Bilmemki herhalde ikizler erken dogdugundan oyle demistir.. bu tahmini eski dr.um soylemisti..kendinden memnun diildim zaten...suan dr.umu degistirdim ve gecen ilk muayenemi central hospitale basak hanima gittiydim...bi dahakinde ona soracagim tahmini dogum tarihimi...ya sana 9 aylik mi doguracaksin dendi?Doktor sana neden eylul 21 dedi? ben normal dogum istiyorum insallah dayanabilirim:) olmazsa hayırlısı diyelim:) sen nerdesin? hangi doktora gidiyorsun?
Nerdeeen...daha baslamadim bile sicaklar mahfediyo arti yurumekte zirlaniyorum...bu saatten sonra umudum annemde...ama tahminim burda herkez hazirlamistir cantalari..kizar eksikler tamam mi
Benim de bi hafta once gittigimde biri donmustu...Bende aldım yıkandı ütülenecek canım sonra da çantaya inş.
Ya bugün karnım çok sert bebeklerin ikiside dönmüş doğum pozisyonunu almış korkuyorum sanki
Aynen benim de çoğu şey eksik. Bu haftadan sonra önce hastane çantam için alışveriş yapacağım, sonra kalanları halledeceğim inşallahNerdeeen...daha baslamadim bile sicaklar mahfediyo arti yurumekte zirlaniyorum...bu saatten sonra umudum annemde...ama tahminim burda herkez hazirlamistir cantalari..
Alisverisi nerde yapmayi dusunuyosun...ayni yerde mi yoksa parca parca mi alacsksin...hastane cantasi, bebek cantalari mi hazirlanacak...ya odayi naptin?Aynen benim de çoğu şey eksik. Bu haftadan. onra önce hastane çantam için alışveriş yapacağım, sonra kalanları halledeceğim inşallah
Kizlar Bebek odasi icin yatak olarak ne aldiniz acaba? Her turlu fikir duyuyoruzda bizde kimi mobilya alma cok yer kapiyo hem ilk aylar bebekler hep yaninda olacagi icin hafif tasinabilir besiklerden alun diyolar...hem odadan odaya tasimasi kolaymis...
Mobilya tarzındaymış sizinki ... bizde biraz büyüyene kadar küçük beşiklerden almayı düşünüyoruz... çünkü büyük ihtimal ilk zamanları yanımızda olacaklar...resimleri ekledim...Canım biz babytech yataklara karar verdik eşimle resim atıyim bu hafta alıyoruz galiba
23. haftada yaptırmıştım... ancak sıra alabildiydim...Kizlar merhaba bende 19 haftalik ikiz kizlara hamileyim.detayli ultrasonu kacinci haftalarda yaptirdiniz.pazartesi kontrolum var gerci ama sizinkileride merak ettim.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
Maşallah canim sen herseyi hazirlamissin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ogluslarini.cift yumurta olduklarini nasil anladi doktor.benim keseler ayri plesenta ayri cinsiyetleri ikiside kiz ama doktor hala dogunca anlasilir diyor.cunku bu sekildede tek yumurta olabiliyormus.Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.
Şuanda 34+1 im. 2200 gr lar. Iki side popo popo duruyorlar sezeryan gibi görünüyor simdilik
çift yumurta erkek bebişlerimiz olacak inşallah
Hazırlıklar bitmek üzere. Yataklarının park yatak aldık. Benim çanta hazır. Oğluslarin cantasi hazir
Hatta dün ikiz emzirme yastığının sungerini bile kestirdik şimdi kilif dikiliyor
Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı doğmalarını nasip etsin
Ben de de oluuorKizlar merhaba yaklasik 1 haftadir arada su gibi akintim oluyo.yarin kontrolum var ama boyle bisey yasayan oldumu
Çift kese cift pledanta olunca cift yumurta ikizi olur diye biliyorumMaşallah canim sen herseyi hazirlamissin.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ogluslarini.cift yumurta olduklarini nasil anladi doktor.benim keseler ayri plesenta ayri cinsiyetleri ikiside kiz ama doktor hala dogunca anlasilir diyor.cunku bu sekildede tek yumurta olabiliyormus.
Yaaa peki doktoruna soyledinmi normalmiymis.Allah korusun bebeklerin suyu falandir diye korkuyorum.artik yarin netlesir heraldeBen de de oluuor
Ikiz emzirme yastigi nedir acabaMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza.
Şuanda 34+1 im. 2200 gr lar. Iki side popo popo duruyorlar sezeryan gibi görünüyor simdilik
çift yumurta erkek bebişlerimiz olacak inşallah
Hazırlıklar bitmek üzere. Yataklarının park yatak aldık. Benim çanta hazır. Oğluslarin cantasi hazir
Hatta dün ikiz emzirme yastığının sungerini bile kestirdik şimdi kilif dikiliyor
Rabbim hepimizin yavrularını sağlıklı doğmalarını nasip etsin
Yaa bu sekilde tek yumurtada olabiliyor dedi doktorum.artik dogunca bakacaz diyor benziyormu diye.ama illaki benzerler yeni dogan her bebek benziyor zaten birbirineÇift kese cift pledanta olunca cift yumurta ikizi olur diye biliyorum
Ben daha kontrola gitmedim 4 gun sonra falan tippa giderim ben de korkuyorum cunku 1 haftadir yurt disinda tatildedydim turdu cok yurudum cok gezdim kasiklarim ağrıdı onceden alinmamis olsa iptal ederdim edemedim insallah bebislerime bisey olmazYaaa peki doktoruna soyledinmi normalmiymis.Allah korusun bebeklerin suyu falandir diye korkuyorum.artik yarin netlesir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?