rabbim dayanma gücü versinPazar gunu erken dogumla ikiz kizlarimi kaybettim..
Acimin tarifi yok dua edin ne olur(
Emzirme yastığı 70 tlEmzirme yastığını kaça yaptırıyorsun canım? Bir de park yatağı hangi marka aldın?
Canim emzirme yastigini kendim yaptiriyorum bedenime göre olculerimi aldım dosemeciden sünger kestirdik şimdi kılıfı dikiliyor terzide. Yaklaşık 70 tl yi bulacakHos geldin...Amin...sen nerdeyse tamamlamişsin yolu Maşallah..
İkiz emzirme yastigi nerden aldin hangi marka...resmi varsa paylasir misin..
Kizlar merhaba yaklasik 1 haftadir arada su gibi akintim oluyo.yarin kontrolum var ama boyle bisey yasayan oldumu
Mesaj atarsan sevinirim..kismet olursa yarin alişverişe cikacagiz..etraflica arastirmaktayiz urunleri...Park yatak alacağım ama tam kesinleştiremedim markayı, mağazadan inceleyip alacağım. Bebek çantasını wollex marka alacağım hem sırt çantası hem yan çanta oluyor, internetten (minimoda.com) sipariş edeceğim 80₺ civarıydı. Eksikler için internetten alacaklarımı liste yaptım linkleriyle istersen yarın özelden mesaj atabilirim.
Bnmde oyle ikiside erkek herşeyleri ayri tup bebek ayni zamnda dr yinede tek yumurta olabilir diyor bnmde kafami karistirdi dogunca anlariz dediMaşallah canim sen herseyi hazirlamissin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ogluslarini.cift yumurta olduklarini nasil anladi doktor.benim keseler ayri plesenta ayri cinsiyetleri ikiside kiz ama doktor hala dogunca anlasilir diyor.cunku bu sekildede tek yumurta olabiliyormus.
Evt canm oluyo dr normal dediKizlar merhaba yaklasik 1 haftadir arada su gibi akintim oluyo.yarin kontrolum var ama boyle bisey yasayan oldumu
canim resim varda bi turlu buraya yukleyemiyorum boyutu nedeniyle hata deniyorİkisinin aynı anda görüldüğü ilk haftalardaki ultrason fotoğrafını yüklersen bizimkilerle karşılaştırıp söyleyebiliriz canım
Canim sagol.icimi rahatlattinEvt canm oluyo dr normal dedi
Hahah aynen benimkide oyle dedi.benim dogal yolla.anlamadim gitti o ay cift yumurtlamis olabilirimBnmde oyle ikiside erkek herşeyleri ayri tup bebek ayni zamnda dr yinede tek yumurta olabilir diyor bnmde kafami karistirdi dogunca anlariz dedi
Belki benimde detayli ultrasonda cikarCanim walla detayın bilmiyorum doktorum direk söyledi. 2 kez detaylı ultrason girdim onlarda çift yumurta dediler
Anladım canım şunu sorayım o zaman. 5. Ya da 6.haftada keseyi ilk görmeye gittiğinizde tek kese mi vardı yoksa birbirinden bağımsız iki kese mi vardı? İkiz olduğu ne zaman anlaşıldı?canim resim varda bi turlu buraya yukleyemiyorum boyutu nedeniyle hata deniyor
İkisinin aynı anda görüldüğü ilk haftalardaki ultrason fotoğrafını yüklersen bizimkilerle karşılaştırıp söyleyebiliriz canım
Canim ilk kontrolde 6 hafta gitmistim direk 2 kese gorundu.Anladım canım şunu sorayım o zaman. 5. Ya da 6.haftada keseyi ilk görmeye gittiğinizde tek kese mi vardı yoksa birbirinden bağımsız iki kese mi vardı? İkiz olduğu ne zaman anlaşıldı?
Ben de internette çok aradım bulamadım bir türlü. Yabancı bir sitede denk geldim o da Türk lirasına çevirince 250₺ civarında tutuyorduCanim emzirme yastigini kendim yaptiriyorum bedenime göre olculerimi aldım dosemeciden sünger kestirdik şimdi kılıfı dikiliyor terzide. Yaklaşık 70 tl yi bulacak
Direkt iki ayrı kese varsa çift yumurta canım, hayırlı olsun inşallahCanim ilk kontrolde 6 hafta gitmistim direk 2 kese gorundu.
Yaaa sagol canim.birbirinden farkli iki kizim olacak ozaman...seninkilerin cinsiyeti ne canim.saglikla alalim.insallah kucagimizaDirekt iki ayrı kese varsa çift yumurta canım, hayırlı olsun inşallah
Rica ederimYaaa sagol canim.birbirinden farkli iki kizim olacak ozaman...seninkilerin cinsiyeti ne canim.saglikla alalim.insallah kucagimiza
Ayy Allahin isine bak sen.mucizeninde mucizesi bence ikiz gebelik.ilk ogrendigimde cok aglamistim.daha yeni dusunmeye baslamistik cocuk olayini.Allah hemen nasip etti cok sukur.biri erkek olsun cok istedik ama rabbim boyle uygun gormus.Allah baagislasin minnoşlarimizi bize.saglikli olsunlarda gerisi teferruatRica ederimamiiiin inşallah canım. benimki tek yumurta iki oğlum olacak Allah'ın izniyle Mesela biz keseyi görmeye gittiğimizde tek kese vardı, kalp atışı için gittiğimizde tek kese incecik bir zarla ayrılmış içinde iki meleğin kalbi atıyordu
Buarada amcamin kizininda tek yumurta erkekleri var 3.5 yasindalar.ayni seninkiler gibi tek kesede zarla ayrilmislardi.acayip yaramazlar.insallah bizimkiler akilli uslu olurlarRica ederimamiiiin inşallah canım. benimki tek yumurta iki oğlum olacak Allah'ın izniyle Mesela biz keseyi görmeye gittiğimizde tek kese vardı, kalp atışı için gittiğimizde tek kese incecik bir zarla ayrılmış içinde iki meleğin kalbi atıyordu
Aynen ben de hem ağlayıp hem gülmüştüm, her ultrasonda da aynı senin gibi mucize olduklarını düşünüyorumAyy Allahin isine bak sen.mucizeninde mucizesi bence ikiz gebelik.ilk ogrendigimde cok aglamistim.daha yeni dusunmeye baslamistik cocuk olayini.Allah hemen nasip etti cok sukur.biri erkek olsun cok istedik ama rabbim boyle uygun gormus.Allah baagislasin minnoşlarimizi bize.saglikli olsunlarda gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?