2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Pazar gunu erken dogumla ikiz kizlarimi kaybettim..
Acimin tarifi yok dua edin ne olur(
rabbim dayanma gücü versin Onlar senin öteki dünyada yavrun olarak karşına çıkacak ve şefaatçin olacak... bol bol dua et onlara... Rabbim zamanı gelince sağ salim kucağına alacağın yavrular bağışlar inşallah sana ve inşallah bir daha böyle bir acı yaşamazsın

Hos geldin...Amin...sen nerdeyse tamamlamişsin yolu Maşallah..
İkiz emzirme yastigi nerden aldin hangi marka...resmi varsa paylasir misin..
Canim emzirme yastigini kendim yaptiriyorum bedenime göre olculerimi aldım dosemeciden sünger kestirdik şimdi kılıfı dikiliyor terzide. Yaklaşık 70 tl yi bulacak

Mesaj atarsan sevinirim..kismet olursa yarin alişverişe cikacagiz..etraflica arastirmaktayiz urunleri...
Kizlar marka ve istanbulda aldiginiz yerleri paylasirsaniz sevinirim...

Bnmde oyle ikiside erkek herşeyleri ayri tup bebek ayni zamnda dr yinede tek yumurta olabilir diyor bnmde kafami karistirdi dogunca anlariz dedi

Bnmde oyle ikiside erkek herşeyleri ayri tup bebek ayni zamnda dr yinede tek yumurta olabilir diyor bnmde kafami karistirdi dogunca anlariz dedi
Hahah aynen benimkide oyle dedi.benim dogal yolla.anlamadim gitti o ay cift yumurtlamis olabilirim

canim resim varda bi turlu buraya yukleyemiyorum boyutu nedeniyle hata deniyor
Anladım canım şunu sorayım o zaman. 5. Ya da 6.haftada keseyi ilk görmeye gittiğinizde tek kese mi vardı yoksa birbirinden bağımsız iki kese mi vardı? İkiz olduğu ne zaman anlaşıldı?

İkisinin aynı anda görüldüğü ilk haftalardaki ultrason fotoğrafını yüklersen bizimkilerle karşılaştırıp söyleyebiliriz canım
Anladım canım şunu sorayım o zaman. 5. Ya da 6.haftada keseyi ilk görmeye gittiğinizde tek kese mi vardı yoksa birbirinden bağımsız iki kese mi vardı? İkiz olduğu ne zaman anlaşıldı?
Canim ilk kontrolde 6 hafta gitmistim direk 2 kese gorundu.

Canim emzirme yastigini kendim yaptiriyorum bedenime göre olculerimi aldım dosemeciden sünger kestirdik şimdi kılıfı dikiliyor terzide. Yaklaşık 70 tl yi bulacak
Ben de internette çok aradım bulamadım bir türlü. Yabancı bir sitede denk geldim o da Türk lirasına çevirince 250₺ civarında tutuyordu döşemeci iyi fikirmiş. Süngerin belli özelliği var mı? Bana şu fotoğraftaki gibi olsa yeter aslında.

Yaaa sagol canim.birbirinden farkli iki kizim olacak ozaman...seninkilerin cinsiyeti ne canim.saglikla alalim.insallah kucagimiza
Rica ederim amiiiin inşallah canım. benimki tek yumurta iki oğlum olacak Allah'ın izniyle Mesela biz keseyi görmeye gittiğimizde tek kese vardı, kalp atışı için gittiğimizde tek kese incecik bir zarla ayrılmış içinde iki meleğin kalbi atıyordu

Ayy Allahin isine bak sen.mucizeninde mucizesi bence ikiz gebelik.ilk ogrendigimde cok aglamistim.daha yeni dusunmeye baslamistik cocuk olayini.Allah hemen nasip etti cok sukur.biri erkek olsun cok istedik ama rabbim boyle uygun gormus.Allah baagislasin minnoşlarimizi bize.saglikli olsunlarda gerisi teferruat

Buarada amcamin kizininda tek yumurta erkekleri var 3.5 yasindalar.ayni seninkiler gibi tek kesede zarla ayrilmislardi.acayip yaramazlar.insallah bizimkiler akilli uslu olurlar

Aynen ben de hem ağlayıp hem gülmüştüm, her ultrasonda da aynı senin gibi mucize olduklarını düşünüyorum Biz de bir kız bir erkek istedik ama tek yumurtada mümkün değilmiş Amiiiin. Tek korkum erken doğum, inşallah 36.-37. Haftalara kadar rahatça geliriz ve kuvöze girmeden sağ salim alırız ikisini de kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…