• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar Central'ı aradım 70 tl muayene 2 gün 2 gece refakatçı dahil sezaryen 2350+300 ikiz farkı, küvez ücretini ssk'ya faturalandırıyoruz dediler...bu ne demek acaba - önce kendimiz ödeyip sonra faturayla ssk'dan gidip mi alıyoruz paramızı?

Bana niye 3000 dediler ya o zaman. bir ay kadar önce sormuştum. Normal doğum için 2300 dediler. Bir sonraki gidişimde tekrar sorayım bir.

Central hospital yorumlarında Figen ve Başak hn. çok met ediyolar... Başak hanıma giden var mı acaba...
Bana niye 3000 dediler ya o zaman. bir ay kadar önce sormuştum. Normal doğum için 2300 dediler. Bir sonraki gidişimde tekrar sorayım bir.
Acaba ben mi yanlış anladım :KK64:

Kızlar belki bunu burda okumaktan bikmissinizdir ama yine kabızlık yine kabızlık... fena yapıyor beni...Demir ilacı alıyorum Santafer. .. kabızlıgi nasıl gideririm. .aranızda bunu çözen varmı? Lütfen yardiiimmm :KK61:

muayene oldum demişsin...doğumu başka yerde mi yaptın?
Gece birden suyum geldi 33. Hafta. Centrala gittim Figen hanım geldi muayene etti. Doğum Başlamış dedi ama yoğun bakımda tek bebeklik yer olduğu için beni medical park a transfer ettiler. Orda yoğun bakıma girdiler

Kızlar Central'ı aradım 70 tl muayene 2 gün 2 gece refakatçı dahil sezaryen 2350+300 ikiz farkı, küvez ücretini ssk'ya faturalandırıyoruz dediler...bu ne demek acaba - önce kendimiz ödeyip sonra faturayla ssk'dan gidip mi alıyoruz paramızı?
Yok öyle değil. Benden sadece doğum ücreti aldılar. Yoğun bakım ücreti ödemedim SGK ödüyor onlara

Kızlar belki bunu burda okumaktan bikmissinizdir ama yine kabızlık yine kabızlık... fena yapıyor beni...Demir ilacı alıyorum Santafer. .. kabızlıgi nasıl gideririm. .aranızda bunu çözen varmı? Lütfen yardiiimmm :KK61:
Prebiyorik yoğurt kefir kuru Kayısı üzüm bol su Tavsiye ederim

Gece birden suyum geldi 33. Hafta. Centrala gittim Figen hanım geldi muayene etti. Doğum Başlamış dedi ama yoğun bakımda tek bebeklik yer olduğu için beni medical park a transfer ettiler. Orda yoğun bakıma girdiler
Hmm..anladım. . Hayırlı olsun canım. ..sezaryen miydi..sütun ne zaman geldi...ilk emzirmede göğüs ağrıyor mu acaba?

Hmm..anladım. . Hayırlı olsun canım. ..sezaryen miydi..sütun ne zaman geldi...ilk emzirmede göğüs ağrıyor mu acaba?
Sezeryan. Erken doğumda normal doğurmana izin vermiyorlar doktorlar pek. Sütüm 5. Günde geldi ama çokta yok sütüm. Benim ağrımadı canım şimdi ağrıyor saĞmazsam

Ben demir ilacı ile birlikte bir de crinone jele devam ediyorum. Kabızlık öldürüyor beni de. Nur topu gibi bir hemoroidim oldu şimdiden. Olabildiğince engellemeye çalışıyorum. Yaptığım şeyler sabah aç karnına 5-6 kuru kayısı yiyip üzerine iki bardak su içmek.
Gün içinde acıkınca armut yiyip üzerine su içmek. Kuru inciri de suda bekletip içebilirsin. Aksam yemeklerinde salata yemek. Baktım ki bir iki gün tuvalete çıkmadım hiç kasmıyorum hemen duphalac alıyorum. Doktorum bebeklere hiçbir zararı yoktur dedi. İki günden fazla uzamamasına gayret ediyorum ama bildiğin eziyet, seni o kadar iyi anlıyorum ki.

Oraya gittiğimizde birbirimizi tanır miyiz...bari bi işaret olsun bi elimizde gazete felan ajanlar gibi siyah gözlük yakası kalkik mont üzerimizde. .:KK70:

Ben 8inde oradayım. Aslında muayeneler denk gelse görüşürüz hastanede :) bu sıcakta yakası kalkık mont bana gelmez ama yakama bir karanfil takarım :)

Kızlar bende de hiç kabizlikyyok tam tersi ben günde 2 defa çıkıyorum bazen 3 oliyor neden bilmem aynı şeyleri yiyorum. Hamile kalmadan önce böyle cikmiyordum

Kızlar bende de hiç kabizlikyyok tam tersi ben günde 2 defa çıkıyorum bazen 3 oliyor neden bilmem aynı şeyleri yiyorum. Hamile kalmadan önce böyle cikmiyordum

demir ilacının kişiden kişiye etkisi farklı oluyor. Benim bir arkadaşım da aynısını söyledi. Hamileliğinde onda da aynen senin gibi olmuş. Bize tam tersi vurdu piyango :)

Telefondan bakarım o zaman. Yanımda 2 metreye yakın esmere yakın bir adam olacak. Elinde de tableti olur kesin. En kolay kocamdan ayırırsın beni :)

Figen hanım medical parka senle beraber mi geldi..o mu doğumunu yaptırdı? yoksa oranın doktorları mı...medical parkta fiyat fark etti mi acaba?

Figen hanım medical parka senle beraber mi geldi..o mu doğumunu yaptırdı? yoksa oranın doktorları mı...medical parkta fiyat fark etti mi acaba?
figen Hn başka hastaneye gelmiyor. Oranın doktoru doğum yaptırdı zaten genel anestezide doktorun kim olduğu önemli değil. Baygın yatıyorsun sana kimsenin doğum koçluğu yapmasına gerek kalmıyor. Medical 4000 TL ye maloldu bize

Back