Ay aynen bende 3 haftadir artvindeydim birazda gezdik.yol falanda yoruyodur illaki.biraz netten arastirdim.oluyomus bu aylarda ama yinede takip edilmesi gerekliymis.ben yarin bildiririm canim sana doktor ne dediyse.zaten tatil yuzunden kontrolumden 2 hafta geciktiB
Ben daha kontrola gitmedim 4 gun sonra falan tippa giderim ben de korkuyorum cunku 1 haftadir yurt disinda tatildedydim turdu cok yurudum cok gezdim kasiklarim ağrıdı onceden alinmamis olsa iptal ederdim edemedim insallah bebislerime bisey olmaz
Su gibi akinti birinci gebeligim de oluyordu kizimda bence cokta kafana takma insallah iyilerd ama benimki tek yumurya doktor anladi hemen tek plesanta cift emriyo monokoryonik diamniyorik seninlinin anlasilmamai ilgincYaa bu sekilde tek yumurtada olabiliyor dedi doktorum.artik dogunca bakacaz diyor benziyormu diye.ama illaki benzerler yeni dogan her bebek benziyor zaten birbirine
Buyuk ihtimalle cift yumurtadir dedi ama.bu sekilde tek yumurtada olabildigi icin net bisey demiyor.internettede arastirmistim olabiliyormus.insallah sorunsuz atlatiriz canim.benim ilk gebelik ondan hic tecrubem yok.Su gibi akinti birinci gebeligim de oluyordu kizimda bence cokta kafana takma insallah iyilerd ama benimki tek yumurya doktor anladi hemen tek plesanta cift emriyo monokoryonik diamniyorik seninlinin anlasilmamai ilginc
insallhh sorunsuz atlatiriz evet bol bol dua nazardan da cok korkuyorum Allah korusun bebislerimizi benim de ilki kiz bunlar erkek kiz ikizlrrde vokk tatli oluyorBuyuk ihtimalle cift yumurtadir dedi ama.bu sekilde tek yumurtada olabildigi icin net bisey demiyor.internettede arastirmistim olabiliyormus.insallah sorunsuz atlatiriz canim.benim ilk gebelik ondan hic tecrubem yok.
Ay evet onceden pek ilgimi cekmezdi simdi hosuma gidiyo.bakimi zor olacak ama allah yardim eder insallah.senin kiz kac yasinda.insallah onun yuku azalmistirda rahat edrrsin minnoslari buyuturkeninsallhh sorunsuz atlatiriz evet bol bol dua nazardan da cok korkuyorum Allah korusun bebislerimizi benim de ilki kiz bunlar erkek kiz ikizlrrde vokk tatli oluyor
3 yasinda 3.5 olacak dogduklari da ınsallahhAy evet onceden pek ilgimi cekmezdi simdi hosuma gidiyo.bakimi zor olacak ama allah yardim eder insallah.senin kiz kac yasinda.insallah onun yuku azalmistirda rahat edrrsin minnoslari buyuturken
daha beklesinler 5_ 6 hafta insallahh ama bas asagilarsa normal yaparsiniz istersenizBende aldım yıkandı ütülenecek canım sonra da çantaya inş.
Ya bugün karnım çok sert bebeklerin ikiside dönmüş doğum pozisyonunu almış korkuyorum sanki
Su gibi akinti birinci gebeligim de oluyordu kizimda bence cokta kafana takma insallah iyilerd ama benimki tek yumurya doktor anladi hemen tek plesanta cift emriyo monokoryonik diamniyorik seninlinin anlasilmamai ilginc
12. Haftada ense ölçüldü ben de. ikili yapilmiyormus ikizlerde agri ben de de var hele tatilden so ra yurumekten sonra artti çok araba yolcugu yaptim korkuyorum acile gideyim diyorum bugunBenimkilerde tek yumurta ikizi daha 8 haftalıkken anlaşıldı şimdi 14 üncü haftam bitiyor fakülteye gidiyorum tek kese tek plasenta oyüzden tehlikem sürekli devam ediyomuş hep dikkat ediyorum kendime çok ağrım var kasiklarimda ve bebeklerin olduğu yerde büyüdükleri içinmi acaba? Bişey daha sorcam dedim perinatologluk değilmiyim Hayır şuanda herşey normal gözüküyor dedi zaten 18. Haftadan sonra ayrıntılıya girceksin dedi doktor sizde normal doktormu bakıyor bide enseyi de olcmedi sordum iyi gözüküyor sorun yok dedi amabakmadi 2 hafta sonra gene gitcem busefer hersey belli olur dedi cinsiyet felan bişey varmı felan
Hos geldin...Amin...sen nerdeyse tamamlamişsin yolu Maşallah..Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.
Şuanda 34+1 im. 2200 gr lar. Iki side popo popo duruyorlar sezeryan gibi görünüyor simdilik
çift yumurta erkek bebişlerimiz olacak inşallah
Hazırlıklar bitmek üzere. Yataklarının park yatak aldık. Benim çanta hazır. Oğluslarin cantasi hazir
Hatta dün ikiz emzirme yastığının sungerini bile kestirdik şimdi kilif dikiliyor
Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı doğmalarını nasip etsin
12. Haftada ense ölçüldü ben de. ikili yapilmiyormus ikizlerde agri ben de de var hele tatilden so ra yurumekten sonra artti çok araba yolcugu yaptim korkuyorum acile gideyim diyorum bugun
Bana da normal doktor bakıyor ikizler illa perinatologa gidecek diye bi durum yok canım rahat olBenimkilerde tek yumurta ikizi daha 8 haftalıkken anlaşıldı şimdi 14 üncü haftam bitiyor fakülteye gidiyorum tek kese tek plasenta oyüzden tehlikem sürekli devam ediyomuş hep dikkat ediyorum kendime çok ağrım var kasiklarimda ve bebeklerin olduğu yerde büyüdükleri içinmi acaba? Bişey daha sorcam dedim perinatologluk değilmiyim Hayır şuanda herşey normal gözüküyor dedi zaten 18. Haftadan sonra ayrıntılıya girceksin dedi doktor sizde normal doktormu bakıyor bide enseyi de olcmedi sordum iyi gözüküyor sorun yok dedi amabakmadi 2 hafta sonra gene gitcem busefer hersey belli olur dedi cinsiyet felan bişey varmı felan
Park yatak alacağım ama tam kesinleştiremedim markayı, mağazadan inceleyip alacağım. Bebek çantasını wollex marka alacağım hem sırt çantası hem yan çanta oluyor, internetten (minimoda.com) sipariş edeceğim 80₺ civarıydı. Eksikler için internetten alacaklarımı liste yaptım linkleriyle istersen yarın özelden mesaj atabilirim.Alisverisi nerde yapmayi dusunuyosun...ayni yerde mi yoksa parca parca mi alacsksin...hastane cantasi, bebek cantalari mi hazirlanacak...ya odayi naptin?
Emzirme yastığını kaça yaptırıyorsun canım? Bir de park yatağı hangi marka aldın?Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.
Şuanda 34+1 im. 2200 gr lar. Iki side popo popo duruyorlar sezeryan gibi görünüyor simdilik
çift yumurta erkek bebişlerimiz olacak inşallah
Hazırlıklar bitmek üzere. Yataklarının park yatak aldık. Benim çanta hazır. Oğluslarin cantasi hazir
Hatta dün ikiz emzirme yastığının sungerini bile kestirdik şimdi kilif dikiliyor
Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı doğmalarını nasip etsin
İkisinin aynı anda görüldüğü ilk haftalardaki ultrason fotoğrafını yüklersen bizimkilerle karşılaştırıp söyleyebiliriz canımBuyuk ihtimalle cift yumurtadir dedi ama.bu sekilde tek yumurtada olabildigi icin net bisey demiyor.internettede arastirmistim olabiliyormus.insallah sorunsuz atlatiriz canim.benim ilk gebelik ondan hic tecrubem yok.
Başın sağolsun cnm. Allah yardimcin olsun. Çok zor bi durumPazar gunu erken dogumla ikiz kizlarimi kaybettim..
Acimin tarifi yok dua edin ne olur(
Maşallah canim sen herseyi hazirlamissin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ogluslarini.cift yumurta olduklarini nasil anladi doktor.benim keseler ayri plesenta ayri cinsiyetleri ikiside kiz ama doktor hala dogunca anlasilir diyor.cunku bu sekildede tek yumurta olabiliyormus.
Aynı anda emzirme için kullanılan normal emzirme yastıklarının biraz buyuguIkiz emzirme yastigi nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?