Kızlar Central'ı aradım 70 tl muayene 2 gün 2 gece refakatçı dahil sezaryen 2350+300 ikiz farkı, küvez ücretini ssk'ya faturalandırıyoruz dediler...bu ne demek acaba - önce kendimiz ödeyip sonra faturayla ssk'dan gidip mi alıyoruz paramızı?
Bana niye 3000 dediler ya o zaman. bir ay kadar önce sormuştum. Normal doğum için 2300 dediler. Bir sonraki gidişimde tekrar sorayım bir.
Acaba ben mi yanlış anladımBana niye 3000 dediler ya o zaman. bir ay kadar önce sormuştum. Normal doğum için 2300 dediler. Bir sonraki gidişimde tekrar sorayım bir.
Oraya gittiğimizde birbirimizi tanır miyiz...bari bi işaret olsun bi elimizde gazete felan ajanlar gibi siyah gözlük yakası kalkik mont üzerimizde. .Figen hanım kadınlar kulubunun bütün ikizlerini doğurtacak bu gidişle :)
Gece birden suyum geldi 33. Hafta. Centrala gittim Figen hanım geldi muayene etti. Doğum Başlamış dedi ama yoğun bakımda tek bebeklik yer olduğu için beni medical park a transfer ettiler. Orda yoğun bakıma girdilermuayene oldum demişsin...doğumu başka yerde mi yaptın?
Yok öyle değil. Benden sadece doğum ücreti aldılar. Yoğun bakım ücreti ödemedim SGK ödüyor onlaraKızlar Central'ı aradım 70 tl muayene 2 gün 2 gece refakatçı dahil sezaryen 2350+300 ikiz farkı, küvez ücretini ssk'ya faturalandırıyoruz dediler...bu ne demek acaba - önce kendimiz ödeyip sonra faturayla ssk'dan gidip mi alıyoruz paramızı?
Prebiyorik yoğurt kefir kuru Kayısı üzüm bol su Tavsiye ederimKızlar belki bunu burda okumaktan bikmissinizdir ama yine kabızlık yine kabızlık... fena yapıyor beni...Demir ilacı alıyorum Santafer. .. kabızlıgi nasıl gideririm. .aranızda bunu çözen varmı? Lütfen yardiiimmm
Hmm..anladım. . Hayırlı olsun canım. ..sezaryen miydi..sütun ne zaman geldi...ilk emzirmede göğüs ağrıyor mu acaba?Gece birden suyum geldi 33. Hafta. Centrala gittim Figen hanım geldi muayene etti. Doğum Başlamış dedi ama yoğun bakımda tek bebeklik yer olduğu için beni medical park a transfer ettiler. Orda yoğun bakıma girdiler
Sezeryan. Erken doğumda normal doğurmana izin vermiyorlar doktorlar pek. Sütüm 5. Günde geldi ama çokta yok sütüm. Benim ağrımadı canım şimdi ağrıyor saĞmazsamHmm..anladım. . Hayırlı olsun canım. ..sezaryen miydi..sütun ne zaman geldi...ilk emzirmede göğüs ağrıyor mu acaba?
Kızlar belki bunu burda okumaktan bikmissinizdir ama yine kabızlık yine kabızlık... fena yapıyor beni...Demir ilacı alıyorum Santafer. .. kabızlıgi nasıl gideririm. .aranızda bunu çözen varmı? Lütfen yardiiimmm
Oraya gittiğimizde birbirimizi tanır miyiz...bari bi işaret olsun bi elimizde gazete felan ajanlar gibi siyah gözlük yakası kalkik mont üzerimizde. .
Ayın 8 inde bende ordayım sabah 8.40 galiba randevum
Kızlar bende de hiç kabizlikyyok tam tersi ben günde 2 defa çıkıyorum bazen 3 oliyor neden bilmem aynı şeyleri yiyorum. Hamile kalmadan önce böyle cikmiyordum
benimki 11de ya da 10:30 tam hatırlamıyorum saatini. Belki karşılaşırız.
Figen hanım medical parka senle beraber mi geldi..o mu doğumunu yaptırdı? yoksa oranın doktorları mı...medical parkta fiyat fark etti mi acaba?Gece birden suyum geldi 33. Hafta. Centrala gittim Figen hanım geldi muayene etti. Doğum Başlamış dedi ama yoğun bakımda tek bebeklik yer olduğu için beni medical park a transfer ettiler. Orda yoğun bakıma girdiler
figen Hn başka hastaneye gelmiyor. Oranın doktoru doğum yaptırdı zaten genel anestezide doktorun kim olduğu önemli değil. Baygın yatıyorsun sana kimsenin doğum koçluğu yapmasına gerek kalmıyor. Medical 4000 TL ye maloldu bizeFigen hanım medical parka senle beraber mi geldi..o mu doğumunu yaptırdı? yoksa oranın doktorları mı...medical parkta fiyat fark etti mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?