- 24 Ağustos 2011
- 5
- 0
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım magnezyum içiyor musun bende 28+o Im bebişler geçen Salı 1100 civarı
Ben gecen hafta perinatolog'a gitmistim. Bebeklerim 840-970 gr agirligindaydilar. Doktorum 26. ci haftaya göre gayet saglikli demisti. Bilmiyorumbir faydasi olur mu
Cnm çok gecmiş olsun.çok uzulldum. Burda ikiz devam edıp sonra gebeliği teke düşen arkadslar var.cnm diğeri saglıklı ise yasayabilir .sıkma sakın canını. Drları biliorsun.once olumsuzu soylerler.Allahım korusun seni bebeklerini.Arkadaslar 16. haftamda ikizlerimden birinin suyu geldi. Kalbi hala atiyor. Sancim ve kanamam yok simdilik. Diger bebek saglikli herseyi normal. Ama doktorlar cok ümit vermiyorlar ikisini birden kaybedebilirim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar var mi? ((
Tesekkürler canim. Cok korkunc bisey Allah herkesin bebegini korusun. Cok zor (Cnm çok gecmiş olsun.çok uzulldum. Burda ikiz devam edıp sonra gebeliği teke düşen arkadslar var.cnm diğeri saglıklı ise yasayabilir .sıkma sakın canını. Drları biliorsun.once olumsuzu soylerler.Allahım korusun seni bebeklerini.
Çok geçmiş olsun inşallah diğeri saglikli Allah sana bagislasinArkadaslar 16. haftamda ikizlerimden birinin suyu geldi. Kalbi hala atiyor. Sancim ve kanamam yok simdilik. Diger bebek saglikli herseyi normal. Ama doktorlar cok ümit vermiyorlar ikisini birden kaybedebilirim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar var mi? ((
Size daha önce öneride bulundum mu hatırlamıyorum ama ben central da Figen Hanımı önerebilirim. Central hastanesi kozyatağında.İyi aksamlar kizlar. Uzun zamandir girememistim topik bayagi ilerlemis...eski uyeler whatsapta devam ediyorlarmis.
Rabbim hepimizi bebislerimize kavustursun..
Kizlar daha oncede sormustum ama o sayfayi bulamiyorum... Dogum yaklastikca panige kapiliyorum.inanir misiniz ben hala dogum yapacagim hastane ve dr. bulamiyorum... Gittigim dr.lar icime sinmiyo..ilgisizler..
Aranizda istanbul anadolu tarafinda oturan varsa bana dr. onerisi verir misiniz lutfen...siz nerde dogum yapacaksiniz?
Dogrudur bulunmus olabilirsiniz...orda ssk geciyomu acaba...bilginiz varmi..Size daha önce öneride bulundum mu hatırlamıyorum ama ben central da Figen Hanımı önerebilirim. Central hastanesi kozyatağında.
SGK anlaşmalı ben gittiğimde muayenesi 70 TL doğumda sezeryan ikiz tarifesi 2350 civarı demişLerdiDogrudur bulunmus olabilirsiniz...orda ssk geciyomu acaba...bilginiz varmi..
SGK anlaşmalı ben gittiğimde muayenesi 70 TL doğumda sezeryan ikiz tarifesi 2350 civarı demişLerdi
Uygnmus...kuvezde ucretsizdir buyuk ihtimal..SGK anlaşmalı ben gittiğimde muayenesi 70 TL doğumda sezeryan ikiz tarifesi 2350 civarı demişLerdi
Uygnmus...kuvezde ucretsizdir buyuk ihtimal..
EVet küvez central, medical park ve medipol de ücretsiz, memorialda ücretli bildiğim kadarıyla.
Ben uzun süre kendisine muayene oldum. Sizinle aynı Duyguları paylaşıyorum. Beni çok doğru kişilere yönlendirdi. Prof Recep has ile görüşmeseydim belki daha erken haftalarda doğum yapardımA ben de Figen hanıma başladım. Centralde. Doğum için bana normal 2300 sezeryan 3000 tl verdiler. Eğer bir aksilik olmazsa orada devam ederim. Figen hanıma çok içim ısındı. Pozitif, güleryüzlü bir doktor. İnşallah kısmet olursa kendisine devam edeceğim.
muayene oldum demişsin...doğumu başka yerde mi yaptın?Ben uzun süre kendisine muayene oldum. Sizinle aynı Duyguları paylaşıyorum. Beni çok doğru kişilere yönlendirdi. Prof Recep has ile görüşmeseydim belki daha erken haftalarda doğum yapardım
Kızlar bende figen Hanım'a gidiyorum hepimiz central dayız