• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kızlar merhabaım ba yenı uye oldum bende 2015 ikiz annesi olacagım suan 19+3 haftalık gebeyım watsup tan gorusmek fıkır alısverısınde bulunmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz..

Canım magnezyum içiyor musun bende 28+o Im bebişler geçen Salı 1100 civarı

Merhabalar, magnezyumu kalsiyum hapımın içerisindeki kadar alıyorum, ayrıca magnezyuma gerek yok demişti. Ama çarşamba gittiğimde tekrar sorayım, kasılmaları hafifletiyor diye okumuştum çünkü.

Ben gecen hafta perinatolog'a gitmistim. Bebeklerim 840-970 gr agirligindaydilar. Doktorum 26. ci haftaya göre gayet saglikli demisti. Bilmiyorumbir faydasi olur mu:KK66:

Çok sağol, olmaz mı yararı :) çarşamba günü ölçümler sonrası yazarım ben de hemen, dr um bu fark önemli değil dedi, ama takip edip farkın açılıp açılmadığına bakmak gerek demişti. O yüzden 1 hafta sonrası tekrar ölçeceğiz.

Arkadaslar 16. haftamda ikizlerimden birinin suyu geldi. Kalbi hala atiyor. Sancim ve kanamam yok simdilik. Diger bebek saglikli herseyi normal. Ama doktorlar cok ümit vermiyorlar ikisini birden kaybedebilirim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar var mi? :KK43:((

Arkadaslar 16. haftamda ikizlerimden birinin suyu geldi. Kalbi hala atiyor. Sancim ve kanamam yok simdilik. Diger bebek saglikli herseyi normal. Ama doktorlar cok ümit vermiyorlar ikisini birden kaybedebilirim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar var mi? :KK43:((
Cnm çok gecmiş olsun.çok uzulldum. Burda ikiz devam edıp sonra gebeliği teke düşen arkadslar var.cnm diğeri saglıklı ise yasayabilir .sıkma sakın canını. Drları biliorsun.once olumsuzu soylerler.Allahım korusun seni bebeklerini.

Cnm çok gecmiş olsun.çok uzulldum. Burda ikiz devam edıp sonra gebeliği teke düşen arkadslar var.cnm diğeri saglıklı ise yasayabilir .sıkma sakın canını. Drları biliorsun.once olumsuzu soylerler.Allahım korusun seni bebeklerini.
Tesekkürler canim. Cok korkunc bisey Allah herkesin bebegini korusun. Cok zor :((

Çok geçmiş olsun inşallah diğeri saglikli Allah sana bagislasin

İyi aksamlar kizlar. Uzun zamandir girememistim topik bayagi ilerlemis...eski uyeler whatsapta devam ediyorlarmis.
Rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun..
Kizlar daha oncede sormustum ama o sayfayi bulamiyorum... Dogum yaklastikca panige kapiliyorum.inanir misiniz ben hala dogum yapacagim hastane ve dr. bulamiyorum... Gittigim dr.lar icime sinmiyo..ilgisizler..
Aranizda istanbul anadolu tarafinda oturan varsa bana dr. onerisi verir misiniz lutfen...siz nerde dogum yapacaksiniz?

İyi aksamlar kizlar. Uzun zamandir girememistim topik bayagi ilerlemis...eski uyeler whatsapta devam ediyorlarmis.
Rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun..
Kizlar daha oncede sormustum ama o sayfayi bulamiyorum... Dogum yaklastikca panige kapiliyorum.inanir misiniz ben hala dogum yapacagim hastane ve dr. bulamiyorum... Gittigim dr.lar icime sinmiyo..ilgisizler..
Aranizda istanbul anadolu tarafinda oturan varsa bana dr. onerisi verir misiniz lutfen...siz nerde dogum yapacaksiniz?
Size daha önce öneride bulundum mu hatırlamıyorum ama ben central da Figen Hanımı önerebilirim. Central hastanesi kozyatağında.

EVet küvez central, medical park ve medipol de ücretsiz, memorialda ücretli bildiğim kadarıyla.

A ben de Figen hanıma başladım. Centralde. Doğum için bana normal 2300 sezeryan 3000 tl verdiler. Eğer bir aksilik olmazsa orada devam ederim. Figen hanıma çok içim ısındı. Pozitif, güleryüzlü bir doktor. İnşallah kısmet olursa kendisine devam edeceğim.

A ben de Figen hanıma başladım. Centralde. Doğum için bana normal 2300 sezeryan 3000 tl verdiler. Eğer bir aksilik olmazsa orada devam ederim. Figen hanıma çok içim ısındı. Pozitif, güleryüzlü bir doktor. İnşallah kısmet olursa kendisine devam edeceğim.
Ben uzun süre kendisine muayene oldum. Sizinle aynı Duyguları paylaşıyorum. Beni çok doğru kişilere yönlendirdi. Prof Recep has ile görüşmeseydim belki daha erken haftalarda doğum yapardım

Kızlar Central'ı aradım 70 tl muayene 2 gün 2 gece refakatçı dahil sezaryen 2350+300 ikiz farkı, küvez ücretini ssk'ya faturalandırıyoruz dediler...bu ne demek acaba - önce kendimiz ödeyip sonra faturayla ssk'dan gidip mi alıyoruz paramızı?

Ben uzun süre kendisine muayene oldum. Sizinle aynı Duyguları paylaşıyorum. Beni çok doğru kişilere yönlendirdi. Prof Recep has ile görüşmeseydim belki daha erken haftalarda doğum yapardım
muayene oldum demişsin...doğumu başka yerde mi yaptın?

Back