ra yurumekten sonra artti çok araba yolcugu yaptim korkuyorum acile gideyim diyorum bugun

Hımm ya benim karın yağım fazla olduğu için pek bişey yapılmadı 2 hafta sonra daha iyi gözükür dedi cinsiyetleride gozukmedi oyüzden . Ben ne geziyorum ne bişey yapıyorum ona rağmen hergün ağrım var bi kasigimda bi ortada şu 2 3gundur daha fazla oluyo ama benim hiç ağrım bitmedi baştan beri bide hep evdeyim düşün bence bi acile git hem için rahatlar hemde bebişlerini görmüş olursun sen kaç haftadasin bide normal doktorami gudiyosun

Bana da normal doktor bakıyor ikizler illa perinatologa gidecek diye bi durum yok canım rahat ol

Alisverisi nerde yapmayi dusunuyosun...ayni yerde mi yoksa parca parca mi alacsksin...hastane cantasi, bebek cantalari mi hazirlanacak...ya odayi naptin?
Park yatak alacağım ama tam kesinleştiremedim markayı, mağazadan inceleyip alacağım. Bebek çantasını wollex marka alacağım hem sırt çantası hem yan çanta oluyor, internetten (minimoda.com) sipariş edeceğim 80₺ civarıydı. Eksikler için internetten alacaklarımı liste yaptım linkleriyle istersen yarın özelden mesaj atabilirim.

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.
Şuanda 34+1 im. 2200 gr lar. Iki side popo popo duruyorlar sezeryan gibi görünüyor simdilik
çift yumurta erkek bebişlerimiz olacak inşallah
Hazırlıklar bitmek üzere. Yataklarının park yatak aldık. Benim çanta hazır. Oğluslarin cantasi hazir
Hatta dün ikiz emzirme yastığının sungerini bile kestirdik şimdi kilif dikiliyor
Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı doğmalarını nasip etsin
Emzirme yastığını kaça yaptırıyorsun canım? Bir de park yatağı hangi marka aldın?

İkisinin aynı anda görüldüğü ilk haftalardaki ultrason fotoğrafını yüklersen bizimkilerle karşılaştırıp söyleyebiliriz canım ;)

Maşallah canim sen herseyi hazirlamissin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ogluslarini.cift yumurta olduklarini nasil anladi doktor.benim keseler ayri plesenta ayri cinsiyetleri ikiside kiz ama doktor hala dogunca anlasilir diyor.cunku bu sekildede tek yumurta olabiliyormus.

Canim walla detayın bilmiyorum doktorum direk söyledi. 2 kez detaylı ultrason girdim onlarda çift yumurta dediler

Back